Mbgider isimli üyenin son içerikleri

1. M

5070 600w psu ile çalışır mı

Hocam bence yeterli olur işlemciniz fazla güç yüketmiyor ve oynadığınız oyunlarda işlemci bazlı yenisi gelene kadar sizi üzmez
  2. M

Rgb dan çok mu işlemcin ne 120w tdp leri görüyor mu anakartın ne vs vs onları da yaz ki bilenler tam cevap versin
  3. M

Diğer bileşenlerin ne hocam çok watt çeken bir parçan varmı
  4. M

Acil oem önerisi 75k

Yarını bekle inxe hesap gaming gecesini
  5. M

İphone 17 mi Samsung S25 Ultra mı?

Hayır olmuyor. İki model arasında seçilicek s25 ultra çünkü biri düz model biri ultra pro model. S25 ultra kullanıcısıyım bende daha önce 15 pro kullandım elimden çıkartma sürem 2 ay oldu. Kesinliklen s25 ultra derim. Her açıdan
  6. M

S25 mi almalıyım İphone 15 mi

Bendede kamerasını kullanan aaa çook iyi çekiyor ne diyip anca öyle anlıyolar ahahhaha. Kamera tasarımını beğenmiyorum çünkü rahatsız edici ve çoğu telefon tasarımında olan bir tasarım kamera tasarımı. Telefonun kamera tasarımı değilde çerçeve ve arka kapak olarak çok premium hissettiediğini...
  7. M

Popüler kültür köleliği diyebilirim ama bu düşünceyide anlıyorum artık çünkü insanlar artık popileriteye çok bakıyorn. Teknoloji olarak samsungla kıyaslanamaz çoğu yerde iphone geride kalıyor ama popülerite anlamındada iphone u geçebilecek yok sanırım. Samsungun görünüş olarak değiştirmesi...
  8. M

Katılıyorum söylediğin şeylere daha önce bende 15 pro kullandım telefon stabil değil pili gün içinde dayanmıyor 2 3 kere şarj etmem gerekiyor telefona 70 k para verip günse 2 3 kere şarj etmek rezillik işidir. 2 ay içinde kurtuldum ondan daha sonraları S25 ultra aldım hala kullanıyorum iphone...
  9. M

Ucuz Bir iPhone Önerisi

Sadece mobil veri paylaşıcaksın bence yeterli kalır. 24 saat dışarıda olmucağını ve evde wifi kullanıcağınıda varsayarsak bence olabilir. Yinede tercih sizin ben öneri yapabilirim
  10. M

Ucuz Bir iPhone Önerisi

Yd nedem bakmıyorsun xsmaxi hat olarak taşırsın 35e 15 prolar var diye biliyorum
  11. M

Arkadaşlar Çok Acil 70-80k Bandına Sistem arıyorum ACİL

https://www.incehesap.com/ingenity-pro-v2-oem-paket-fiyati-42805/?hsu=2808606,2563167,10524,757520,820995,2070,873223,2360 Özelleştirip bakabilirsiniz
  12. M

Yardım SEN DE OY VER Oyunumadokunma

+1
  13. M

İşyerine İstirahat Raporu Vereceğim

Eğer iş yerin raporun ücretini karşılıyorsa maaşından kesinti olmaz eğer karşılamıyor ise devlet sana raporlu olduğun günler için atıyorum 10 günlük raporun var 1günün 3 de 2 sini karşılıyor atıyorum maaşın 45bin lira 10 günlük ücretin 15 bin devlet sana 10 bin ödeme yapıyor. Bu sürecin...
  14. M

Acil yardım lazım sistemi satıcam yeni alcam

5600 ile 7500f arasında çok fark olmadığını düşünüyorum hocam ikisinin ön belliği aynı fark yaratıcak fps maks yüzde 15dir. Teknoloji olarak daha hızlı evet bende 7500f kullandım ama yeni ve satması daha kolay diye. Performansı farkı olarak dediğim
Geri