Az önce bir konu açtım ChatGPT 5x en ucuz nereden alabilirim diye. Moderatör buna plus kelimesi eklemiş bende raporladım bunu plus kelimesi yanlış oldu 5x...
1 aydır çözmeye çalışıyorum hocam, saldım artık. İade almaya çalışacağım bundan sonra çünkü çözüleceği yok. Aynı yurttaki bir arkadaş var ve 100mbps nin...
Xiaomi başka bir cihazda öyle bir sorun yaşadım eskiden, garantisi vardı yolladım servis sorunun ne olduğunu bile anlamadı. Öyle aylarca uğraştım 3. defa...
sizinki cidden dengesizmiş baya. eğer alıcınızda falan bi sorun yoksa yapacak bi şeyiniz yok sanırım operatör çözmedikçe. etrafınızda aynı operatörü...
5g geçişi yapılırken yeni baz istasyonu yerine baz istasyonlarını 4.5g'den 5g'ye dönüştürüldüğü için hem 4.5g kullananlara sorun oluşturdu hem de 5g...
yeni kasa falan eklenmediği sürece droplardan para çok fazla para kazanma olayı yok artık csde. hem artık haftada sadece 1 kasa alabiliyorsun hem de artık...
elinin boyutuna ve tutuş biçimine göre hangisi daha iyiyse onu seçmeni öneririm. biraz büyükse avuç içi falan tutuyosan razer basilisk v3 x de bakabilirsin...
Hepsi twitterdan amedsporun süperlige çıkışını tebrik etmiş. Big brotherda paylaşmış. Yine çözüm süreci ayağına futbola siyaset bulaştırıyolar önümüzdeki...