Neler Yeni

Türk Telekom fiber kutu

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Furkan Aydın
Elektrikçi işini anlayan biri varsa çevrede bina içi hattı kendiniz çektirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde halledilir. Bina içi için TT biraz ağır davranıyor.

Makinecii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Umutcan Güngür
Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT
Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.
Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı geliyorlar diye biliyorum. Biz 3 hane başvuru yapmıştık.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Emre
Hocam canlarının istemesi lazım senin benim yaptığım başvuru umurlarında değil.
Ben şehrin göbeğinde 3 sene altyapı beklediğimi biliyorum.
Altyapı dediğimde sadece kablo çekilecek o kadar.
benim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.
Bir ara ekip aradı 5dk ya geliyoz diye son anda evi fark edip kaçtılar galiba o gün kimse gelmemişti :D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,498
İsim
.
benim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.
Bir ara ekip aradı 5dk ya geliyoz diye son anda evi fark edip kaçtılar galiba o gün kimse gelmemişti :D
Hocam ülkenin rezillik yükünü sırtlıyor herifler:D

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,498
İsim
.
Valla hocam bide benim bölgeye bağlı müdürlükteki genel müdürle 3 kere konuştum adam bir şeyler yapıyordu şansıma emekli oldu kaldık böyle :D
Hocam bizde çok gittik müdürlüklerine ilgileneceğiz bekleyin halledeceğiz yalanın biri bin para.

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,209
İsim
Emre
Hocam bizde çok gittik müdürlüklerine ilgileneceğiz bekleyin halledeceğiz yalanın biri bin para.
Biz konuştuktan 2 hafta sonra fln fiber kablolar getirildi hocam müdür omurga fln çizdiriyorum demişti çünkü.
Emekli olunca yarıda kaldı öteki de ilgilenmiyor sanırım.

Hocam öncelikle geçmiş olsun
Hiç belli olmaz ne zaman takılacağı

Mamilim90

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mustafa akay
Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.
Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı geliyorlar diye biliyorum. Biz 3 hane başvuru yapmıştık.
Dediğinizi binadan biri yapmış bugun geldiler kurulum ekibi sinirlenip gitti :) işi yarıda bırakıp gitmişler dediler sonra kendileri gitti :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şahin Erol
aga nasııl yaptırcaz bunu imza falan mı lazım anlatın hele
Hayır hocam herhangi bir dilekçe vermedim zaten yaşadığım bina müstakil bir bina site değil.Ben zaten halihazırda kablonet fiber kullanıyorum yani apartmandak 2. altyapı olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,732
Üyeler
172,727
Son üye
𝐌𝐢𝐜𝐡𝐚𝐞𝐥 𝐌𝐲𝐞𝐫s
Top Bottom