https://amzn.eu/d/0g6hX2VE
Fiyat 13.5 e çıkmış taksitte 6 ya düşmüş hocam.
Eğer bütçe sıkıntısı yoksa havn hs420 ye de bakabilirsin o da 11k ama fan yok.
Nzxt h9 flow rgb 2025 aldım bu hafta hem devasa hem büyükçe camları var. İncelemeni tavsiye ederim. 140mm 4 fanla birlikte geliyor. Amazonda 10k ya vade...
Hocam kasa olarak deepcool cg530 4f argb white modeline bakmanızı öneririm hem beyaz hem 4 adet pwm argb fan ile geliyor 1 adet 4 girişli kontrolcü ile...
Sıfır ayarına yakınsa thermalright frozen warframe 420mm çok iyi bir soğutucu kıyas olarak 360mm soğutucuların kralı arctic liquid freezer III pro 360mm...
Merhaba,
İkinci el kullanılmamış, kasayla gelip bir iki denenip çıkartılan bir ürün. Sizce bu model alınır mı? Tier listte ffp yok gözüküyor sadece. Sizin...
2. El kasadan çıkma kullanılmamış buldum 4k ya o yüzden almaya niyetlendim. 420mm sıvı soğutmayı ise thermalright frozen warframe 4600 e buldum. Mantıksız...
Hayatım da en iyi verdiğim 7 bin lira diyebilirim, ben kartondan camı kaplattım hafif de çok delik var klima da hava alıyordu alimnyüm folyo ile sardım hava...
nzxt H9 flow rgb 2025 versiyonunu aldım. 420mm fan ile 420mm sıvı soğutucu bakıyorum beyaz olarak. Psu olarakta sama g1000 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl psu?
30m2 yeri soguttuysa cok cok iyi ben direk yükseltip pencereyi oluklu dekota ile kapatıp arka boru yerini direk oraya takmayı düşünüyorum biraz yüksekte...
Valla hocam öyle aşırı gürültülü değil bence tamam bununla aynı odada uyunmaz ama normal günlük kullanımda iş görür. Antalya'da yaşayan adama yaramaz ama...
Denedim. Soğutmaya aldığımda buzdolabı gibi sesi var. Özellikle arka tarafında ses çok daha fazla. Çok sessiz bir ortamda uyumaya alışkınsanız, fazlasıyla...