Türk Telekom fiber kutu

Elektrikçi işini anlayan biri varsa çevrede bina içi hattı kendiniz çektirebilirsiniz. Hızlı bir şekilde halledilir. Bina içi için TT biraz ağır davranıyor.

Hocam ne başvurusu yaptınız bizede 1 sene önce kutu geldi başka birsey yapmadılar arıyorum altyapı yok diyorlar sokaktaki bütün binalara fiber bağladılar bizimki kaldı böyle baglamadilar arıyorum sadece vdsl başvuru yapabilirsiniz diyo TT
Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.
Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı geliyorlar diye biliyorum. Biz 3 hane başvuru yapmıştık.

Hocam canlarının istemesi lazım senin benim yaptığım başvuru umurlarında değil.
Ben şehrin göbeğinde 3 sene altyapı beklediğimi biliyorum.
Altyapı dediğimde sadece kablo çekilecek o kadar.
benim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.
Bir ara ekip aradı 5dk ya geliyoz diye son anda evi fark edip kaçtılar galiba o gün kimse gelmemişti :D

benim mevcut vdsl alt yapım arızalı adamlar evi kara listeye almış galiba arıza kaydı açınca kapatıyorlar.
Bir ara ekip aradı 5dk ya geliyoz diye son anda evi fark edip kaçtılar galiba o gün kimse gelmemişti :D
Hocam ülkenin rezillik yükünü sırtlıyor herifler:D

Valla hocam bide benim bölgeye bağlı müdürlükteki genel müdürle 3 kere konuştum adam bir şeyler yapıyordu şansıma emekli oldu kaldık böyle :D
Hocam bizde çok gittik müdürlüklerine ilgileneceğiz bekleyin halledeceğiz yalanın biri bin para.

Hocam öncelikle geçmiş olsun
Hiç belli olmaz ne zaman takılacağı

Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz.
Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı geliyorlar diye biliyorum. Biz 3 hane başvuru yapmıştık.
Dediğinizi binadan biri yapmış bugun geldiler kurulum ekibi sinirlenip gitti :) işi yarıda bırakıp gitmişler dediler sonra kendileri gitti :(

aga nasııl yaptırcaz bunu imza falan mı lazım anlatın hele
Hayır hocam herhangi bir dilekçe vermedim zaten yaşadığım bina müstakil bir bina site değil.Ben zaten halihazırda kablonet fiber kullanıyorum yani apartmandak 2. altyapı olacak

Geri