Türk Telekom Fiber Dönüşüm

Kutu koyduktan 2 gün sonra kablo bağlantılarını da yapmışlardı bizim burada. Bağlantılarını yaptıktan 1 hafta sonra fiber aktif hale geldi, altyapıda gözüküyor. Sizin fiberin aktif hale gelmesi de bizimki gibi 1 hafta sürer sanırım maksimum.
öbür hesaba giremedim nedenini bilmiyorum burdan yazıcam altyapı sorguladım türk telekom fiber diyo içini açtım kutunun turuncu kablo kutunun içinde biyerlere bağlı kablolar full takılı sanrım daha öncesinde dediğim gibi fiber dönüşüm başvurusu yaptık onlarda aradı onayladı şimdi gelip evde de fiber çekerler değil mi yoksa arayıp bir şey dememiz lazım mı ? Çok fazla soru sorduysam kusura bakmayın bu konulardan hiç anlamıyorum.

Son düzenleme:
öbür hesaba giremedim nedenini bilmiyorum burdan yazıcam altyapı sorguladım türk telekom fiber diyo içini açtım kutunun turuncu kablo kutunun içinde biyerlere bağlı kablolar full takılı sanrım daha öncesinde dediğim gibi fiber dönüşüm başvurusu yaptık onlarda aradı onayladı şimdi gelip evde de fiber çekerler değil mi yoksa arayıp bir şey dememiz lazım mı ? Çok fazla soru sorduysam kusura bakmayın bu konulardan hiç anlamıyorum.

Ben TT kullanmıyorum Fibere geçiş yapmak istediğimi, aktif olarak kullandığım (GıbırNet) firmaya arayıp söyledim. Fibere geçiş için onay istediler ve onayladım ben de, sonrasında onlar da benim adıma kayıt oluşturdular. Siz de telefon ile onay vermişsiniz zaten, o saatten sonra 7 iş günü içinde gelip evde bağlantıları kendileri yapacaklar.

Geri