jeyav isimli üyenin son içerikleri

1. J

Cs2'de Haksız Vac Banı Aldım. Ne Yapabiliriz?

ücretsiz sürümde çok daha fazla var. seçkin varken yeşil güven faktöründe fazla denk gelmedim ben ama güven faktörünüz düşünce o da aynısı oluyor
  2. J

Yardım Yeni Kablosuz Oyuncu Mouse Önerisi

biraz daha koyarsanız a9 plus olabilir
  3. J

Cs2 En Sevdiğiniz ve En Güçlü Silah

ssg fiyatına göre çok güçlü ve iyi bi silah hem de awpye göre daha hızlı oynanabiliyor
  4. J

Deadlock Davet Atabilecek Varmi

https://discord.gg/deadlockgame burda deadlock invite yerinden biri atar istek atarsanız
  5. J

Detroit'i Hangi Son ile Bitirdiniz?

benim sonum hem kötüydü hem de tam yapmamışlar oyunun sonunu. marcusun yoldaşlarını oyun sonu kaybettim (biri hafif yaralıydı az beklesin gelirim dedim hemen öldü). connorla polisin kavgasında da başta bişey yapmadım ama baktım bişey olmuyo bi iki bişey yapınca polis öldü böyle olsun...
  6. J

Cs2 De Yatırım Tavsiyesi

csde güvenilir yatırım olmaz. gelen ani güncellemeyle elindekinin değeri uçabilir de bi anda değeri düşebilir de
  7. J

Atk A9 Mouse Kablosuz Bağlanmıyor Şu Anda Yardım

atk hub üzerinden fabrika ayarlarına dönme falan varsa onu yapın
  8. J

Yardım Gemicilikle İlgili Oyun Önerisi?

dredge önerebilirim indie oyun ama sea of thieves tarzı falan değil. hikayeli sakin bi oyun. gemi sizsiniz balık falan tutuyomuz geliştirme falan yapıp hikayedeki görevleri yapıyosunuz
  9. J

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

mouseda sorun çıkar garanti desteğini düzgün vermezlerse diye demiştim
  10. J

Ps Vita Alınır mı? 2026

hocam bu öyle önerebileceğim bir şey değil şunu alın diye. sarı sitede falan ya da bi altta attığınız gibi yerlerde temizinden bulmak gerekiyor. ya da switch lite alıp çiplettirebilirsiniz de
  11. J

Ps Vita Alınır mı? 2026

o fiyata çipli switch lite öneririm
  12. J

Max 2000tl Mouse Oneris

klassegearda da satılıyor ama bi tık daha pahalı tam 2k yine de bütçeniz içinde
  13. J

Max 2000tl Mouse Oneris

atk a9 plus bakabilirsiniz
  14. J

🔥İndirim Wraith Esports Kurban Bayramı İndirimleri

mouse'u burdan almayım diye klassegear indirimi bekledim ama onlar da indirim yapmayacak gibi
  15. J

2500tl Civarı Mouse Önerisi

öneri olarak pek bi bilgim yok ama bu fiyatlarda razer viper v3 var ona bakabilirsin. şu linkten de sensörleri karşılaştırabilirsin https://www.technopat.net/sosyal/konu/oyuncu-farelerinde-kullanilan-sensorler-ozellikleri-ve-siralamasi.2162276/
Geri