9070xt kovalamak daha iyi olacaktır.MSI A750GL bendede var sizin seneryonuzda 9070xt rahatlıkla besleyecektir. Gigabyte harici 9070xt ler genel olarak soğutma performansı başarılı burada furmark VRAM sıcaklıklarında bakabilirsiniz 90° üstü kartın yeterli bir soğutmaya sahip olamadığını gösteriyor.
Bütçeniz kısıtlıysa 5070 işinizi görecektir ancak güç bakımından 5070ti zorlayan 9070xt varken eğer alacak bütçeniz varsa 70xt almak çok daha iyi olacaktır 2.El piyasasıda kötü değil ilgileneni var, favorilediğim ilanlar gidiyor.
Kesinlikle sana katılıyorum 9070xt almak yerine 2 fanlı 5060ti 16 GB almalıyız üstelik aynı fiyat
1788096184
60xt nerdeyse çok yakında 30k olacak bu gidişle, ikinci elde 35 ila 30 aralığında 70xt var en azından değerlendirilebilir.
Depodan Gigabyte Gaming OC 9070xt almıştım, nitro+ almak için dün iade ettim ben 34.5 den almıştım sanırım 35.5 gibi depoya düşer ara ara depoya bakın, bendeki kartın Endeks Bilişim tarafından Şubat 2028'e kadar garantisi vardı. Kart genel olarak sıfır gibi ancak genel Gigabyte üzerinde sıcaklık...
Biraz kullanıma bağlı olduğunu düşünüyorum ama şüpheyle araba alınmamalı istenilen niyettekini almak daha önemli, şöyle biraz ilanlara baktım cliolarda fiyat yükseliyor düzgün göremedim, boyut küçülüyor ancak otomatik ve aslında pratik bir araba Kia picanto 1.0L Cool ve 1.0L Feel modellerine...
Yani İntelde hemen hemen aynı performansı veriyor ileride yükseltme fikirleriniz varsa AMD tarafı mantıklı ama yinede fazladan 7000 vermeye gerek var mı bilemiyorum.
Hocam biraz üzmüşler o arabayı pek önermem boya olsa sıkıntı değilde bir parça değişince orjinalini tutmuyor duruşu bile adam akıllı durmuyor.
İnsanlar biraz olumsuz bakıyor ancak bütçenize 20 binde 1.4 Fire, Egea, Easy plus değişinsiz boyasızlar bulunuyor, biz daha önce dizelini kullandık...
Dediğinzi durum var ama her zaman olmuyor yeni olduğu için clio mantıklı tercihler arasında, 1.4 mpi biraz zayıf bir motor 1.0 T-GDI i20 güzel bir seçenek olabilir.
Pek mantıklı gelmedi, 3 silindir hakkında çok fazla eleştri var ama sizin seneryoda araba neredeyse yıpranmayacak onun için sizin için çoğu araba nerdeyse sorunsuz durumda, Corsa 1.2 T Edition bakabilirsiniz ben biraz baktım 30k da değişensiz boyasız 20 model araçlar 950 civarında var.