Dostlar endüstri mühendisi anlama laptop arıyorum aklımda 40 bine thinkbook ultra 5 135h modeli var ama 50 k ya kadar çıkabiliriz. Bana öneri lazım neler alınabilir yardımcı olursanız çok güzel olur.
Taşınabilir, pili uzun giden yada ortalama giden ve iş görecek laptoplar lazım.
dostlar biliyorsunuz dlss 5 swapper var ve gta için yükledim daha doğrusu yükleme şemasındayım ve uyaru geldi ban yiyebilirsiniz diye ama ben online oynamıyorum bu sorun yaratır mı kursam sorun çıkarır mı ?
Açıkçası bana çok kötü gelmiyor hatta çok daha hoşuma gidiyor sanırım kişisel bir şey bu ki asıl amacım not almak pdf vs üniversitede kitaplar tabletlerden pahalı o yüzden alayım 3 yıl götürsün beni yeter
1787562685
Evet ekranda sanırım Huawei deki tandem olduğu için daha iyi diyorlar çıplak...
magicpad 4 evet oda bir seçenek ama kalemi istediğim gibi değil ve ekrana ışık düşse bile görmek istiyorum magic 4 de bunu yapabilir miyim bilmiyorum
1787519221
bakacağım
1787519289
benim burda yok maalesef küçük şehirde olduğumdan dolayı ama kayseride okuyorum oraya gittiğimde bakabilirim
google banı çokta mühim değil açıkcası kendi not uygulaması oldukça güzel
1787519116
11.5 da direk yanında gelmiyor ama 12x te geliyor ek olarak almak kalem almak mantıklı mı bilemiyorum aradığım şeyler bir şeyler izlerken keyif alayım çok ışıktada çalışabileyim ve kalemi apple pencil pro...
Oyun oynamıcam o yüzden işlemci düeilde aksesuarlar çok daha önemli ve yansıma önleme önemli honor magicpad 4 inceledim ama kalem ve ekran çok hoşuma gitmedi
Dostlar 42.400 tl ye Huawei den 3 taksitle birlikte m pencil pro ve glide keybord dahil matepad 12.2 pro almayı düşünüyorum. Amacım üniversitede not pdf gibi şeyler dizi film ve autocad kullanımı olacak ve beni üniversite sonuna kadar götürsün istiyorum şuanda 2. Sınıfım ve kütüphanede çok fazla...