sadecekin isimli üyenin son içerikleri

1. sadecekin

Yardım 50 Bin TL Bütçe Endüstri Mühendisine Laptop Önerisi ?

Dostlar endüstri mühendisi anlama laptop arıyorum aklımda 40 bine thinkbook ultra 5 135h modeli var ama 50 k ya kadar çıkabiliriz. Bana öneri lazım neler alınabilir yardımcı olursanız çok güzel olur. Taşınabilir, pili uzun giden yada ortalama giden ve iş görecek laptoplar lazım.
  2. sadecekin

Yardım Gta 5 DLSS 5 Yüklemek Sakıncalı mı ? Sadece Hikaye Modu İçin

dostlar biliyorsunuz dlss 5 swapper var ve gta için yükledim daha doğrusu yükleme şemasındayım ve uyaru geldi ban yiyebilirsiniz diye ama ben online oynamıyorum bu sorun yaratır mı kursam sorun çıkarır mı ?
  3. sadecekin

Yardım Huawei Matepad Pro 12.2 Alınır mı

Açıkçası bana çok kötü gelmiyor hatta çok daha hoşuma gidiyor sanırım kişisel bir şey bu ki asıl amacım not almak pdf vs üniversitede kitaplar tabletlerden pahalı o yüzden alayım 3 yıl götürsün beni yeter 1787562685 Evet ekranda sanırım Huawei deki tandem olduğu için daha iyi diyorlar çıplak...
  4. sadecekin

magicpad 4 evet oda bir seçenek ama kalemi istediğim gibi değil ve ekrana ışık düşse bile görmek istiyorum magic 4 de bunu yapabilir miyim bilmiyorum 1787519221 bakacağım 1787519289 benim burda yok maalesef küçük şehirde olduğumdan dolayı ama kayseride okuyorum oraya gittiğimde bakabilirim
  5. sadecekin

google banı çokta mühim değil açıkcası kendi not uygulaması oldukça güzel 1787519116 11.5 da direk yanında gelmiyor ama 12x te geliyor ek olarak almak kalem almak mantıklı mı bilemiyorum aradığım şeyler bir şeyler izlerken keyif alayım çok ışıktada çalışabileyim ve kalemi apple pencil pro...
  6. sadecekin

matpad 12x için ne diyorsun onda m pencil pro var 1787517910 böyle bir karşılaştırma buldum
  7. sadecekin

Oyun oynamıcam o yüzden işlemci düeilde aksesuarlar çok daha önemli ve yansıma önleme önemli honor magicpad 4 inceledim ama kalem ve ekran çok hoşuma gitmedi
  8. sadecekin

Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla...
  9. sadecekin

Android Xiaomi Buds 5 Pro (Redmi Olmayan Düz Xiaomi Model) Nasıldır?

Kablosuz olması şart mı
  10. sadecekin

Yardım 2k Bandında Kulaküstü Kulaklık Lazım

Dostlar arkadaşıma 2k civarında kulaküstü gaming kulaklık arıyoruz var mı öneriniz Gamepower aero ultra vae havit var gördüklerim bunlar sizce alınır mı
  11. sadecekin

Yardım 4k Bütçe ile Hangi Klavye Önerirsiniz

Mchose jet75 kullanıyorum çokta memnunum ama 4.5k eder mi bilemedim atknin klavyelerine bakabilirsin
  12. sadecekin

Yardım A9 Air Bu Fiyata En İyisi mi ?

Tamamdır teşekkürler
  13. sadecekin

Surge hızlı bir pad değil mi
  14. sadecekin

Valoda 0,41 2400 şuanki mouse ile 1785619256 ATK X83 Poron Mousepad bu nasıldır
Geri