alana hayırlı olsun demiyorum alan kişi fırsattı ihtiyacı olmayan kimseler uygun fiyata sat diyorum 11 diyorlar düşse biraz daha hemen alıcamda düşmüyor
bu sizin sorununuz global almamak sizin tercihinize kalmış ben mi 15 kullanıyorum ve 26k ya aldım 26k ya ve her şeyi ile gerçekten müthiş bir telefon olmuş şebeke ve band sorunuda yok
Dostlar normalde kulaküstü kullanıyorum ve space one pro kullanıyorum memnunum ama bazen kulak içi olması gereken yerler oluyor ve buna ihtiyaç duydum. Kulak içi kulaklık arıyorum kablolu veya kablosuz farketmez 3k ya kadar çıkabilirim müzik kalitesi ve oyun kalitesi iyi olursa tadından yenmez...
Arkadaşlar ben şuanda aktif olarak türktelekom mobil hattı kullanıyorum ve sözleşmenin bitmesine daha çok var cayma bedeli çok fazla yurtta kalıyorum ve seçeneklerim pek yok ya superbox alıcam veya tarifeme ek paket alıcam. Şuanda kullandığım paket 10gb lık ama ek olarak 190 tl ye 30 gb alıyorum...
birde redbox var o daha ucuza veriyor 200 gb 380 tl tek girerim daha sağlıklı olur ama hiç turkcelli arkadaşım yok kayseri kocasinanda kalıyorum varsa kayseri kocasinanda turkcelliş bir dostumuz hız değerlerini paylaşırsa çok memnun olurum vodofone 20 mps veriyor
Dostlar kyk yurtlarında kalıyorum ve internet lazım oluyor şuan ki hattım türktelekom ve 10gb tarifesine ek 190 tl ye 30 gb internet aldım toplamda 40 gb internetim oluyor ama bu yetmiyor bende alternatif seçeneklere bakmaya başladım ve superbox gördüm sizce alınır mı mesela oyun filan oynatır...
açıkcası manyetikte olsa mekanikte olsa biraz ses çıkarıyorlar ama bu ses benim çok hoşuma gidiyor ama etrafada biraz olsun ses veriyor en sessiz deneyim mebran klaavyelerdir diye düşünüyorum ama rekabetçi oyun vs oynuyorsanız bu ses olayını maalesef sıfıra indirgeyemiyoruz. Ayrıca full size...