hocam dcyi soruyorsanız geçenlerde kapalı beta çok az kişiye açıldı ve bunlar dc üstünden seçildi. dc bağlayıp betaya katılıyordunuz. şuan açık betada öyle...
discord bağlama nedeni kapalı betada sınırlı kişiye izin verdikleri için doğrulamaya gerekliydi ama exeden emin değilim sanırım ben de sanal makineden denerim
boşuna linç edilmiş. kaçınızda 500 üstü hz var da isterse 1k hz olsun alınmaz diyosunuz. bu kadar yüksek hzlerde rekabetçi oynayanlar 2k 4k falan oynamıyor...
20K aldığın oledler 520hz mi kardeşim, ikisi farklı kitleye hitap ediyor birini hz için alıyorsun diğerini görüntü için ki 20K oledler e de ne kadar oled...
Sen paylaşarak iyi yapmışsın bakma cevap verenlerin hepsi geveze bir ikisi hariç zaten 500hz kullananı da yoktur anca uzaktan laf yapmayı bilir bu çocuklar...
Harbiden var böyle cahiller biri de 144hz üstü gereksiz demiş haberi yok kalıtsal olarak genler den geliyor bu iş kendisi göremiyor diye herkesi göremiyor...
dün apex legends oynayacaktım
[H3 id='0x887A0006+FIX++DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED']0x887A0006 FIX – DXGI_ERROR_DEVICE_REMOVED[/H3]
şeklinde bir hata aldım ve...