ARNN isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

https://amzn.eu/d/0g6hX2VE Fiyat 13.5 e çıkmış taksitte 6 ya düşmüş hocam. Eğer bütçe sıkıntısı yoksa havn hs420 ye de bakabilirsin o da 11k ama fan yok.
  2. A

Kasa İçin Üç Model Arasında Kaldım. Öneriniz Lazım.

Nzxt h9 flow rgb 2025 aldım bu hafta hem devasa hem büyükçe camları var. İncelemeni tavsiye ederim. 140mm 4 fanla birlikte geliyor. Amazonda 10k ya vade farksız 9 taksit olarak aldım.
  3. A

Sama G1000 80+ Fikir Lazım

Merhaba, İkinci el kullanılmamış, kasayla gelip bir iki denenip çıkartılan bir ürün. Sizce bu model alınır mı? Tier listte ffp yok gözüküyor sadece. Sizin yorumlarınız nedir? Fiyat 4k
  4. A

Yardım NZXT N7 Z890, Core Ultra 5 245k ve Arc B580 Sistem Toplama (Öneri)

Sıfıra yakın değil direkt sıfır sıvı soğutma. Psu için düşünceniz nedir?
  5. A

2. El kasadan çıkma kullanılmamış buldum 4k ya o yüzden almaya niyetlendim. 420mm sıvı soğutmayı ise thermalright frozen warframe 4600 e buldum. Mantıksız mı bu parçalar? Nzxt 850w olanı 6k civarı. Yada başka 4-5k bandına güzel bir psu öneriniz var mı?
  6. A

nzxt H9 flow rgb 2025 versiyonunu aldım. 420mm fan ile 420mm sıvı soğutucu bakıyorum beyaz olarak. Psu olarakta sama g1000 almayı düşünüyorum. Sizce nasıl psu?
  7. A

🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Denedim. Soğutmaya aldığımda buzdolabı gibi sesi var. Özellikle arka tarafında ses çok daha fazla. Çok sessiz bir ortamda uyumaya alışkınsanız, fazlasıyla gürültülü gelecektir. Fanları sürekli yüksek hızda çalışıyor. İki kademesi var ikiside hızlı bence. Onun dışında su borusunu bağlamadım, 4-5...
  8. A

Yardım Beyaz Atx Kasa, Fanlar Sıvı Soğutma ve Psu Önerisi Bekliyorum

NZXT N7 Z890 anakart ve core ultra i5 245K var elimde. sparkle arc b580 Titan alacağım muhtemelen ekran kartı olarak. bunlara uygun başlıktaki bileşenler için öneriler bekliyorum. psu için kendim nzxt C850 80+ gold buldum, ama iyi midir bilmiyorum. max 20bin civarına çıkabilirim diye...
  9. A

alçak tavan. odanın en uç kenarlar 1m ye kadar iniyor. beton tavan olduğu için diğer çatılar gibi kolayca yükseltme işlemi de olmuyor. Mecbur böyle devam edeceğiz. tekrar yorum atmamak için söyleyeyim 1 saat önce teslim aldım eve geçince teste başlayacağım. yarın deneyimimi ve fikirlerimi aktarırım.
  10. A

İndirimi paylaşan ve kodlarını atan arkadaşlara teşekkür ederim. Yarın gidip teslim alacağım akşamına kurup denerim muhtemelen. Çatı katındayım, beton tavan gün boyu ısınıp gece boyu sıcağı salıyor. Bırak orda yatıp kalkmayı duştan sonra kıyafetlerimi almaya çıktığımda ter içinde kalıyorum...
  11. A

İşlemciyi tek başına almadım. İtopyadaki anakart işlemci bundle ı aldım. O yüzden değiştirmek biraz zor olabilir. Fatura da şirket üzerine. Çok fark yaratır mı?
  12. A

Herkese merhaba, Yeni bir sistem topluyorum ve ağırlıklı olarak League of Legends, CS2, Valorant, Rainbow Six Siege gibi rekabetçi oyunların yanı sıra Ark gibi hayatta kalma oyunlarını da akıcı bir şekilde oynatacak bir donanım hedefliyorum. Görsellik benim için oldukça önemli; bu yüzden genel...
  13. A

Beyaz Sistem Toplama Hk. Yardım Talebi

Nzxt n7 z890 ve i5 core ultra 245k siparişini verdim. Ekran kartı olarak intel arc b580 alacağım muhtemelen. 3 fanlı beyaz versiyonunu bulabilirsem onu bulamazsam mavi olanını alıp devam edeceğim. Sizden beyaz psu Beyaz kasa Ram Sıvı soğutucu konusunda yardım istiyorum. Çok fazla kasa seçeneği...
  14. A

Fiyat nedir?
  15. A

[H3 id='NZXT+N7+B850+Anakart++AMD+Ryzen+5+7600+lemci+Bundle+Paket']NZXT N7 B850 Anakart + AMD Ryzen 5 7600 İşlemci Bundle Paket [/H3] Bu şekilde de işlemci ve anakart ikilisi var fikriniz nedir? İkili de 15k 1785876303 Maşallah hocam çok güzel duruyor. Satıyor musunuz anlayamadım?
Geri