Yok normal düz lacivert kadran ama lacivert sarı karışımı olan kadranlıda çok güzel bir saat. Sapma konusunda diğer saattim için 10 15 saniye sapma oluyor...
Kral tsuyosa mavi var bende bi abimdede prx powermatic var ben prx i beğenmedim nedende bilmiyorum. Tsuyosa takınca ekstra ekstra lüks hissettiriyor...
Gno ile yapılıyor evet ama aldığın kredi ders sayısı yıldızdakiyle aynı ders kredisi ile bir değilse alttan ders almak zorunda değilsin iyi araştır. Kaç...
Hayır olmuyor. İki model arasında seçilicek s25 ultra çünkü biri düz model biri ultra pro model. S25 ultra kullanıcısıyım bende daha önce 15 pro kullandım...
Bendede kamerasını kullanan aaa çook iyi çekiyor ne diyip anca öyle anlıyolar ahahhaha. Kamera tasarımını beğenmiyorum çünkü rahatsız edici ve çoğu telefon...
Katılıyorum söylediğin şeylere daha önce bende 15 pro kullandım telefon stabil değil pili gün içinde dayanmıyor 2 3 kere şarj etmem gerekiyor telefona 70 k...
Sadece mobil veri paylaşıcaksın bence yeterli kalır. 24 saat dışarıda olmucağını ve evde wifi kullanıcağınıda varsayarsak bence olabilir. Yinede tercih...