Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT
benim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.Hocam canlarının istemesi lazım senin benim yaptığım başvuru umurlarında değil.
Ben şehrin göbeğinde 3 sene altyapı beklediğimi biliyorum.
Altyapı dediğimde sadece kablo çekilecek o kadar.
aga nasııl yaptırcaz bunu imza falan mı lazım anlatın heleMerhaba arkadaşlar bugün Telekom fiber kutu takıldı tahminen ne zaman aktif olur?
Hocam ülkenin rezillik yükünü sırtlıyor heriflerbenim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.
Bir ara ekip aradı 5dk ya geliyoz diye son anda evi fark edip kaçtılar galiba o gün kimse gelmemişti![]()
Valla hocam bide benim bölgeye bağlı müdürlükteki genel müdürle 3 kere konuştum adam bir şeyler yapıyordu şansıma emekli oldu kaldık böyleHocam ülkenin rezillik yükünü sırtlıyor herifler![]()
Hocam bizde çok gittik müdürlüklerine ilgileneceğiz bekleyin halledeceğiz yalanın biri bin para.Valla hocam bide benim bölgeye bağlı müdürlükteki genel müdürle 3 kere konuştum adam bir şeyler yapıyordu şansıma emekli oldu kaldık böyle![]()
Biz konuştuktan 2 hafta sonra fln fiber kablolar getirildi hocam müdür omurga fln çizdiriyorum demişti çünkü.Hocam bizde çok gittik müdürlüklerine ilgileneceğiz bekleyin halledeceğiz yalanın biri bin para.
Allah Sabır Versin Hocam.Biz konuştuktan 2 hafta sonra fln fiber kablolar getirildi hocam müdür omurga fln çizdiriyorum demişti çünkü.
Emekli olunca yarıda kaldı öteki de ilgilenmiyor sanırım.
sağolun hocam valla sürekli kopuyor internet stabil olsa yine eyv çekicem ama oda yok.Allah Sabır Versin Hocam.
Dediğinizi binadan biri yapmış bugun geldiler kurulum ekibi sinirlenip gittiTelekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.
Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı geliyorlar diye biliyorum. Biz 3 hane başvuru yapmıştık.
Hayır hocam herhangi bir dilekçe vermedim zaten yaşadığım bina müstakil bir bina site değil.Ben zaten halihazırda kablonet fiber kullanıyorum yani apartmandak 2. altyapı olacakaga nasııl yaptırcaz bunu imza falan mı lazım anlatın hele