dostlar şuanda throne reflex kullanıyorum ve mouse değiştirmeye karar verdim 4k-8k hz mouse ile bütçe eğer gerçekten değer ise 4 e çıkabilirim ama normal şartlarda 3k civarı olursa güzem olur. Aradığım en önemli özellik optik switch olması ve mcu sağlam olması.
Ek olarak buna denfeli bir mouse...
Mouse arıyorum 8k şart değil ama 4k veya 2k olmasını istiyorum sensör ve mcusu oldukça önemli ve tercihen optik switch arıyorum bu iki arkadaşı gördüm ama a9 pronun stoğu yok sizce ne alabilirim bu fiyatlara
Kendime ikinci monitör arıyorum şuan msi 274qpf e2 kullanıyorum ve f160 kolumda var o yüzden vesa desteklese yeter aklımda iki mönitör var ama daha fazla seçeneğede açığım
MSI 27" MAG 275QF e20
AOC Q27G4XF 27
Bunlar nasıldır veya 8000-8800 civarına 2k hangi monitör alınır
sebep nedir çevremde türlerce marka kullan insanlar var ve hemen hemen aynı donanıma sahibiz daha az ısınıyor yazılımsal bir sorunu daha hiç görmedim ve oldukça sessiz çalışıyor tek sorunu şarja uzun süre gidememesi hatta oldukça kısa bir süre dayanabiliyor
atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi
1781805815
atk teknolojisi çok güzel duruyor ama o teknoloji genel olarak pro seviyesinde kullanılmış aradaki 550 tl ye pro almaya değer mi