sizinki cidden dengesizmiş baya. eğer alıcınızda falan bi sorun yoksa yapacak bi şeyiniz yok sanırım operatör çözmedikçe. etrafınızda aynı operatörü kullananlarla karşılaştırdınız mı
5g geçişi yapılırken yeni baz istasyonu yerine baz istasyonlarını 4.5g'den 5g'ye dönüştürüldüğü için hem 4.5g kullananlara sorun oluşturdu hem de 5g kullananlar tam verimli kullanamıyor
yeni kasa falan eklenmediği sürece droplardan para çok fazla para kazanma olayı yok artık csde. hem artık haftada sadece 1 kasa alabiliyorsun hem de artık nadir kasalar drop havuzundan kaldırıldı
elinin boyutuna ve tutuş biçimine göre hangisi daha iyiyse onu seçmeni öneririm. biraz büyükse avuç içi falan tutuyosan razer basilisk v3 x de bakabilirsin bu fiyatlara
oyunda altyazı da yoktu. windows ayarlardan altyazı gibi bişey açıyoduk orada oto çeviri var mıydı emin değilim oraya bi bakabilirsin. bi de forumda biri bunu kullanarak çeviri yapan program geliştirmişti adını hatırlamıyorum ona da bakabilirsin
1.5 2k civarı bütçeye mouse almayı düşünüyorum. şuan aklımda olanlar a9 plus, vxe r1, razer basilisk v3 x. razer'dan emin değilim çünkü biraz büyük gibi ben parmak ucu tutuyorum genelde. hangisi daha mantıklı sensör ve mcu açısından? ya da bu fiyat civarına önerebileceğiniz başka bir model var...