Euas yetkili satıcı diye biliyorum o yüzden euas satıcı tercih ettim hepsiburadadan ve vites olarak daha iyisini tercih ettim. böyle toplayınca 33-34 gibi...
Normalde 20.000 tl yi geçme planım yoktu ama o bütçeye en iyi g29 gördüm ve tavsiye etmeyen çok. Daha sonra pxn vd4 ü gördüm tavsiye edeni var yanında...
Yotei 276 gram Orjinal olan 278 ve 280 gram arasında değişiyor terazi pek iyi değil yani bu sonuçlara bakarsak yoteide Orjinal. Bu 2-4 gram fark orijinalin...
Astro bot da Orjinal kol ile karşılaştırdım hoparlör, titreşim ve tetik tuşları aynı orijinaldeki gibi bi fark yok. Sahte dualsense de Orjinal kadar iyi...
İsimleri aynı gözüküyor son güncellem yüklü olduğundan güncelleme deniyemiyorum. Tuş seslerinde az bi değişiklik var yotei de tuşlar biraz daha sert gibi...
2. el ghost of yotei edition dualsense aldım ama orjinal mi kesin emin olamadım limitied edition larında çakmaları oluyor mu? Elimde orjinal dualsene de var...
Bilkom garantili değil özellikle garantisiz olsun diye bu satıcılardan almadım. Yorumlarında kontrol ettim orjinal ürün diyen de var orjinal değil diyende...