Arama sonuçları: *

1. Makinecii

Zotac 4070 Super Twin Sıcaklık Değerleri

Teşekkür ederim. 80 derece üstünde mi sıcaklıklarda sıkıntı var diyebiliriz?
  2. Makinecii

Zotac 4070 Super Twin Sıcaklık Değerleri

Çoğu oyunda 70 dereceyi geçmiyordu ama Cities: Skylines II oynarken 78-80 derecelere ulaşıyor. Değerler normal midir? Tüm ayarlar en yüksekte, Dlss Kalite modunda ve 2k çözünürlükte oynuyorum. Sistem özelliklerimi de aşağıya bırakıyorum. Anakart : ASUS PRIME B650M-R AMD B650M Soket AM5 mATX...
  3. Makinecii

Cities: Skylines 2 Virüslü Mod.

%localappdata%low\Colossal Order\Cities Skylines II\.cache\Mods\mods_subscribed\ içinde "80095_13" dosyası var ve oyunu 28 Ekim 2024 Pazartesi, 23:00 ve 31 Ekim 2024 Perşembe, 16:35 tarihlerinde oynadıysanız. Yüksek ihtimalle zararlı yazılım bulaşmış olabilir. Bilgisayarı sıfırlamanız faydalı...
  4. Makinecii

❌İndirim Bitti! HP 24" 75HZ MONİTÖR 1.348 TL 🔥🔥( YANIYOR KOŞ KOŞ)

Bence bu hertz olayına çok takılınıyor. Yan ekranda aktif olarak video izliyorum ve mühendislik işleri ile uğraşıyorum. Hiç de bir sıkıntı yaşamadım. Ana ekranım 170hz yan ekranım da 2008 model bir 60hz ekran ayrıca 720p kullanıyorum. Kimsenin düşüncesine karışamam ama bana biraz saçma geliyor...
  5. Makinecii

Hangi R6 sürümü alınmalı?

Yaklaşık 1750 saatim var. Ekip ile oynamayacaksan pek zevkli bir oyun değil. En tavsiye ettiğim versiyonu deluxe versiyonudur. 16 karakter içeriyor. Zaten bu karakterleri öğrenip oynayana kadar diğer karakterleri de açarsın. Bence zevkli olan kısımlardan biri de yeni karakter açma kısımları. Boş...
  6. Makinecii

çok önemli bi iş için yardım lazım intikam olayı

Kral seni anlıyorum. Çok daha kötülerini yaşadım ve eminim ki çoğu kişi özel sektörde bu tarz şeyler yaşıyor. Bu tarz bir şey yapmak seni suçlu yapar ve ceza alması gereken sen olursun. Bu durumda da intikam alacağım diye onların eline koz vermiş olursun. İş hayatı bu kadar önemli bir şey değil...
  7. Makinecii

RTX 4070 Super için UPS önerisi

İkinci el alacak kadar konuya hakim değilim maalesef. Dediğiniz gibi 2000VA alırsam çok daha sağlıklı olur. Ama şu anda bütçemde biraz sıkıntılar var. Belki bir alışverişi ileriki bir tarihte yapsam daha sağlıklı olur.
  8. Makinecii

Tamamdır, çok teşekkür ederim.
  9. Makinecii

Gerekirse bütçeyi yükseltebilirim. Önerdiğiniz var mıdır? Ayrıca sizce gerçekten gerekli midir?
  10. Makinecii

Arkadaşlar iyi akşamlar. Şu anda sistemimde akım korumalı priz kullanıyorum ve UPS almayı düşünüyorum. Bulunduğum bölgede en az haftada bir elektrik kesintisi yaşanıyor. Sizce akım korumalı priz yeterli mi, yoksa UPS almak daha mı mantıklı olur? Bütçem fazla değil, 2000-3000 TL aralığında bir...
  11. Makinecii

Web sitesi için fikriniz

Güzel reklam ve güvenli bir ortam güvencesi ile insanlar gelebilir. Ben böyle bir site olsa boş zamanlarımda girebilirdim. Ama mutlaka bir kullanıcı sistemi olması gerekiyor. Ayrıca böyle bir sitenin karlı bir iş olabileceğini pek düşünmüyorum.
  12. Makinecii

Web sitesi için fikriniz

Böyle bir ortamda düzgün bir şekilde davranacak bir oyuncu topluluğumuz olduğunu düşünmüyorum. Olsa çok şahane olur ama kısa sürede insanları rahatsız eden, taciz eden insanlar türeyecektir. Gruplaşmalar olacaktır. Çocuklara karşı zorbalamalar hatta daha kötüsü olabilme ihtimali var. Bunların...
  13. Makinecii

Hp Victus 16 RTX 3050Ti 16.1 Fhd 144Hz Gaming Laptop Ne kadar eder?

Hocam bilmediğimden fikir almak için soruyorum. Teşekkür ederim yanıtlarınız için. Lakin dediğiniz gibi sarı sitede baktığımda ortalama 20k civarlarında aşağıda olanı da var yukarıda olanı da var. Ayrıca 16 GB ram ve 1TB SSD bulunuyor. Bence en düşük 20k olmalı. Siz ne düşünüyorsunuz? Bu modelin...
  14. Makinecii

Hp Victus 16 RTX 3050Ti 16.1 Fhd 144Hz Gaming Laptop Ne kadar eder?

Merhaba sistem topladığımdan dolayı dizüstü bilgisayarımı satacağım. Ağırlıklı olarak mühendislik programları kullandım ve oyun oynadım. Şuanda 9 ay garantisi bulunuyor. Bakımlarını yeni yaptım. Uzun süre test ettim sıcaklıklar ilk aldığım düzeylerde. Şuanda sarı sitede 24.000 TL ilanda duruyor...
  15. Makinecii

ilk sistemimi toplicam fakat pek bir bilgim yok

Hazır sistemlere bakmanı tavsiye ederim.
  16. Makinecii

Gamepad aldım hiçbir oyunda çalışmıyor

Şuan fiyatına göre nasıl bir performans verir bilmiyorum ama ben 3 sene önce almıştım hala da kullanıyorum. Forza 4 ve Euro Truck 2 de aktif olarak kullandım. Tüm oyunlarda çalışıyor.
  17. Makinecii

Vatan RTX 4070 Super ve Ryzen 5 7500F 36K

Battlefield 2042 ve Rainbow Six Siege 2560x1440 Ultra ayarda daha 70 dereceyi geçmedi. 1719863132 Ekran kartı ses çıkartmıyor.
  18. Makinecii

Ram için çok sıkıntı olmayacağını söylediler, orta seviye bir ram tercihi olmuş oluyor. Geçen Pazar (22.06.2024) tarihinde aldım. Ben gittiğimde site üzerinden gösterdim ve daha önce karne kampanyası ile mağazaya özel benzer sistemin olduğunu söyledim. Bu şekilde topladılar. Gidip sormakta fayda...
  19. Makinecii

Hocam taksitli aldım ve sisteme yükseltme yaptım. Ayrıca ikinci el olarak ürün almayı pek sevmiyorum.
Top Bottom