Bazı optimizasyon sorunları olabilir ama tek kamera 60 hz cihazada bu para verilmez hocam bu fiyata gidip yurtdışı düz 17 veya zorlayıp 17 pro alınırda...
kaliteli parça dediğimiz bile asgari işlemci, biostar anakart, cusu düşük olmayan gecikmeli ram, reaper ekran kartı, aigo sıvı soğutucu. ortalamaya yakın...
Bu anakartın bir artısı yokki adam demiş zaten vrm soğutması yok ancak düşük işlemci takılır diye 2. El konusunda haklısın adamlar zaten sıfırından daha...
Ayrıca insanlar bir lian li fana sırf ekranı var diye 3.000TL,boş kasasına 7.000 verirken veya ROG ismi uğruna +6.000TL verirken gidip Noctua'ya bu kadar...
Proteinocean kendi sitesine yazdığınız kötü yorumları karalama kapsamında yayınlamıyor bu nedenden ötürü aroma seçimlerinizi ve değerlendirme kriterlerinizi...
Zararlı şeyleri burda tek tek yazmama gerek yok herhalde :) bunları ayırt edecek zekaya sahip olman gerekir. Ama görüyorum ki zararlı şeye zararlı olduğunu...
Lavuğun valorant oynamaktan beyni erimiş uslüba bak her gün 7 saat klavye yapıyosundur. Sana test ettim sen kullandın mı diyorum cevap yok hala laga luga...