Meguisha isimli üyenin son içerikleri

1. Meguisha

Öneri Kendime OLED Monitör Arıyorum

Bunu da kenara yazıyorum. Şu anlık araştırmalarıma göre "ASUS ROG Strix XG27AQWMG" en iyi monitör gibi duruyor, eşdeğer rakiplerine göre. Ama bu daha ucuz. Bunu da kenara yazacağım. [H2...
  2. Meguisha

Fiyat baya yüksek. 30 u geçmemeye çalışıyorum.
  3. Meguisha

Gazi Osman Paşa olduğundan mı bu direk söyleyiş :D QD-OLED eşdeğeri (XG27ACDMS) dediğim olmaz mı
  4. Meguisha

Bunun QD-OLED eşdeğeri varmış (XG27ACDMS) , onunla farkı nedir? Bir de WOLED yeni bir teknoloji olduğundan güncel olarak çok güvenmemek lazım birkaç yılı var diyorlar. Ne düşünüyorsun bu konuda
  5. Meguisha

Anladım, 4K'yı salıyorum. Peki öneri monitörün var mı?
  6. Meguisha

Peki abi hangi spesifik zaman dilimlerinde indirime girer bir bilginiz var mı? Hangi indirim dönemlerinde monitör kovalanır?
  7. Meguisha

Teşekkürler bu öneriyi kenara yazdım. Başka olası seçenekler var mı peki, söyleyebileceğin.
  8. Meguisha

Anladım, teşekkürler. Sattık yani 4K yı 1788533476 Peki bunun diğer ASUS ROG Strix'ler ile farkı nedir ve bu neden tercih edilmelidir
  9. Meguisha

2dir bu söylendiğine göre 2k ya takılı kalacağım 1788527652 Altta yazılı. 20K-30K arası
  10. Meguisha

5070ti fiyatlarına seri baktım. Baya üzdü. O zaman 2k ilk planda tercih edeceğim.
  11. Meguisha

Teknoloji hakkında çok bilgim yok. Üstteki gereklilikleri de GPT adama yazdırdım. En iyisini o bilir diyerekten. Onlar hakkında fikirleriniz falan da varsa "Buna gerek yok şu da olur falan" Onları da belirtmenize okeyim.
  12. Meguisha

Uzun süre ChatGPT'den yardım aldığımdan onunla konuşmama göre özet çıkarttım. Alacaksam özellikle şu markaları al gibi bir şey var ise onu da söyleyebilirsiniz. Çünkü aşırı iyi fiyata "AOC Q27G41ZDF" var, mesela bu tercih edilebilir mi? Bir de QD-OLED mi tercih etmeliyim WOLED mi bunu da...
Geri