sadecekin isimli üyenin son içerikleri

1. sadecekin

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ (5050 / 220 / 12 / 512 / HD) | 38,8 bin TL

sebep nedir çevremde türlerce marka kullan insanlar var ve hemen hemen aynı donanıma sahibiz daha az ısınıyor yazılımsal bir sorunu daha hiç görmedim ve oldukça sessiz çalışıyor tek sorunu şarja uzun süre gidememesi hatta oldukça kısa bir süre dayanabiliyor
  2. sadecekin

Yardım Darmoshark M3 Pro Vs Atk Dragonfly A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi 1781805815 atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi
  3. sadecekin

o bütçeye taksitle çıkabilirim direk çıkamam maalesef 1781804186 peki plus ile pro asaında devasa fark hisseder miyim veya pro alırsam iyi ki almış der miyim
  4. sadecekin

Dostlar yeni mouse arayışındayım sizce hangisi dah amantıklı birisi sırasıyla fiyatları 2200 1950 2400 sizce hangisi alınmalı neden
  5. sadecekin

Yardım 1-2k Arası Mouse Önerisi Lazım

2500 e daha iyi moseler var mıdır peki nordic mcu lu vs
  6. sadecekin

Neden bu diğerlerine göre nesi daha iyi
  7. sadecekin

Başka Başka önerileriniz var mı acaba
  8. sadecekin

Dostlarım güncel olarak throne mouse kullanıyorum memnunum ama kardeşime mouse lazım ve onu kardeşime vericem kendime yeni bir mouse arayışındayım. Bütçem 1-2k arası ama şunu alırsan ömür boyu kullanırsın vs vs dediğiniz mouseleride beklerim. Ek olarak magnezyum mous nasıldır kullanılır mı veya...
  9. sadecekin

🔥İndirim Medimarkt 3 al 2 öde 14-17 Nisan

Viper v3 pro satan var mı dostlar ortak girelim
  10. sadecekin

İphone 17'ye 12 Ay Taksit yapılır mı??

Neden illa bu telefonu istiyorsun var olmayan para ile bence bekle biriktir öyle al
  11. sadecekin

Yardım Teyzeme Laptop Alacagım Ne Önerirsiniz?

Bence oled ekranlara bakman gerekir sonuçta dizi film izliyormuş en azından seyir zevkini yükseltir
  12. sadecekin

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Kalite olarak güzel ama rb lb tuşları basımı bana kötü gelsi özellikle tasarımı ele çok rahatsızlık veriyor benim elim için böyle açıkcası beğendiğim bir tasarım değil throne tactical daha güzel hissettiriyor
  13. sadecekin

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Bir çok kontrolcü tuttum ve dualsens ten sonra en rahatsız edeni bu oldu
  14. sadecekin

Öneri Ryzen 7 9700X için hava soğutucu önerisi

Phantom spirit bir babadır bizim için
  15. sadecekin

3500 TL %75 Klavye Önerisi

Ben mchose jet75 kullanıyorum çok memnunum
Geri