dostlar biliyorsunuz dlss 5 swapper var ve gta için yükledim daha doğrusu yükleme şemasındayım ve uyaru geldi ban yiyebilirsiniz diye ama ben online...
Açıkçası bana çok kötü gelmiyor hatta çok daha hoşuma gidiyor sanırım kişisel bir şey bu ki asıl amacım not almak pdf vs üniversitede kitaplar tabletlerden...
magicpad 4 evet oda bir seçenek ama kalemi istediğim gibi değil ve ekrana ışık düşse bile görmek istiyorum magic 4 de bunu yapabilir miyim bilmiyorum...
google banı çokta mühim değil açıkcası kendi not uygulaması oldukça güzel
1787519116
11.5 da direk yanında gelmiyor ama 12x te geliyor ek olarak almak...
Oyun oynamıcam o yüzden işlemci düeilde aksesuarlar çok daha önemli ve yansıma önleme önemli honor magicpad 4 inceledim ama kalem ve ekran çok hoşuma gitmedi
Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf...
Kaliteli bir mouse arayışındayım ve atk a9 air hoşuma gitti hem şekli hemde özellikleri yanınada ace serenity almayı düşünüyorum sizce bu fiyatı hak...
Hızlı bir mousepad kullanabilir miyim bilmiyorum hiç böyle kaliteli bir mousepad kullanmadığım için ama kontrol ve hız dengesi daha iyi olacağını düşünmüştüm