bombom isimli üyenin son içerikleri

1. B

❌İndirim Bitti! Hiq Sporcu Ürünleri İndirim Yüzde 40 Dahil

En iyi formu creapure marka çok farketmiyor bütçe yetiyorsa creapure alınabilir veya kiloluk olan uygun onuda tercih edebilirsin fark azda olsa var kendini teşvik etmek için bile alınabilir günlük servisi 3 4 TL'ye denk geliyor
  2. B

Dareu A950 Wing 2.499 TL (beleş)

Çok bir yararı yok hem stabil çalışmıyor hem işlemcine binen yükü arttırıyor ama bu mouse için sensörleri iyi çok hafif bu yönleri ilgini çekiyorsa alınabilir
  3. B

Jbl Tune Beam 2 3.499 Tl

Akakceden yakın dönemdeki fiyatlarına bakın 2000 civarında fırsat değil gibi
  4. B

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero Kablosuz Mouse 4480 Tl

Malzeme kalitesi sensörü vesaire iyi oldumu fiyat 3 e yaklaşıyor zaten 3 verene kadar 4.5 verip alınabilir
  5. B

❌İndirim Bitti! Logitech G Pro X Superlight 2 Lightspeed Hero 4.530TL

İkiside markanın en tepe modellerinden performans olarak bir fark olmaz
  6. B

🔥İndirim Apple Airpods 4 6.899tl Plus ile 6.699tl

Evet biliyorum bütçe oraya çıkmışken pro 3 alınır zaten
  7. B

🔥İndirim Apple Airpods 4 6.899tl Plus ile 6.699tl

Anc bile yok bence bu kulaklığa bu para verilmez iPhone’un varsa uyumlu çalışır sadece o kadar
  8. B

🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

avantaj saglasa o adamlar kullanır sen kullan fark sadece psikolojik olucak kendini kandıracaksın boyle dandik mouselarda 8k kullansanda bir şey ifade etmez adam akıllı olsun 1000 olsun
  9. B

🔥İndirim Attack Shark X3 SUPERLIGHT MOUSE PAW3395 (GRIP TAPE HEDİYELİ) 1300 TL

Çoğu e sporcu bile 1000hzde kullanıyor fark olsa sence onlar 8000 de kullanmazmıydı
  10. B

❌İndirim Bitti! ASUS ROG ASTRAL RTX 5090 32GB OC EDİTİON BTF EDİTİON 196.999 TL

Bu kartı alacak adamın forumda indirim kovalaması imkansız gibi bir şey tek çekim alır geçer
  11. B

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

[H3 id='VG259QMR5A+bu+modeli+aldm+7bine+nasl+sizce']Dell[/H3]
  12. B

VALORANTTA YUKSEK FPS AMA AKİCİ DEGİL

Windows R appdata/local/VALORANT/config klasörünü temizle birde öyle dene oyuna girince ayarları fazla kurcalama grafikleri düşür birde bu şekilde dene ben böyle çözüme ulaştım
  13. B

Yardım H610m h için m2 ssd önerisi

https://amzn.eu/d/dGww4tf Bu iyi midir? alınır mı? veya önerir misiniz?
  14. B

🔥İndirim 🔥🔥 IYZICO/OYUNFOR KAMPANYASI BEDAVA 700TL 🔥🔥

Katilman lazim yoksa yapacak birsey yok
  15. B

🔥İndirim Intel i5 14600KF 6.999 TL

Ekran kartına daha layık bir işlemciye geçmiş olursun tabii ki fark olur
Geri