Efantana isimli üyenin son içerikleri

1. Efantana

2. El Ya Da Sıfır Ekran Kartı Önerisi

Sapphire pulse ya da Asus prime modelleri pazarlıkla denk getirilebilir 33 civarı bulunuyorlar.
  2. Efantana

2. El Ya Da Sıfır Ekran Kartı Önerisi

9070xt kovalamak daha iyi olacaktır.MSI A750GL bendede var sizin seneryonuzda 9070xt rahatlıkla besleyecektir. Gigabyte harici 9070xt ler genel olarak soğutma performansı başarılı burada furmark VRAM sıcaklıklarında bakabilirsiniz 90° üstü kartın yeterli bir soğutmaya sahip olamadığını gösteriyor.
  3. Efantana

❌İndirim Bitti! Asrock Radeon RX 9070 XT 36.702 TL

Bütçeniz kısıtlıysa 5070 işinizi görecektir ancak güç bakımından 5070ti zorlayan 9070xt varken eğer alacak bütçeniz varsa 70xt almak çok daha iyi olacaktır 2.El piyasasıda kötü değil ilgileneni var, favorilediğim ilanlar gidiyor.
  4. Efantana

Kesinlikle sana katılıyorum 9070xt almak yerine 2 fanlı 5060ti 16 GB almalıyız üstelik aynı fiyat 1788096184 60xt nerdeyse çok yakında 30k olacak bu gidişle, ikinci elde 35 ila 30 aralığında 70xt var en azından değerlendirilebilir.
  5. Efantana

Undervolt olmadan hali stock ayarlar
  6. Efantana

Bende undervolt yapıyordum, herhangi bir overclock yapmadım.
  7. Efantana

Depodan Gigabyte Gaming OC 9070xt almıştım, nitro+ almak için dün iade ettim ben 34.5 den almıştım sanırım 35.5 gibi depoya düşer ara ara depoya bakın, bendeki kartın Endeks Bilişim tarafından Şubat 2028'e kadar garantisi vardı. Kart genel olarak sıfır gibi ancak genel Gigabyte üzerinde sıcaklık...
  8. Efantana

Ana Konu Amazon Depo İndirimli ve Dip Fiyatlı Ürünler

9070 nitro+ vardı sanırım sizde satmayı düşünüyormusunuz
  9. Efantana

Araç Önerisi Lazım Clio İçin Ne Düşünüyorsunuz

Biraz kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum ama şüpheyle araba alınmamalı istenilen niyettekini almak daha önemli, şöyle biraz ilanlara baktım cliolarda fiyat yükseliyor düzgün göremedim, boyut küçülüyor ancak otomatik ve aslında pratik bir araba Kia picanto 1.0L Cool ve 1.0L Feel modellerine...
  10. Efantana

🔥İndirim Ultra 5 225f RTX 5060 Sistem 42.999 TL!

Yani İntelde hemen hemen aynı performansı veriyor ileride yükseltme fikirleriniz varsa AMD tarafı mantıklı ama yinede fazladan 7000 vermeye gerek var mı bilemiyorum.
  11. Efantana

Hocam biraz üzmüşler o arabayı pek önermem boya olsa sıkıntı değilde bir parça değişince orjinalini tutmuyor duruşu bile adam akıllı durmuyor. İnsanlar biraz olumsuz bakıyor ancak bütçenize 20 binde 1.4 Fire, Egea, Easy plus değişinsiz boyasızlar bulunuyor, biz daha önce dizelini kullandık...
  12. Efantana

Titreme bizde ısındıktan sonrada oluyor sadece dururken denk geliyorum ,sürekli olmadığı için pek sorun edilecek kadar değil diye düşünüyorum.
  13. Efantana

Dediğinzi durum var ama her zaman olmuyor yeni olduğu için clio mantıklı tercihler arasında, 1.4 mpi biraz zayıf bir motor 1.0 T-GDI i20 güzel bir seçenek olabilir.
  14. Efantana

Pek mantıklı gelmedi, 3 silindir hakkında çok fazla eleştri var ama sizin seneryoda araba neredeyse yıpranmayacak onun için sizin için çoğu araba nerdeyse sorunsuz durumda, Corsa 1.2 T Edition bakabilirsiniz ben biraz baktım 30k da değişensiz boyasız 20 model araçlar 950 civarında var.
  15. Efantana

Goodram Core 1tb Gen5 M.2 2280 SSD 5999tl

Bu fiyat için 15 stok vardı, herhangi bir hata yok
Geri