Acephalous isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Sharkoon Fan CPU Fan AMD/Intel Rgb A50 Rgb Black 1.113,86tl

Sadece elinde boşta duran iyi 12 cm. soğutucuda kullanmaya uygun, PWM fanı olanlar için tavsiye edilebilir. Çünkü soğutucu üstündeki fan berbat. Üstündeki fanlar kullanıcısını çıldırtır. Sharkoon S80 sıvı soğutucular aynı fanlarla geliyor. Maksimum ömrü 6 ay. Sonrasında "tık tık" ses çıkarmaya...
  2. A

Yardım Ramler Isınıyor Kasa İçi Sirkülasyon İçin Fan Önerisi

PSU üstüne birini ters bağlayıp içeriye serin hava alırsınız. Üste ikisini bağlayıp sıcak havayı dışarıya atabilirsiniz. Konumlandırma doğru.
  3. A

Yardım Ramler Isınıyor Kasa İçi Sirkülasyon İçin Fan Önerisi

Hocam, illa ki reverse fan olacak derseniz Arctic P12 Pro Reverse ARGB fanlar hem kalitesi, hem sessizliği hem de soğutma başarımı çok iyi fanlar. Normal fanları ters bağlamak benim için problem olmaz derseniz SCYTHE Wonder Tornado 120mm ARGB Siyah Kasa Fanı 3’lü Paket, Amazon'da 1.599 lira...
  4. A

Yardım Vision Compact Kasa İçin Reverse Fan Önerisi

[H3 id='Arctic+P12+Pro+Reverse+ARGB']Arctic P12 Pro Reverse ARGB [/H3]
  5. A

❌İndirim Bitti! Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Ürünü fiyatı sebebiyle eleştirebiliriz. Son derece haklı bir eleştiri olabilir. Daha ucuza benzer hatta daha iyi soğutma performansı sergileyen ürünler mutlaka vardır. Bu sebeple fiyat - fayda eleştirileri de yapabiliriz. Lakin bu ürünlerin klasmanının ve hitap ettiği kullanıcı kitlesinin farklı...
  6. A

Bilgisayarımı Ne Kadara Satabilirim ?

Kaça gider bilmem ama komple satmak çok ama çok zordur. Özellikle "klavye, fare ve kulaklık", hijyen sebebiyle zor satılırlar. Sistemi satmanızı zorlaştıran çevre birimlerini paket dışında bırakmak işinizi kolaylaştırır. İkinci olarak, ekran kartınız diğer donanımlarınızın gerisinde kalmış. RTX...
  7. A

❌İndirim Bitti! Asus Prıme Rx9070xt ve Psu Bundle Teklifi

Ekran kartı yanında gelen güç kaynağı "Asus TUF-GAMING-750B-EVO Gen5.1 750 W" 80+ Gold ile gayet iyi paketmiş. Kaçıranlar üzülebilir. 9800x3D ile kullanılsa bile tam yükte toplam 450W kadar güç çeker. Bu da güç kaynağı için %60 yüke tekabül eder. Hangi 9070 XT daha iyi, daha serin çalışır...
  8. A

🔥İndirim Scythe Magoroku Dual Tower Dual Fan Kule Tipi Soğutucu 1.899 TL

Scythe ürünleri ile benzer fiyat ve performansta Segotep, Thermalright, Fazeon vb. markaların ürünleri varsa düşünmeden Scythe tercih edilir. Scythe, daha kaliteli malzeme (daha kalın alüminyum yapraklar) çok daha kaliteli, performanslı, uzun ömürlü fanlara ve işçiliğe sahiptir. Lakin, kasa...
  9. A

🔥İndirim Enermax ARGB 360mm Sivi Sogutucu 2986 TL

9800X3D işlemci için aldığım Arctic Liquid Freezer III Pro 360 soğutucuyu VRM fanında oluşan titreşim yüzünden 2. bilgisayarımda kullanmaya başladım. Mıknatıslı olan o CPU bloğu üst kısmı, fan belli bir devre ulaştıktan sonra titreşim yapmaya, ses üretmeye başlıyordu. BIOS veya anakart fan...
  10. A

F/P Akım Korumalı Priz Lazım Acil !

Amazon'da Brennenstuhl marka akım korumalı prizlerin fiyatları makul.
  11. A

Corsaır Rm850x mi Asus Rog-Strıx-1000p mi ?

Bir bilgisayarımda Corsair RM1000X diğerinde Core Reactor II 1000W güç kaynağı kullanıyorum. İkisinden de çok memnunum ve tavsiye ederim. İkisi de coil whine problemi yaşadığınız CWT üretimi, NZXT de aynı firma tarafından üretilmiş. Coil whine direkt güç kaynağı kaynaklı bir problem değildir...
  12. A

Yardım Maks 1500 2000 TL Arası Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Hocam. R 7 5700X için bu soğutucular zaten yeterince iyi ve performanslı ürünler. Fazlasıyla işinizi göreceklerine emin olabilirsiniz. Daha kaliteli kule Noctua ama gereksiz pahalı. Scythe Mugen 6 çok performanslı, çok kaliteli ve sessiz fanlara sahip 2.500 lira. PCCOOLER RT720 TC ARGB en iyi...
  13. A

Kullandığın kasanın internet sayfasında, teknik özellikler bölümünde desteklenen maksimum kule tipi soğutucu yükseliği yazıyordur. Soğutucuların sayfalarında da montajlı yükseklikleri yazıyordur. Kontrol edip uyumluluklarına bakabilirsiniz.
  14. A

SEGOTEP MU TH6 (1.399 TL) ve Segotep FZ6 Pro (1.299 TL) için İncehesap Cuma gecesini bekle. Endorfy Fortis 5 ARGB (1.499 TL) Şu an fiyatı harika. Kasa 14 cm. fanlı büyük bir kuleyi destekliyorsa Endorfy alabilirsin. Çok başarılı, sessiz çok iyi bir fana sahip.
  15. A

Thermalright Assassin X 90 Se Alınır mı?

Alınır. Kasanız ile ölçüleri uyumlu ise Endorfy Fortis 5 veya İncehesap cuma indiriminde Segotep kule soğutucular kovalayabilirsiniz.
Geri