H9 flow rgb(2025) beyaz versiyonunu amazondan aldım. Dün kurulumunu yaptım. Egzoz fanı hariç hepsi 140mm destekliyor. Egzoz fanı üzerinde geldiği için bakmadım 140 desteği için. Kağıt üzerinde arctic 420mm olan sığmıyor diye gözüküyordu. Bu sebeple thermalright frozen warframe 420 tercih ettim...
Konsoldaki 30 fps bilgisayardaki gibi olmuyor. Bende aynı ikilemde kalıp slim almıştım. Şuan hiç pişman değilim. Proyu almak da çok yeterli olmayacak, yanında güzel bir televizyon yada monitör de alman gerekecek. Evdeki televizyonun yüksek özellikli değilse çokta fark etmeyecek pro alman. Aynı...
Öncelikle hayırlı olsun hocam. Valla bu forumda benden çok daha iyi anlayan arkadaşlar vardır eminim ama monitör bir noktadan sonra keyif ve zevk işine giriyor parana göre kafana yatan modeli seç gitsin. Bende oled ile başladım bakmaya, sonra yanma sorunları falan var diye, miniled sipariş...
Valla piyasasını açıkçası tam bilmiyorum. Klavyeleri gereksiz pahalı sadece onu biliyorum. İlla orjinal klavye takıntın yoksa herhangi bluetoothlu bir klavye işini görür. Zamanında teknoloji manyağı sürekli yenisi çıkınca alan bir arkadaşımdan aldığım için klavyeyi 5000’ken 500’e almıştım 3aylık...
Titanseat beast modelini 4 gün önce amazondan 9 taksitle aldım. Deri ve beyaz versiyonunu aldım sisteme uysun diye. Çoğu kişiye göre ofsayt ve kısa vadeli bir seçim gibi gelsede gelen ürünle birlikte kafamdaki soru işaretleri yok oldu. Çok rahat kararında sünger sertliği ile hem dolgun...
İlk çıktığı zaman almıştım hala da aktif olarak kullanıyorum. Bununla üniversite bitirdim. Eğer çok ütopik çizimler yapılmıyorsa üst serileri gereksiz bence. Zaten çoğu mühendislik programı indirilemiyor, muadilleri bulunuyor onlardan da orjinallere çekmesi baya zahmetli. Günlük kullanım için...
Türkiye kodlu cihazdır zaten. İmei konusunda problem yaşamazsın. Yurtdışı olanlarda imeiye takılma ihtimali çok yüksek. Ayda 6 günlük kontrol süresine takılırsan direkt kaydettirmen lazım yoksa özellik kullanılamıyor. Bende amerika cihazı var sadece saati takıp dışarı çıktığım olmadı. Telefon...
Dediğin gibi titan modellerinin fiyatları uçtu 1 hafta ile 10bin üstü zama denk geldim. 28 o karta vereceğime ikinci el 5070 kovalarken game garajın steel legend b580ine denk geldim. İndirimle 16k ya aldım.
1-2 sene önce sahte kola denk geldim. Kadıköyde kahraman konsoldan almıştım ps5 i. Bende halihazırda beyaz rengi olduğu için kutudakini başks bir renkle değiştirebilir miyiz diye sormuştum. Değiştiririz diyip aynı bölgedeki diğer şubesine beraber gittik. Kapalı kutu yeni kol verdiler kutunun...
Tcl yi iade edersem ya tekrar monitör almayacağım yada daha uygun bir seçeneğe yöneleceğim. Ips ekran kötü hissettirmedi. Miniled çok fark yaratır mı? Film dizi falan izlemeyeceğim sadece oyun amaçlı.