Alın geçin hocam bence madem oynuyorsunuz bu kadar. Oyun dediğim gibi aşırı beğenmiyoruz kabul ama ben oynuyorum şahsen. Yakın zamanda dediğim gibi daha...
Bundan hocam, teşekkür ederim.
https://www.hepsiburada.com/apple-airpods-2-nesil-kulaklik-mv7n2tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV00000KXK5D?magaza=Hepsiburada
Bir sormakta fayda var sanırım o halde, ne kadar olur acaba.
Hocam çok sonradan farkettim, bulmuyor yani hiçbir şekilde ses çıkarmıyor kulaklık ettim ama...
Merhaba arkadaşlar,
Airpodsun tek kulaklığını kaybettim, sol var ancak sağ yok. Bunun için nasıl bir şey yapabilirim? Alabileceğim bir yer var mı? Alsam...
Arkadaşlar bir oyun kurdum. Oyunu Yerel Disk C'de Games diye bir klasöre kurmuş, ben de farketmediğim için değiştirmedim. Ancak diskte böyle bir klasör yok...
Doğrudur karıştırdım prosu 910 dolarmış 😅
slimde karar verdik yarın inşallah alacaz teşekkür ederim değerli cevaplarınız için dostlar; oyun önerilerine...
Slim ile düz arasında kaldım demek istediniz sanırım, önceki sorunuz buydu. Bu ikisi arasında söylediğim gibi bir performans farkı yok ama madem öyle slim...
Bunu almaktansa bütçeyi biraz daha artırmaya çalışıp xbox gamepad alın bence. Black Friday indirimlerini bekleyin isterseniz çok kalmadı, fiyatı düşebilir.
Ben aldım hocam, link için teşekkür ederim. Kız arkadaşım böyle şeylere bayılır, iş yerinde kullanabileceği tarzda bir ürün bizim için. Şirinde duruyor ne...