Akım korumalı prizlerde koruma olduğu pek söylenemez halihazırda PSU içinde zaten belki akım korumalı prizden 10 kat daha iyi haldesi mevcut iyi bir psu...
SCP ekran kartı içerisindeki kısa devreyi algılayamadığı durumlar oluşamaz mı örneğin vrm beslemeleri yani dediğiniz korumalar direkt girişlerde etkili...
Hangi işlemciyi kullandığınızın bir önemi olmaksızın, RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti bir sisteminiz varsa bu kadar güce ihtiyacınız yok demektir.
750W bir güç...
Benim bildiğim arkadaşın dediği doğru, kart kısa devre durumda örneğin SMD herhangi bir devre elemanın patlaması veya bozulması sonucu kart daha fazla akım...
Esasında enermax 1000 lira ucuz olması dışında pek avantajı yok, Ocypus modelindeki güç kaynağı B seviye yani iyi diyebileceğimiz bir güç kaynağı keza...
Soru internette ya da ram değil gibi halihazırda 9070xt, Core Ultra 5 225f, 16GB ram kullanıyorum ben valorantta açıkçası böyle bir sorun yaşamadım büyük...
3 fanlı ancak çoğu durumda 3 fanlı performansı vermiyor çünkü fanlar küçük, MSI tercih etmeniz daha iyi olur.
Yani 3 fan biraz göz boyamak için yapılmış...
Peşin fiyatına 6 taksit almıştım daha 3 ayı var ödememin , acaba pahalıya mı aldım diye çok düşünmüştüm bu piyasada asla kararsız kalmıcan alıcan direkt.
Bundan 4 ay önce 21.000 TL iken hep şöyle denildi: Biraz bekleyin şuan çok pahalı 18 19 olur demişlerdi, 23 oldu. Ve her ay yükseldi 25 27 ve şuan 28, ben...