Arama sonuçları: *

• Users: jeyav
  • Order by date
  1. J

Trendyol Kazı kazan geldi

başına indirim eki eklemeden fırsat olarak açmış konuyu bence pek bi sorun yok
  2. J

❌İndirim Bitti! İncehesap Gaming Gecesi 1₺ Klavye⏳ 01.00 ⏳

sadece 1 tanesi 1 tl oluyor sanırım
  3. J

Yardım Gsm hatlarım çekmiyor

sizinki cidden dengesizmiş baya. eğer alıcınızda falan bi sorun yoksa yapacak bi şeyiniz yok sanırım operatör çözmedikçe. etrafınızda aynı operatörü kullananlarla karşılaştırdınız mı
  4. J

Yardım Gsm hatlarım çekmiyor

5g geçişi yapılırken yeni baz istasyonu yerine baz istasyonlarını 4.5g'den 5g'ye dönüştürüldüğü için hem 4.5g kullananlara sorun oluşturdu hem de 5g kullananlar tam verimli kullanamıyor
  5. J

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

teknoloji forumunda teknolojik ürün söylemiş işte sorun göremedim
  6. J

CS de nası hızlı paara kasarım?

yeni kasa falan eklenmediği sürece droplardan para çok fazla para kazanma olayı yok artık csde. hem artık haftada sadece 1 kasa alabiliyorsun hem de artık nadir kasalar drop havuzundan kaldırıldı
  7. J

HANGİ MOUSE TERCİH ETMELİYİM COK KARARSIZIM YARDIMCI OLURMUSUNUZ

elinin boyutuna ve tutuş biçimine göre hangisi daha iyiyse onu seçmeni öneririm. biraz büyükse avuç içi falan tutuyosan razer basilisk v3 x de bakabilirsin bu fiyatlara
  8. J

Ucuza oyun alabilmek

hikayeli oynayacaksan paylaşımlı hesap satın almak mantıklı bence. hem korsan gibi risk de olmaz
  9. J

Assassin's creed 1 türkçe yama

oyunda altyazı da yoktu. windows ayarlardan altyazı gibi bişey açıyoduk orada oto çeviri var mıydı emin değilim oraya bi bakabilirsin. bi de forumda biri bunu kullanarak çeviri yapan program geliştirmişti adını hatırlamıyorum ona da bakabilirsin
  10. J

2K bütçe gamepad önerisi

g30s olabilir ama son zamanlarda stok yoktu zam gelebilir
  11. J

Bu mouse'lardan hangisini tercih etmeliyim 2000'e kadar bütçe

1.5 2k civarı bütçeye mouse almayı düşünüyorum. şuan aklımda olanlar a9 plus, vxe r1, razer basilisk v3 x. razer'dan emin değilim çünkü biraz büyük gibi ben parmak ucu tutuyorum genelde. hangisi daha mantıklı sensör ve mcu açısından? ya da bu fiyat civarına önerebileceğiniz başka bir model var...
  12. J

Steam Bakiyemi Nakite Nasıl Çevirebilirim ?

gameship'e bakabilirsiniz komisyonu ne kadar hatırlamıyorum ama
  13. J

En hafif isletim sistemi nedir

windows olmasını isterseniz win 10 ilk sürümleri hafif ve stabil çalışıyorlar
  14. J

Ösym diploma notum neden düşük gözüküyor?

eğitim bilgileri bölümünden güncelleme yaptın mı
  15. J

Yardım S25 fe parlaklık sorunu

onu düzeltme var mı bilmiyorum üstte söylendiği gibi hdr kaynaklı falan olabilir
  16. J

Yardım S25 fe parlaklık sorunu

instada falan reelslerde otomatik olarak biraz daha parlak yapıyor o tarz bir şeyi mi kastediyorsunuz
  17. J

2026'da Zelda BotW oynanır mı?

ben serinin çoğunu oynamadığım için pek bir şey diyemem ama güncel isterseniz botw olabilir belki ya da redditte falan sorabilirsiniz
  18. J

Steam hesabım çalındı

şifre değiştiyse hesapta olmaman gerekiyo ama steam destek yardım eder
  19. J

2026'da Zelda BotW oynanır mı?

niye oynanmasın gayet iyi oyun ama başlangıç olarak botw oynanır mı emin olamadım çok fazla yapılabilecek var çünkü craft açısından falan
Geri