Bybit Tr 17+30+25 Usdt ve 700tl+300tl Pluxee Kodu

Bir şey olmaz demi ya tüm borsalara kaydolurken böyle bilgiler isteniyor

Binance 2017, Bybit 2018 yılında kuruldu.

Neyi anlamıyorsun kampanya bittikten sonra olup olmadığı belli olur. Kampanya daha bitmedi 2 gün daha var. 2 gün sonra bitince 5 iş günü içerisinde yatacak.

Coin almana gerek yok element uydurma.

3-5 kuruş ne hesap da mı yapamıyorsun. 3456tllik usdt üstüne 1000tl pluxee veriyor onu da bir ton yerde kullanabiliyorsun hepsiburadadan tut opete pazaramaya a101'e kadar. 5 dakikalık iş sonunda 4456tl kazanıyorsun adamlar havadan para dağıtıyor buna bile laf söyleyecek biri çıktı.
Aynen havadan paradır eminim adamlar 100 lira varsa bile atlayacak onca sazan var farkında değiller mi sizce. Çıkar kokusu da ne zaman dur bakalım

Aynen havadan paradır eminim adamlar 100 lira varsa bile atlayacak onca sazan var farkında değiller mi sizce. Çıkar kokusu da ne zaman dur bakalım
Tebrik ediyorum üstün zekanla 2018 yılından beri sektörde olan, 400bin hesabın bağlı olduğu global şirketin spk'dan her türlü izni almış olan Türkiye kolunun Türkiye'de işleme başlama adına yapmış olduğu kampanyalarının aslında senin çok değerli olan ve kimsede olmayan kimlik bilgilerini ele geçirmek için olduğunu çözdün.

Son düzenleme:
30 dolar dışındakiler onaylandı sanırım birde hesap doğrulama yaptıktan sonra katıldım 240 lirayı da kaçırmışım sağlık olsun 25 dolar 750 lira ve 1000 lira pluxee da gayet iyi hesap açılışı için diye düşünüyorum

Doğrulamaları tamamlayıp 5000 yatırdım hesaba geçti başka bir şey yapmam lazım mı ? Yatırımdan önce kampanyalara da katıldım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,816
Üyeler
203,256
Son üye
solievetary
Geri