Makinecii isimli üyenin son içerikleri

1. Makinecii

🔥İndirim Huawei Watch GT 5 6199TL

Bende de GT4 var. Androidde oluyor.
  2. Makinecii

🔥İndirim Huawei Watch GT 5 6199TL

GT4 ve GT5 de mesajlara cevap verebiliyorsun
  3. Makinecii

Yakın Zamanda Ehliyet Alanlar

Komisyondan komisyona değişiyor. Ama Türkiyedeki her sınavda olduğu gibi tek yapman gereken stres yapmamak. Heycanlanıp durup dururken hata potansiyelini arttırma yapamayacağın sınav yok. Sınav gayet kolay rahatça geçebileceğinden eminim. İnsanlara aldırış etme git ve sadece bildiklerini yap...
  4. Makinecii

BÜTÇE VE KULLANMA AMACI SÖYLEYİN TELEFON ÖNEREYİM

Telefonda oyun oynamıyorum. Gün içinde çok fazla konuşma yapmam ve fotoğraf çekmem gerekiyor. Günü rahatlıkla çıkaracak batarya ve ortalama bir kamera olması yeterli. En önemlisi 2 yıl sonra yeni telefon almak istemiyorum. Mümkünse 5-6 yıl kullanmak istiyorum. min. 30k maks. 60k bir aralık...
  5. Makinecii

Yardım Temu İadem Yatmıyor ( Papara )

Temu ile alakalı olduğunu düşünmüyorum. Ziraat kredi kartı ile yaptığım alışverişin iadesi 1 saat içinde gerçekleşti. Ziraat banka kartı ile yaptığım alışveriş iadesi 12 Şubattan beri arafta kaldı. Temu yolladık diyor ve kanıt olarak kod atıyor. Ziraat Bankası gelmediğini söylüyor.
  6. Makinecii

Yardım Temu İadem Yatmıyor ( Papara )

12 Şubattan beri 1700tl bekliyorum. 1740788347 Yapmıyorlar. Sistemde gözükmüyormuş. İtiraz etttim, bekliyorum.
  7. Makinecii

20 K İLE ÇEVRE BİRİMLERİ(MİŞ)

İyidir tabi ki ama arada 4-5k fiyat farkı olunca bana mantıksız geliyor. Normal bir oyuncu için f75 fazlasıyla yeterli diye düşünüyorum. Tabi ki alacak arkadaş kendi keyfine göre alabilir.
  8. Makinecii

Akkoya neden 5-6k para vercek ki para var diye harcamak mı lazım 10k ya çok iyi ekipmanlar alır. Üstüne de ikinci ekran alır.
  9. Makinecii

Sahibinden üzerinden sıfır kutulu Aula F75 klavye bir de Ajazz aj159 pro mouse alırsın. Monitör olarak piyasda ne uygun bilmiyorum ama ben bunları kullanıyorum menunum...
  10. Makinecii

Türk Telekom fiber kutu

Telekom mağzasına gidip durumu söyleyin. Sanki altyapı varmış gibi paket alıp başvuru yapıyosunuz. Altyapı gelip kurulum yapıldığında o pakete geçiyorsunuz. Altyapı gelmiş zaten sadece bina içi kablo çekecekler ama telekom uğraştrııyor. Aynı binada ne kadar fazla kişi başvurursa o kadar hızlı...
  11. Makinecii

Türk Telekom fiber kutu

2 yıl önce kutu geldi. 5 ay önce başvuru yaptım. 3 Ayda altyapı geldi. Şu anda 1Gbit kullanıyorum.
  12. Makinecii

Çözüldü✓ Klavye tuşu işlevini yerine getirmiyor (AulaF75)

Bende oluyor arada reset atiyorum.
  13. Makinecii

Çözüldü✓ Windows 11 geliştirici modu açılmıyor

Ayarlar > hesaplar > iş yeri veya okula erişim sekmesinden üniversite mail hesabını kapattım. Sistemi yeniden başlattım sorun çözüldü.
  14. Makinecii

Çözüldü✓ Windows 11 geliştirici modu açılmıyor

Geliştirici modunu açmaya çalıştığımda açılmıyor. Yukarıda da "bu ayarlardan bazıları kuruluşunuz tarafından yönetilir." uyarısı veriyor. Windows 11 Pro kullanıyorum ve orijinal OEM key aldım. Bu sorunu nasıl çözebilirim?
  15. Makinecii

M.2 SSD BIOS'ta gözükmüyor

Diğer tarafa taktım gene gözükmedi. İade ediyorum. Teşekkür ederim.
Geri