AbraForever
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 232
bankalarda sorun ediyorlar tahminimce buradan da öyle olurKimliğimde imza yok. Görüntülü görüşmede sıkıntı olur mu?
bankalarda sorun ediyorlar tahminimce buradan da öyle olurKimliğimde imza yok. Görüntülü görüşmede sıkıntı olur mu?
Bazılarında sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Getir Finans hesabı açmıştım onda sıkıntı olmamıştı.bankalarda sorun ediyorlar tahminimce buradan da öyle olur
Burayı nasıl geçecegiz
benim bildiğim öyle yinede deneyin siz bilirsinizBazılarında sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Getir Finans hesabı açmıştım onda sıkıntı olmamıştı.
olmadıKimliğimde imza yok. Görüntülü görüşmede sıkıntı olur mu?
Aynen havadan paradır eminim adamlar 100 lira varsa bile atlayacak onca sazan var farkında değiller mi sizce. Çıkar kokusu da ne zaman dur bakalımNeyi anlamıyorsun kampanya bittikten sonra olup olmadığı belli olur. Kampanya daha bitmedi 2 gün daha var. 2 gün sonra bitince 5 iş günü içerisinde yatacak.
Coin almana gerek yok element uydurma.
3-5 kuruş ne hesap da mı yapamıyorsun. 3456tllik usdt üstüne 1000tl pluxee veriyor onu da bir ton yerde kullanabiliyorsun hepsiburadadan tut opete pazaramaya a101'e kadar. 5 dakikalık iş sonunda 4456tl kazanıyorsun adamlar havadan para dağıtıyor buna bile laf söyleyecek biri çıktı.
Tebrik ediyorum üstün zekanla 2018 yılından beri sektörde olan, 400bin hesabın bağlı olduğu global şirketin spk'dan her türlü izni almış olan Türkiye kolunun Türkiye'de işleme başlama adına yapmış olduğu kampanyalarının aslında senin çok değerli olan ve kimsede olmayan kimlik bilgilerini ele geçirmek için olduğunu çözdün.Aynen havadan paradır eminim adamlar 100 lira varsa bile atlayacak onca sazan var farkında değiller mi sizce. Çıkar kokusu da ne zaman dur bakalım