Arama sonuçları: *

1. TheCommander

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

Termosa da kılıf takmayalım ya lütfen yani...
  2. TheCommander

40 Bin Lira Laptop Tavsiyesi

Tavsiye yok mu?
  3. TheCommander

40 Bin Lira Laptop Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar, Bir tanıdık için maksimum 40 bin lira bandında güçlü, oyun oynayabileceği bir laptop bakıyoruz. Tavsiye var mıdır?
  4. TheCommander

3000 lira klavye tavsiyesi

Arkadaşlar maksimum 3000 lira bütçe ile hangi klavyeyi tavsiye edersiniz. Bir kriter belirtmeyeceğim, sizin bu olur dediğiniz her modele bakmak istiyorum. Steelseries Apex 3 olur mu? Şimdiden teşekkürler.
  5. TheCommander

FİAT EGEA CROSS 2025

Gayet iyi, parasının hakkını verir. Hayırlı olsun.
  6. TheCommander

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

Her yönüyle yetersiz bir para. Aslında 30-35 arası bile olsa yetersiz olacak maalesef. Büyükşehirlerde sanıyorum ki ortalama ev kiraları 20 bin ve üstüdür. Yeni yılda maaşlara zam bahanesiyle çoktan yeni fiyat etiketleri hazırlanmıştır. Maaşlı çalışanların işi gerçekten zor, Allah herkesin...
  7. TheCommander

Asgari Ücret Kaç Olucak ? (Anketli)

27-28 arası olacağını düşünüyorum.
  8. TheCommander

Çözüldü✓ Hangi gamepadi önerirsiniz

Sitede sağ üstte kullanıcı adı ve profil fotoğrafınız olan yere tıklayın, açılan ekranda imzayı seçip istediğinizi yazın hocam.
  9. TheCommander

S25 ve Fiyatı Hakkında

Yıl sonu geliyor, ben olsam alırım. Yılbaşından sonra elektronik ürünlere de zam geleceği fikrindeyim.
  10. TheCommander

🔥İndirim Amazon Moda Kıyafetlerde %50 indirim Var

İyiymiş ama linkteki tüm ürünlere %50 vermiyor sanırım. Sweat düşmedi mesela.
  11. TheCommander

❌İndirim Bitti! PTT AVM XDRIVE 15'Li PLUS İNDİRİMİ (6.799TL)

Plus'ı bilmem de ben 6-7 yıldır falan 15'li kullanıyorum, gayet memnunum.
  12. TheCommander

Çözüldü✓ Hangi gamepadi önerirsiniz

Arkadaşlar bu Nova 2 lite falan Xbox Controller'dan iyi mi? Ben de Xbox 9. nesil var, şu an için alacağımdan değilde merak ettim çok fazla öneriliyor çünkü görüyorum.
  13. TheCommander

Xbox 9. Nesil Gamepad drift sorunu

Gönderdiğim gamepad yerine yenisi geldi, teslim aldım. Ben Astral Purple olarak geçen mor rengi göndermiştim, mail ile tarafıma ellerinde o renk olmadığı belirtildi ve alternatif renkler sunuldu. Kırmızıyı seçtim ve o gönderildi. Gidiş geliş süreci ben de birazda kargo kaynaklı ve araya hafta...
  14. TheCommander

🔥İndirim 🔥DJI Neo - 4K Drone 12 Peşin Fiyatına 6 Taksit (8.499TL)🔥

Yazma, okuma hızı hangi kartta yüksekse o kart daha iyidir. Sıfırdan alacaksanız marka olarak Sandisk öneririm.
  15. TheCommander

Merhaba, biraz geç gördüm. 128 gb fazlasıyla yeterli olur.
  16. TheCommander

Elbette hocam, her şey bir yana kontrol olarak stabil hissettireceği kesin zaten söylediğiniz gibi. Güle güle kullanın.
  17. TheCommander

Mini 4K kullanma fırsatım olmadı ancak uçuş süresi Neo modelinden daha fazla, daha ağır ve daha hızlı bir dron. Dolayısıyla rüzgar direnci daha fazla olacaktır. Görüntü kalitesi olarak benzer performanslar vereceklerdir. Neo fpv olarakta kullanılabiliyor, belki tek artısı bu sayılabilir...
  18. TheCommander

🔥İndirim Blade 8 Adet Deodorant 😱 438₺ (TEKRARDAN İNDİRİMDE )

Çok iyi kuponda çıktı 373 liraya aldım, teşekkürler.
  19. TheCommander

Aktif olarak dron kullanıyorum. Çok yakın zamanda da 1'i bu model olmak üzere 2 dron almış biri olarak söylemeliyim ki tavsiye edilecek bir ürün değil. En ufak rüzgarda çok ciddi yalpalıyor ve çekim imkansız hale geliyor. Ayrıca görüntü kalitesi olarakta tatmin etmiyor. Dolayısıyla daha ciddi...
  20. TheCommander

Xbox 9. Nesil Gamepad drift sorunu

Çok teşekkür ederim desteğiniz için tekrar tekrar, ben de sonucu konuya yazarım işlem tamamlandığında.
Geri