Efantana isimli üyenin son içerikleri

1. Efantana

Yardım Asansör Çalıştıkça Güç Kablosu Girişinden Cızırtı

Akım korumalı prizlerde koruma olduğu pek söylenemez halihazırda PSU içinde zaten belki akım korumalı prizden 10 kat daha iyi haldesi mevcut iyi bir psu kullandığınız sürece sorun yaşamazsınız.
  2. Efantana

Öneri RTX 5060+Ryzen 5 7500 X Sisteme Psu Önerisi

Attığınız modelin çıkışları çok az görünüyor. Bunu önerebilirim 500 aşıyor ancak başarılı bir psu. https://www.sinerji.gen.tr/sharkoon-750w-rebel-p20-750-80-gold-tam-moduler-atx-31-pcie-gen-5-guc-kaynagi-p-58681?utm_campaign=akakce&v=1.86.3
  3. Efantana

🔥İndirim Enermax Platimax Iı 1200df 1200w Psu 7.999 TL!

SCP ekran kartı içerisindeki kısa devreyi algılayamadığı durumlar oluşamaz mı örneğin vrm beslemeleri yani dediğiniz korumalar direkt girişlerde etkili bildiğim kadarıyla
  4. Efantana

🔥İndirim Enermax Platimax Iı 1200df 1200w Psu 7.999 TL!

Benim bildiğim arkadaşın dediği doğru, kart kısa devre durumda örneğin SMD herhangi bir devre elemanın patlaması veya bozulması sonucu kart daha fazla akım çekebilir hale geliyor yani devre tamamlanıyor buda karta sonsuz bir güç isteğine girmesini sağlıyor buda güç kaynağınızın ne kadar güçlü...
  5. Efantana

❌İndirim Bitti! İncehesap | Gecenin Yıldızı | 18.09.2026

Geçen hafta satılıktı, sanırım 18999 TL gibi fiyatı vardı. Bir ihtimal bunun olduğunu düşünüyorum.
  6. Efantana

Kasa ve Psu Bundle Önerir Misiniz? 850w

Hayırlı olsun
  7. Efantana

Esasında enermax 1000 lira ucuz olması dışında pek avantajı yok, Ocypus modelindeki güç kaynağı B seviye yani iyi diyebileceğimiz bir güç kaynağı keza modüler olması ve zero fan olması onu üstün kılıyor
  8. Efantana

Enermax K3A Air ve K1A modellerine bakabilirsin.
  9. Efantana

Çözüldü✓ PC İyi Olmasına Rağmen Yavaş

Soru internette ya da ram değil gibi halihazırda 9070xt, Core Ultra 5 225f, 16GB ram kullanıyorum ben valorantta açıkçası böyle bir sorun yaşamadım büyük bir ihtimal kendimdede yaşadığım asus anakart driver sorunu asusdriverhub kurup tüm driverları kurmayı deneyebilir misiniz.
  10. Efantana

🔥İndirim Koş ! Viewsonic 520 Hz Monitör 19.999 TL !

144 den 200 HZ geçince farkı bariz hissediyorum, bende abratıldığını düşünüyordum ancak bir üstünü gördükçe farkı rahat hissedebiliyorsun
  11. Efantana

Hangi Ekran Kartını Almalıyım?

3 fanlı ancak çoğu durumda 3 fanlı performansı vermiyor çünkü fanlar küçük, MSI tercih etmeniz daha iyi olur. Yani 3 fan biraz göz boyamak için yapılmış desek daha doğru olur.
  12. Efantana

❌İndirim Bitti! Asus Dual Radeon RX 9060 XT 16gb 26.300 TL

Bundan 4 ay önce 21.000 TL iken hep şöyle denildi: Biraz bekleyin şuan çok pahalı 18 19 olur demişlerdi, 23 oldu. Ve her ay yükseldi 25 27 ve şuan 28, ben mi denk gelmedim bilmiyorum ancak hiç bir zaman düşmedi en son 2. el alma durumunda kalmıştım bunu geçiyorum 4 ay önce sıfır nitro+ 40.000 TL...
  13. Efantana

8GB versiyonu vardı
  14. Efantana

Hemen satılıyor hocam
Geri