Arama sonuçları: *

1. TheCommander

Bedelli askerlik hakkında

Doğrudur, yine de denemekte fayda var. Şimdiden hayırlı olsun.
  2. TheCommander

Anladığım kadarıyla sağlık ocağından randevu usulü bakıyorsunuz. Randevu dolu olabilir, yaşadığınız yeri bilmiyorum ancak örneğin yarın aile sağlık merkezinize gidip orada tc numaranızı girerek sıra alırsanız, yine muayene olabilirsiniz. Ben randevu alıp gitmedim yani muayeneye. Hatta sağlık...
  3. TheCommander

Muayene genelde 2-3 gün içerisinde sisteme düşmüş oluyor. Siz zaten başvuru aşamasına başladığınız için bu senenin fiyatından ödersiniz.
  4. TheCommander

Sorun olmaz, öyle kolunuzdan tutup askere götürmezler yani. Çevirme, otelde kalma vb. durumlarda bakılırsa uğraşırsınız sadece. Uğraşmaktan kastım bahsettiğim ceza kesilir, yakalanmadan siz kendiniz askere giderseniz daha az, benim dediğim şekillerde yakalanırsanız daha fazla ceza ödersiniz o...
  5. TheCommander

Muayene dediğiniz şey zaten zaman alan bir şey değil. Siz başvuru, muayene dahil her şeyi 2025 içerisinde yapmalısınız ki 2026'da gidesiniz.
  6. TheCommander

Sizden de sağ olun. Siz askerliği 2026'ya ertelemek istiyorsunuz. Evet dediğinizi yapabilirsiniz. Teciliniz bu aralık sonunda son olarak görünüyorsa yeni yıldan itibaren bakaya durumuna düşeceksiniz. Bu asker kaçağı olduğunuz anlamına gelir bir nevi ancak gözünüz korkmasın. Askere gitmediğiniz...
  7. TheCommander

Selamlar, ben de bu sene askerliği bedelli olarak yaptım. Arkadaşların dediği gibi bu yıl bitmeden başvuru yaparsan 2025'te gidersin. Başvurunu seneye bırakırsan yılbaşında gelecek zama göre para öder, 2026'da gidersin.
  8. TheCommander

🔥İndirim Microsoft Xbox Series S 512 GB Oyun Konsolu 13.964TL DİP-FİYAT

Ben çok fazla durumum yokken bu konsolu alıp oynamıştım, o dönem parasını hak ediyordu ve beklentimi karşılamıştı ancak şu fiyata kesinlikle alınmaz bence. İkinci el PS5 kovalarım ben olsam böyle bir bütçem varsa.
  9. TheCommander

Bilgisayar masası önerisi

https://www.adoremobilya.com/new-york-ofis-ve-calisma-masasi-lake-beyaz Kendimde kullandığım için tavsiye ediyorum, oldukça geniş. Sağlam, sağa sola oynamaz.
  10. TheCommander

İphone 12 alınır mı?

O fiyata alabileceğiniz bir android sizin için daha iyi olur fikrindeyim.
  11. TheCommander

İphone 12 alınır mı?

Tabii ki alınmaz hocam.
  12. TheCommander

Yardım EA FC 25 PS STORE %50 İNDİRİMDE ALINIR MI?

Alın geçin hocam bence madem oynuyorsunuz bu kadar. Oyun dediğim gibi aşırı beğenmiyoruz kabul ama ben oynuyorum şahsen. Yakın zamanda dediğim gibi daha fazla düşmez.
  13. TheCommander

Yardım EA FC 25 PS STORE %50 İNDİRİMDE ALINIR MI?

Oynuyorsanız alın hocam, yakın zamanda daha fazla düşmez bence. Ben de bilgisayara aldım, çok beğenmiyoruz kabul ama akıyor yani vakit geçiriliyor.
  14. TheCommander

Airpodsun tekini kaybettim

Bundan hocam, teşekkür ederim. https://www.hepsiburada.com/apple-airpods-2-nesil-kulaklik-mv7n2tu-a-apple-turkiye-garantili-p-HBV00000KXK5D?magaza=Hepsiburada
  15. TheCommander

Bir sormakta fayda var sanırım o halde, ne kadar olur acaba. Hocam çok sonradan farkettim, bulmuyor yani hiçbir şekilde ses çıkarmıyor kulaklık ettim ama. Nerede olabilir vs. baktım her yere aslında ama bulamadım.
  16. TheCommander

Merhaba arkadaşlar, Airpodsun tek kulaklığını kaybettim, sol var ancak sağ yok. Bunun için nasıl bir şey yapabilirim? Alabileceğim bir yer var mı? Alsam tekini çalışır mı, yoksa kulaklık çöp mu oldu.
  17. TheCommander

Games Klasörü Nerede?

Bilen yok mu arkadaşlar
  18. TheCommander

Games Klasörü Nerede?

Arkadaşlar bir oyun kurdum. Oyunu Yerel Disk C'de Games diye bir klasöre kurmuş, ben de farketmediğim için değiştirmedim. Ancak diskte böyle bir klasör yok. Gizli dosyaları göster seçeneğini açtığımda da göremiyorum ve hiçbir şekilde oyunu bulamıyorum. Games dosyasını nasıl bulabilirim?
  19. TheCommander

MACBOOK M1 KUTUYU AÇILIŞINDA PİL SERVİS HATASI

İade kabul etmiyor diye bir şey yok. üründe bir arıza var ise 15 gün geçmeden almak durumundalar.
  20. TheCommander

Yurtdışı ürün sınırı

Slim ile düz arasında kaldım demek istediniz sanırım, önceki sorunuz buydu. Bu ikisi arasında söylediğim gibi bir performans farkı yok ama madem öyle slim alın, daha küçük daha kibar bence. Pro işin içindeyse pro alın tabii ki.
Top Bottom