Değiştirmeyecek olanlar için 750W yeterli diyelim o halde. Son güç kaynağı alışverişim olsun, evladiyelik olsun düşüncesinde olanlar için de (kronik fan...
İki yıl bile demeden fanı ömrünü tüketiyor. Muhtemelen her iki yöne dönme özelliği yüzünden. Marka sonraki versiyoınlarda sorunu çözdüğünü belirtmiş ama...
Hangi işlemciyi kullandığınızın bir önemi olmaksızın, RX 9070 XT veya RTX 5070 Ti bir sisteminiz varsa bu kadar güce ihtiyacınız yok demektir.
750W bir güç...
Temu'da satılan 1 TB disk bu ise kesinlikle alınmaz. Zamanında 2 tane aldım. İkisi için de Temu'dan para iadesi aldım.
Çin malı bellekler ve Çin malı bir...
Hocam, bu soruya cevap vermek imkansız gibi. Tam modüler BFG 1000W için bile A sınıf demek abartılı olur B+ denebilir. Bu güç kaynağı tam modüler modelin...
Bu hemen her marka için geçerli bir durum. Corsair, Cooler Master, Lian Li gibi markalar da fiyatla doğru orantalı sac kalınlığını arttırırlar. Kasanın...
Hocam, hem SmallMan hem de İncehesap güç kaynağı için bana da full modüler güç kaynağı cevabını verdiler. Fırsat konusu açıldığı gün, kutusundan bir tane...
Zahmet olmazsa hangi sayfanın sıralamasında A class olduğunu yazar mısınız? Ya da kasa içinde çıkan güç kaynağının modeli ve bulduysanız bir inceleme...
Biz güç kaynağını sorgularken kasa tükendi. Geçmiş olsun :)
Fırsat kaçtıktan sonra hem incehesap hem de SmallMan cevap verdi. Kasa ile birlikte gelecek olan...