Defacto tarafında indirimlere ek olarak sepette 1000/250 ve ödeme ekranında Visa kart girdiğinizde 1000/200 TL indirim uygulanıyor. Yani 1000 TL alışveriş...
bendede 2 fanlı inno 3d 5070 vardı vatan ve paraf kampanyasından 5080e geçtim zotac çokta iyi versiyonu değil ama kasa içi hava akışı ve kasa büyüklüğü beni...
Bir de şunu tecrübe ettim. asus dan önce zotac gtx 760 AMP vardı küçük bir karttı. Yani fanlar küçük olunca soğutma için daha çok dönüyor ve daha fazla ses...
Yorumunuz için tşk ederim, shadow arka plaka plastik ama ventus metal deniliyor. Bu da soğutmaya etki ediyor haliyle. Amacımız oyun oynamak kardeşim diğer...
Şu yorum için hesap açtım , işin içindeyim. Maalesef bizim forumlar çok teorik ve birbirine taklit eden bir doğaya sahip.
Soruna gelirsek Shadow ya da...
https://www.techpowerup.com/forums/threads/thermal-testing-two-different-size-gigabyte-5070-ti-cards-huge-differences.334514/
fark bu hocam biri devasa...
Aradaki fiyat farkı performans açısından tartışılır eyvallah ama nvdia yazılım olarak her zaman daha iyi çok takılmayan 9070xt alır geçer benim gibi bütçesi...