Arama sonuçları: *

1. Burak-Y

Yardım Oled ekranı nasıl temizlerim-ACİL

Dün ekranının küçük bir yerini su ile sildim ama izi kaldı bir türlü geçiremedim. Nasıl kurtulurum monitör silme spreyi yada gözlük spreyi alsam işimi görür mü?
  2. Burak-Y

Çözüldü✓ Oled Monitor aldım nasıl kullanmam lazım

Es selamun aleykum internetden oled monitör sipariş verdim elime ulaştığı zaman bazı testlere sokma lazım mı? Oled monitörleri daha uzun süre sağlıklı kullanabilmek için neler yapmak lazım? Daha önce hiç oled monitör kullanmadım kullanan, bilen arkadaşlar varsa bilgi verebilir mi ?
  3. Burak-Y

Yardım Asus Rog Strix XG27ACDNG vs Msı MPG 271QRX

Arkadaşlar Asus Rog Strix XG27ACDNG QD-Oled ve Msı MPG 271QRX QD-Oled arasında kaldım sizce hangisini tercih etmem lazım? ikiside hemen hemen aynı ikiside 27 inç, 360hz, 0.03 ms ve 2k fiyatlarda yakın genellikle hikayeli ve online oyun için kullanıcam. Başka sorum daha var bu iki ürün arızalansa...
  4. Burak-Y

Çözüldü✓ Oled Monitör Tavsiyesi

35.000 tl çivarına oled monitör almayı düşünüyorum ve bulduğum monitörleri eliyerek 3 monitöre arasında kaldım. Çoğunlukla hikayeli ve online oyun için kullanıcam. Sizce hangisini almam daha doğru olur 1739225826...
  5. Burak-Y

Öneri Monitör tavsiyesi (yardım)

Max 16.000 tl ye alabileceğim en iyi 27 inç, 144hz üstü, IPS panel monitör nedir sizce?
  6. Burak-Y

Yardım En az 34 inç monitör önerisi YARDIM

Es selamun aleykum arkadaşlar en az 34 inç ve en az 144hz olacak şekilde ıps yada va monitör arıyorum yardımcı olabilecek var mı? Genellikle oyun için kullanıcam. Bütçe en fazla 20.000 TL
  7. Burak-Y

34 inç monitör için stand önerisi

Es selamun aleykum 34 inç monitör için hangi standı önerirsiniz? ben bu ikisini buldum. https://www.northbayouturkiye.com/urun/g40-s https://www.northbayouturkiye.com/urun/g70
  8. Burak-Y

Çözüldü✓ Nvidia driver yüklemesinden sonra siyah-beyaz ekran sorunu

Nvidia driver yüklemesinden sonra monitör siyah-beyaz ekran oluyor. Ddu ile sildiğim zaman mormal renklere geri dönüyor biraz bekleyip kendisi otomatik driver yükleyince gene siyah beyaz ekran oluyor. Nasıl bu sorundan kurtulabilirim bilen var mı?
  9. Burak-Y

Yardım 8 bit + FRC bit vs 10 bit

8 bit + FRC bit olan monitör ile 10 bit olan monitör arasında çok fark olur mu? Genellikle oyun için kullanıcam monitörü.
  10. Burak-Y

Öneri 27 inç 2K ıps monitör önerisi

27 inç, 2K, GTG Ips, 144hz üzeri, yukarı-aşşa ve sağa sola hareket eden Max 15.000 tl olucak Monitör arıyorum. Hem fps hemde hikayle oyun oynuyorum. Sizce hangi monitörü almalıyım?
Top Bottom