Genel olarak ses sistemleri ve hoparlörler hakkında hiçbir bilgim yok. Fiyat aralığı hakkında da çok bir bilgim yok. Aşırı uçuk fiyatlar olmayacak şekilde...
Valla çoğu türk lirası döneminden. Ala ala böyle genişledi. İndirimlerde %85-90 girenleri de alıyorum. Sadece istek listemde daha 400 oyun falan var...
Öyleyse sorun yok. Bu kadar oyunu tak diye oynayamam. Geriden yavaş yavaş geliyorum. O yüzden her nesil teknolojide bir tık geride kalıyorum :D Bu kadar...
Aşırı güncel oyunları oynayan biri olduğumu söyleyemem zaten. Aşırı fazla FPS artışı gerekliliğine sahip değilim güncel olarak. Biraz daha ileri dönük...
Bunu da kenara yazıyorum. Şu anlık araştırmalarıma göre "ASUS ROG Strix XG27AQWMG" en iyi monitör gibi duruyor, eşdeğer rakiplerine göre. Ama bu daha ucuz...
Bunun QD-OLED eşdeğeri varmış (XG27ACDMS) , onunla farkı nedir? Bir de WOLED yeni bir teknoloji olduğundan güncel olarak çok güvenmemek lazım birkaç yılı...
Teknoloji hakkında çok bilgim yok. Üstteki gereklilikleri de GPT adama yazdırdım. En iyisini o bilir diyerekten. Onlar hakkında fikirleriniz falan da varsa...