jeyav isimli üyenin son içerikleri

1. jeyav

Discord Mesajlar Yüklenmedi Hatası

proton vpn kullanabilirsiniz
  2. jeyav

Discord Mesajlar Yüklenmedi Hatası

hocam bu warp kullanırken de oluyor. dns yerine vpn kullanırsanız yükleniyor
  3. jeyav

PlayStation Dualsense Gta 6 Edition Tanıtıldı!

doğru düzgün tasarımla bile uğraşmamışlar. ortaya 6 yazmış sağa sola da bi palmiye yaprağı sadece. hiç detay ve renkli baskı falan yok. özelliklerinin parasına değmemesini geçtim tasarım olarak da iyi değil bari düzgün tasarımı olsaydı. şirketlerdeki eksik olan o adamın önemini gösteriyor
  4. jeyav

Crackli Oyun Güvenilirliği

piratedgames subreddittindeki rehberi atıyorum buradan bakıp hangisi güvenilir hangisi değil bakabilirsiniz. https://rentry.org/pgames
  5. jeyav

55 65" Televizyon Önerisi

teşekkürler hocam. 144 hz olmasına gerek yok ama 60lıklara bakarım konsol bağlamayacağım
  6. jeyav

hocam peki tcl qled alınır mı önerir misiniz
  7. jeyav

hocam çoğunun işlemci gücü rami nasıl hiçbiri yazmıyor ben de emin olamıyorum hangisi daha iyi
  8. jeyav

hangi qledler alınmaz hocam onvo next falan gibi markalar mı
  9. jeyav

hocam onları örnek olsun diye atmıştım yani bu nasıl diye seçip atmadım da aynı fiyata farkları ne diye 1788111716 40k civarı ama bu fiyata iyi marka led tv mi diğer markalar qled mi
  10. jeyav

hocam next için görüntü işlemesi, işlemcisi falan samsung lg gibileri kadar iyi değil uzun ömürlü olmaz diyorlardı bi bilginiz var mı 1788108884 iffalcon tcl alt markasıydı sanırım iffalcon ve tcl farkı var mı
  11. jeyav

büyük ihtimalle 65" televizyon alacağım ama 55'i de düşünüyorum ancak televizyon teknolojileri hakkında fazla bilgim olmadığı için aklıma çok fazla soru takıldı. mesela çok fazla görüntüleme teknolojisi var ve her markada ismi de değişiyor sanırım crystal, qled, oled, led, lcd, miniled, neo...
  12. jeyav

❌İndirim Bitti! 🔥🔥 Gamepower Asura 1699 TL / Gamepower Vitrus 999 TL Kaçırmayın!🔥🔥

lansman indiriminde kp40 almıştım kp20 fiyatına kp40la eşit satıyolar baya iyi fiyat almak isteyene
  13. jeyav

Ucuz Gamepad Önerisi

çakma ps4 kolunu 1.5 sene drift yapmadan kullanmıştım. iyi satıcıdan alırsanız sizi götürür bence ve fiyatı da 700 falan şuan
  14. jeyav

❌İndirim Bitti! Next 75 İnç TV 34.999 TL

hocam pc bağlayıp rekabetçi oynamıyo zaten insanlar. ps oyunlarında sabit 60 alsalar şükrediyolar
Geri