Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
32
Bütçe
34.000
Normalde 20.000 tl yi geçme planım yoktu ama o bütçeye en iyi g29 gördüm ve tavsiye etmeyen çok. Daha sonra pxn vd4 ü gördüm tavsiye edeni var yanında debriyaj ve vitesle beraber 34.000 civarı oluyor bütçe mi buna zorlamak istedim almışken iyisini alıyım diye. Mantıklı bir seçim olur mu? Bu bütçeye başka önere bileceğiniz set var mı?

Debriyaj ve vitessiz hali 30-31 bin bunlarıda ekleyince beni aşar. Debriyaj ve vites benim için önemli onlarda dahil olarak bütçe 33-34 bin.
Aşağıdaki linklerden toplarsanız 34k filan etmiyor siz nereden baktınız?

bu bütçeye moza ama bence ikinci el temizinden bulursan al 25 bin bandına fren kitli ve bazı eklentili halde satanlar var bence sıfır 35 bin verme daha üste çıkarsan moza r9 baseli tavsiye ederim

Aşağıdaki linklerden toplarsanız 34k filan etmiyor siz nereden baktınız?

Euas yetkili satıcı diye biliyorum o yüzden euas satıcı tercih ettim hepsiburadadan ve vites olarak daha iyisini tercih ettim. böyle toplayınca 33-34 gibi ediyor.

EUAS ithalatçılardan sadece biri hocam. Gaming.gen, Gelbura vs hepsi kendi getiriyor. EUAS bunların arasında en az kurumsal olanı. Sadece vitesi oradan alabilirsiniz. VD4'ü Blackbox satıcısından alabilirsiniz. Onlar da Gelbura'nın bayisi güvenilir yani.

Ayrıca attığınız SF U vitesi yalnızca Simrig yada Stand ile kullanabilirsiniz masa aparatı yok. O tarz kemikli vites istiyorsanız Simtur vites bakabilirsiniz.

Vitesli ve debriyajlı istiyorsan al geç.

Geri