Yardım Çakma Limited Edition Dualsense Var mı?

Burak-Y

80+
Reaksiyon skoru
32
2. el ghost of yotei edition dualsense aldım ama orjinal mi kesin emin olamadım limitied edition larında çakmaları oluyor mu? Elimde orjinal dualsene de var yotei biraz daha hafif gibi geldi bana ve sıktırdığımda orijinalden biraz daha fazla gıcırdama yapıyor. Sizce durum nedir?

2. el ghost of yotei edition dualsense aldım ama orjinal mi kesin emin olamadım limitied edition larında çakmaları oluyor mu? Elimde orjinal dualsene de var yotei biraz daha hafif gibi geldi bana ve sıktırdığımda orijinalden biraz daha fazla gıcırdama yapıyor. Sizce durum nedir?
USB ile PC’ye bağlayıp ne olarak tanındığını kontrol et. En kötü ihtimalle, firmware güncellemesi için PlayStation’ın bir uygulaması vardı; onu deneyebilirsin. Ama limited edition bir model olduğu için çakmasını yapmakla uğraşacaklarını pek sanmıyorum.

orijinal ds4 ve çakma ds4 arası butonlarda ve analog basmasında bariz ses farkı vardı, özellikle r3 l3 bastığında çıkan ses değişmiyorsa muhtemelen orijinaldir, sahte olanlarda daha sesli oluyor, üçgen kare de aynı şekilde, orijinal kollarda tuşlar ve butonlar yumuşak oluyor, daha sessiz oluyor, çakmalardan daha sert ve taktuk ses çıkaran cinsten, ordan bile anlarsın

Evet çakma limited edition oluyor. Benim de başıma gelip 2 gün uğraştıktan sonra bu konuyu açmıştım. :) Eğer PC'de kullanıyorsan hassas terazide tartarak kesin sonuç alırsın.

kutusunun üzerinde bilkom etiketi var ama bu kutu bu kolun mu ondan emin olamadım nasıl emin olabilirim

USB ile PC’ye bağlayıp ne olarak tanındığını kontrol et. En kötü ihtimalle, firmware güncellemesi için PlayStation’ın bir uygulaması vardı; onu deneyebilirsin. Ama limited edition bir model olduğu için çakmasını yapmakla uğraşacaklarını pek sanmıyorum.
İsimleri aynı gözüküyor son güncellem yüklü olduğundan güncelleme deniyemiyorum. Tuş seslerinde az bi değişiklik var yotei de tuşlar biraz daha sert gibi hissettiriyor. Tetiklerde Orjinal olan biraz daha güçlü gibi. Orjinal olan modeli CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitiyor yotei de CFI-ZCT1W Fc ıd 1B ile bitiyor Orjinal olan daha yeni model olduğu için biraz daha iyi iyi olabilir mi?

İsimleri aynı gözüküyor son güncellem yüklü olduğundan güncelleme deniyemiyorum. Tuş seslerinde az bi değişiklik var yotei de tuşlar biraz daha sert gibi hissettiriyor. Tetiklerde Orjinal olan biraz daha güçlü gibi. Orjinal olan modeli CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitiyor yotei de CFI-ZCT1W Fc ıd 1B ile bitiyor Orjinal olan daha yeni model olduğu için biraz daha iyi iyi olabilir mi?

Kol PS'ye taktığında güncelleme yapıyorsa orijinaldir. Ayrıca tarttığın zaman 280-282 Gr arası bir ağırlıkta gelmesi gerekiyor.

tartıcak alet yok ps yazılım güncelleme kısmında güncelleme önceden kuruldu yazıyor

Astro bot da Orjinal kol ile karşılaştırdım hoparlör, titreşim ve tetik tuşları aynı orijinaldeki gibi bi fark yok. Sahte dualsense de Orjinal kadar iyi olabilir mi bu özellikler?

Astro bot da Orjinal kol ile karşılaştırdım hoparlör, titreşim ve tetik tuşları aynı orijinaldeki gibi bi fark yok. Sahte dualsense de Orjinal kadar iyi olabilir mi bu özellikler?
Test etmenin en iyi yolu varsa başka bir sony oyunu açın titreşim motorları daha agresif oluyor orda

1-2 sene önce sahte kola denk geldim. Kadıköyde kahraman konsoldan almıştım ps5 i. Bende halihazırda beyaz rengi olduğu için kutudakini başks bir renkle değiştirebilir miyiz diye sormuştum. Değiştiririz diyip aynı bölgedeki diğer şubesine beraber gittik. Kapalı kutu yeni kol verdiler kutunun içindeki orjinali alıp. Eve gelip kurulumu falan yaptıktan sonra heyecanla fifayı açtım ve sonuç hüsran sahte kol menülerde sorun yapmasa da fifada dualshock4 olarak gözüktü. Sonra kolu detaylıca karşılaştırdığımda ağırlık farkı, tetik hissiyatı ve sallayınca tıkır tıkır eden komponentler kendini ele verdi. Arayıp durumu belirttim ve bir yanlışlık olduğunu ve çalışan dayının babası olduğunu pek anlamadığını sahte ucuz kollarla karıştırdığını söyledi. Aynı gün gidip değişim yaptım özürler eşliğinde. Burda amacım Kahraman konsolu kötülemek değil. Bu 3. Playstation alışımdı onlardan, çevremden de çok kişiye vesile oldum. Yine olsa yine ordan alırım. Değişim ve servis konusunda da mükemmeller.

Evet çakma limited edition oluyor. Benim de başıma gelip 2 gün uğraştıktan sonra bu konuyu açmıştım. :) Eğer PC'de kullanıyorsan hassas terazide tartarak kesin sonuç alırsın.

Kol PS'ye taktığında güncelleme yapıyorsa orijinaldir. Ayrıca tarttığın zaman 280-282 Gr arası bir ağırlıkta gelmesi gerekiyor.
Yotei 276 gram Orjinal olan 278 ve 280 gram arasında değişiyor terazi pek iyi değil yani bu sonuçlara bakarsak yoteide Orjinal. Bu 2-4 gram fark orijinalin CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitmesi ve yotei de CFI-ZCT1W Fc ıd 1B ile bitmesi yani farklı modeller olması yada limited editions da dış kasa farklı olması ile ilgili olabilir mi ?

Yotei 276 gram Orjinal olan 278 ve 280 gram arasında değişiyor terazi pek iyi değil yani bu sonuçlara bakarsak yoteide Orjinal. Bu 2-4 gram fark orijinalin CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitmesi ve yotei de CFI-ZCT1W Fc ıd 1B ile bitmesi yani farklı modeller olması yada limited editions da dış kasa farklı olması ile ilgili olabilir mi ?

Sahte olsa 218-220 Gr arası gelirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,241,093
Üyeler
203,320
Son üye
iyiadam12345
Geri