jeyav isimli üyenin son içerikleri

1. jeyav

Iem Kulaklık Önerisi

tangzu xue tao bakabilirsiniz mikrofonu da iyi diyorlar ama o çıkıntı sizi rahatsız eder mi bilemedim
  2. jeyav

Hangı Gamepad I Almalıyım

ikisi de parasını hak etmeyen gamepadler. forumdan beitong, fantech, thunderobot, zd, atk gibi markaların önerilerine bakabilirsiniz
  3. jeyav

Cashback Veren Banka Kartı Lazım

papara ve nays gibi gelmez bence. şuan cashback verenler hem bu ikisi kadar yeri desteklemiyor hem de alt limitleri yüksek verdiği az
  4. jeyav

Kasadan Laptopa Geçmek Mantıklımı?

o zaman olabilir hocam taşınabilirlik önemliyse laptopa geçmeniz daha iyi olabilir
  5. jeyav

Kasadan Laptopa Geçmek Mantıklımı?

eğer sürekli bir yerlere gidip gelmiyorsanız ya da öğrenci falan değilseniz masaüstü daha performanslı ve uzun ömürlü olur. ekran kartının ısınmaması için de macunlarını yenileyebilirsiniz bir de fanları kontrol edebilirsiniz sorun varsa diye
  6. jeyav

🔥İndirim Beitong Gamepad İndirimleri Kp20 1.499 TL

testlere nerden baktınız g30s 1 ms olmasının imkanı yok hocam . gamepadlada g30s yok ama g80 ultranın bile gecikmesi minimum 6 ms. kp20 bile daha düşük ms https://gamepadla.com/thunderobot-g80-ultra.html https://gamepadla.com/beitong-kp20.html
  7. jeyav

:D markayı kötülediniz diye demedim genel üretici değil de tüm ürünleri fason mu diye sormuştum
  8. jeyav

beitong gamepad ana üreticilerinden değil miydi kp40 başka firma tarafından mı yapılmış yoksa manbayı da beitong mu üretiyor
  9. jeyav

hocam direkt fps nişan oyunlarından başlarsanız zor olur. 2d aksiyon platform oyunları başlarda daha rahat olabilir alışmak için
  10. jeyav

🔥İndirim 🎮 Beitong Gamepad Modellerinde İndirim! | 🔥 Trendyol & Hepsiburada 🔥

genelde abxy (ya da kare üçgen) tuşları gamepadin en sağında olur. diğer en çok kullanılan yer olan sol stick playstation diziliminde gamepadin ortasında bulunuyo ama xbox düzeni sol çubuğu da gamepadin en kenarına konumlandırdığından daha ergonomik tasarım oluyor
  11. jeyav

kp20 sipariş ettim ama iptal edip kp40 alsam daha mı iyi olur? bir de aynı paraya pxn p5 8k ve flydigi dune fox arasında kaldım farkları neler kp40 daha mı iyi
  12. jeyav

gecikme kaç ms hocam? fazla rekabetçi oynamıyorum ama geickme de yüksek olsun istemem yani
  13. jeyav

@Diavelin kp20 tmr alınır mı hocam
  14. jeyav

Steam Cashback Veren Banka Önerisi

nays ya da papara kadar düzgün cashback veren yok sanırım. şuan veren yerlerin hem alt sınırı yüksek hem cashback düşük
Geri