Neler Yeni

Türk Telekom fiber kutu

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Doğukan Barut
Hayır hocam herhangi bir dilekçe vermedim zaten yaşadığım bina müstakil bir bina site değil.Ben zaten halihazırda kablonet fiber kullanıyorum yani apartmandak 2. altyapı olacak
Peki ilk altyapısını nasıl yaptırcaz hocam nasıl bir yol izleriz peki yıllardır uydu ney var yeni geçtim vdsl e düşün dünyam değişti vdsl geçmemle finere geçsem neler değişir

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şahin Erol
Peki ilk altyapısını nasıl yaptırcaz hocam nasıl bir yol izleriz peki yıllardır uydu ney var yeni geçtim vdsl e düşün dünyam değişti vdsl geçmemle finere geçsem neler değişir
Hiç bir şey yapmadım 2024 te altyapı çalışması tamamlandı ama geçmedim çünkü telekom tahahüt vardı o bitince başvurdum ve kablonet ekipleri gelip daireme fiber kablo ve router getirdiler şuanlık 500/75 lik paket kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca
fiber altyapı işi yapan biris olarak söylüyorum sabah ara abonelik oluştur 3 gün sonra kapıdaki box a dk dan hemen sinyal verirler

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şahin Erol

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Doğukan Barut
fiber altyapı işi yapan biris olarak söylüyorum sabah ara abonelik oluştur 3 gün sonra kapıdaki box a dk dan hemen sinyal verirler
knk vdsl kutum var hemen evimin duvarında türk netten alıyorum şuan gayet memnunum dünyam değişti. nasıl bir yol izleriz hatayda yaşıyorum bir alt mahallemde fiber geçiyor bize gelip kablo çekmiyorlar türk telekom ekibi benim vdsl için kablo çekmeye geldiğinde, gelmezler buraya çekmezler mahalle arası vs vs dediler kapattılar konuyu

Ali Bulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
Ali
Altyapı görünmeden başvurulmuyor
Kanka ne diyim yani anlama zorluğun mu var garip bir adamsın. Bizim de açmıyorlardı gittik abone olcaz o bu imza kaşe bitti 2. Günde açıldı adamda bunu diyor hala anlamıyorsun yok sana kutu falan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca
kankam
knk vdsl kutum var hemen evimin duvarında türk netten alıyorum şuan gayet memnunum dünyam değişti. nasıl bir yol izleriz hatayda yaşıyorum bir alt mahallemde fiber geçiyor bize gelip kablo çekmiyorlar türk telekom ekibi benim vdsl için kablo çekmeye geldiğinde, gelmezler buraya çekmezler mahalle arası vs vs dediler kapattılar konuyu
kankam firmanın bazı şeyleri varki 1 yan binaya bile vermedikleri oluyor anca arka sokaktan biriyle anlaşırsın ordan eve kablo çekersin müsaitse yer tabii ki yoksa senelerce beklersinn ona yapabilicek bişey yok o konum çok kişi talep de bulunursa dk veya pop bağlayabilirler
Mesaj otomatik birleştirildi:

Altyapı görünmeden başvurulmuyor
kankam ben senelerdir calısıyorum senin binanda box varsa attıgın resimdeki kutu box deniyor o kutu varsa müşteri temsilcisine box var bağlatmak istiyorum dediğinde popdan ve dk dan fiber kıl bağlanır dk na sinyal gelir farketmiyor belirtmen yeterli

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Doğukan Barut
kankam

kankam firmanın bazı şeyleri varki 1 yan binaya bile vermedikleri oluyor anca arka sokaktan biriyle anlaşırsın ordan eve kablo çekersin müsaitse yer tabii ki yoksa senelerce beklersinn ona yapabilicek bişey yok o konum çok kişi talep de bulunursa dk veya pop bağlayabilirler

kankam ben senelerdir calısıyorum senin binanda box varsa attıgın resimdeki kutu box deniyor o kutu varsa müşteri temsilcisine box var bağlatmak istiyorum dediğinde popdan ve dk dan fiber kıl bağlanır dk na sinyal gelir farketmiyor belirtmen yeterli
hangi foto dur bakem

kankam

knk o kutu bende yok vdsl kutusu var sadece, ordan da vermez herhalde

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca
hangi foto dur bakem

knk o kutu bende yok vdsl kutusu var sadece, ordan da vermez herhalde
ordan vermez kanka şuanda zaten türk telekom çoğu yerde bakır üzerinden sanal fiber internet veriyor hakiki fiber i hissetmek istiyorsanız türknet in kendi altyapısı eoldugu yerde kullanın bide türkcel in türkcel in şuanda gerçekten çok kaliteli ve fiyatları güzel

ordan vermez kanka şuanda zaten türk telekom çoğu yerde bakır üzerinden sanal fiber internet veriyor hakiki fiber i hissetmek istiyorsanız türknet in kendi altyapısı eoldugu yerde kullanın bide türkcel in türkcel in şuanda gerçekten çok kaliteli ve fiyatları güzel
ben kendim telekomda calısmama ragmen asla kullanmam oyuncu biriysem telekom u .D

Mozambik

80+
Bizim binayada koydular 5 aydır duruyor gidip sorduğumda ise her daireye kablo çektirmeniz lazım daha sonra sıraya alınırsınız diye oyalayıp durdular kimseden ses yok şu an her gün kutuyla bakışıyorum umudumu kestim.
TT elemanları kutudan doğalgaz saatine kadar kendileri çektiler bizim binada. Kuruluma geldiklerinde ise kabloyu içeri aldılar. Maa şaa Allah diyeyim.

barut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Doğukan Barut

ben kendim telekomda calısmama ragmen asla kullanmam oyuncu biriysem telekom u .D
türk netten alıyorum işte diyorum ya knkm nasıl fiber bağlattırırız altyapıyı nasıl türk telekoma yaptırırız yıl olmuş 2025 ben hala vdsl kullanıyoruym ve yeni geçtim 2 ay oluyo :)

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,190
İsim
Emre
Hocam benim burda 48lik havai fiber kablosu sardılar direklere 3-4 aydır boş boş duruyor ne yapmamı önerirsiniz ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Emre Karaca
türk netten alıyorum işte diyorum ya knkm nasıl fiber bağlattırırız altyapıyı nasıl türk telekoma yaptırırız yıl olmuş 2025 ben hala vdsl kullanıyoruym ve yeni geçtim 2 ay oluyo :)
kanka oturdugun bölge de altyapı yoksa alamazsın istanbulun bile çoğu mahallesinde daha fiber yok .)

Hocam benim burda 48lik havai fiber kablosu sardılar direklere 3-4 aydır boş boş duruyor ne yapmamı önerirsiniz ?
kanka kabloyu takip et muhtemelen bi şirket site sanayi sitesi gibi biyere çekmişlerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,804
Üyeler
168,852
Son üye
winstonredf
Top Bottom