H9 flow rgb(2025) beyaz versiyonunu amazondan aldım. Dün kurulumunu yaptım. Egzoz fanı hariç hepsi 140mm destekliyor. Egzoz fanı üzerinde geldiği için...
Ayrıca bana kullanım amaçları farklı geliyor, iş olarak yoğun çalışıyorum. Ps'nin kullanım kolaylığı çok iyi. İki yıl önce görece iyi bir pc toplamıştım...
Konsoldaki 30 fps bilgisayardaki gibi olmuyor. Bende aynı ikilemde kalıp slim almıştım. Şuan hiç pişman değilim. Proyu almak da çok yeterli olmayacak...
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Valla bu forumda benden çok daha iyi anlayan arkadaşlar vardır eminim ama monitör bir noktadan sonra keyif ve zevk işine...
Valla piyasasını açıkçası tam bilmiyorum. Klavyeleri gereksiz pahalı sadece onu biliyorum. İlla orjinal klavye takıntın yoksa herhangi bluetoothlu bir...
M1 işlemciyle bilgisayar (MacBook) bile akıyor yani tabletin yavaş kalma ihtimali yok bence, ekranı da çok güzel bunların 120Hz MiniLed panel var. Yalnız...
Titanseat beast modelini 4 gün önce amazondan 9 taksitle aldım. Deri ve beyaz versiyonunu aldım sisteme uysun diye. Çoğu kişiye göre ofsayt ve kısa vadeli...
İlk çıktığı zaman almıştım hala da aktif olarak kullanıyorum. Bununla üniversite bitirdim. Eğer çok ütopik çizimler yapılmıyorsa üst serileri gereksiz...
Türkiye kodlu cihazdır zaten. İmei konusunda problem yaşamazsın. Yurtdışı olanlarda imeiye takılma ihtimali çok yüksek. Ayda 6 günlük kontrol süresine...