sadecekin isimli üyenin son içerikleri

1. sadecekin

Yardım Mouse ve Mousepad Lazım

Pad olarak ace serisi hoşuma gitti mouse olarakta atk hoşuma gitti atk şle arasında pek fark göremedim
  2. sadecekin

Yardım Mouse ve Mousepad Lazım

dostlar şuanda throne reflex kullanıyorum ve mouse değiştirmeye karar verdim 4k-8k hz mouse ile bütçe eğer gerçekten değer ise 4 e çıkabilirim ama normal şartlarda 3k civarı olursa güzem olur. Aradığım en önemli özellik optik switch olması ve mcu sağlam olması. Ek olarak buna denfeli bir mouse...
  3. sadecekin

Yardım Atk A9 Pro Vs Beast One Pro

3k değil 4k sanırım ve 1k lık dongle ile geliyormuş
  4. sadecekin

Çıkartırım bütçeyi ömürlük ise yanında birde hybrid mouse pad önerirseniz çok güzel olur
  5. sadecekin

Klasse ultra alınur mı baya hoşuma gitti
  6. sadecekin

Neler var 3 k civarona çıksbilirin
  7. sadecekin

Bir kaç kişi darmoshark alınmaz dedi neden böyle bir şey denildi
  8. sadecekin

Vxe nin dongle nerden alabilirim 1785247902 Vxe önerir misiniz
  9. sadecekin

Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara
  10. sadecekin

🔥İndirim 🔥2499 TL - En F/P 8000hz Nordic Mouse Beast One Pro

A9 pro için stok bekliyordum sizce bunu alıp geçeyim mi
  11. sadecekin

🔥İndirim Lenovo Legion 27q-10 27 0.5ms 240hz Ips Wled Pivot Gaming Monitor 7649 TL!

MAG 275QF E20 bu mu yoksa legion mu
  12. sadecekin

Yardım Hangi Monitörü Almalıyım

Kendime ikinci monitör arıyorum şuan msi 274qpf e2 kullanıyorum ve f160 kolumda var o yüzden vesa desteklese yeter aklımda iki mönitör var ama daha fazla seçeneğede açığım MSI 27" MAG 275QF e20 AOC Q27G4XF 27 Bunlar nasıldır veya 8000-8800 civarına 2k hangi monitör alınır
  13. sadecekin

❌İndirim Bitti! Lenovo LOQ (5050 / 220 / 12 / 512 / HD) | 38,8 bin TL

sebep nedir çevremde türlerce marka kullan insanlar var ve hemen hemen aynı donanıma sahibiz daha az ısınıyor yazılımsal bir sorunu daha hiç görmedim ve oldukça sessiz çalışıyor tek sorunu şarja uzun süre gidememesi hatta oldukça kısa bir süre dayanabiliyor
  14. sadecekin

Yardım Darmoshark M3 Pro Vs Atk Dragonfly A9 Plus Vs Darmoshark M3 V2

atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi 1781805815 atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi
Geri