Batılı markaları çok önermiyorum, Çinli tarafta bunu sadece Mchose sağlar gibi. Gayet iyi fare, klavye ve kulaklık ürünleri var.
Fare ve klavye olarak çok çeşit var karar veremedim. Ama güzel ürünleri var.
Mouse modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Ergonomik, kablosuz ve oyuncu seçenekleriyle konforlu ve hassas kontrol sizlerle.
www.gaming.gen.tr
Klavye modellerini ve fiyatlarını keşfedin! Mekanik, membran ve kablosuz seçeneklerle ergonomik, dayanıklı ve performanslı yazma deneyimi sizi bekliyor.
www.gaming.gen.tr
Kulaklık olarak:
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
ASUS, Galax, Msi, Logitech, Razer , dell ve benzeri bir çok markanın gaming ürünleri en uygun fiyatlar gaming.gen.tr’de
www.gaming.gen.tr
Kaliteli yazılım olarak da hiçbiri akla falan gelmez. Her firmanın yazılımları berbat, hatta batılı firmalar daha çok karışmaya çalıştığından sorun çıkarıyor. Mümkün mertebe yazılımları bilgisayara virüs gibi bulaşmayan. Ayarları yapıp kapatınca bir daha çalışmayan herhangi bir firmanın yazılımı daha idealdir. Hatta ileriye taşıyorum firmware güncellemesi hariç masaüstü uygulamaları kullanılmamalı. Tarayıcıdan uygulama özelliği sunan firmalar candır diyorum.
ATK maalesef kulaklık tarafında sorunları var. Bence fare tarafında da iyi rakipleri var. Uygun fiyatlı A9 Plus'dan dolayı adı çok geçiyor. Onun dışında çoğu firmanın iyi olduğu ürün gamları var. Mesela uygun fiyatlarda Aula fare ve klavye alınır. Ama kulaklık tarafında yoklar. Havit tarafında klavye ve kulaklık keza alınır, ama fare tarafında fiyatları kötü. Fare fiyatları çok uygun olmasa da bu ekleme KlasseGear eklerim, bence IEM kulaklıkları fiyatına göre iyi, yeni çıkardıkları klavyeler de özellik olarak güzel belki fiyat biraz kırılabilir. Farelere bulaşmazdım.