Ps5 Pro’Ya Geçmek Mantıklı mı?

Satabiliyorsan eger PS5 Pro al. Yorumlara bakma , geneli sacma sacma yorumlar yapmis. Bende konsol almayi dusunuyorum yeni XBOX Helios ciktigi zaman , artik PC kaldiramiyorum . Yok yeni ekran karti cikti , yeni islemci cikti , macun yenile , temizle vs
Ayrıca bana kullanım amaçları farklı geliyor, iş olarak yoğun çalışıyorum. Ps'nin kullanım kolaylığı çok iyi. İki yıl önce görece iyi bir pc toplamıştım ama ps5 geçince oyun için kullanmıyorum artık. Dediğin şeyleri çok iyi anlıyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Konsoldaki 30 fps bilgisayardaki gibi olmuyor. Bende aynı ikilemde kalıp slim almıştım. Şuan hiç pişman değilim. Proyu almak da çok yeterli olmayacak, yanında güzel bir televizyon yada monitör de alman gerekecek. Evdeki televizyonun yüksek özellikli değilse çokta fark etmeyecek pro alman. Aynı performansı alacaksın. Tabi bu işler keyif mastürbasyonu, istiyorsan al içinde kalmasın pişman olma sonra.
Televizyon ve monitörüm 4k. 2k dan upscale edip, kullanıyorum şu an.

Toplu tasimaya binmek varken araba almanin mantigini hic anlamadim hic alayamiycam. Metrobus , metro , marmaray , otobus vs varken ne yapacaksin degil mi arabayi ahah
kanka iyi misin bir doktora görün bence, parası olan alır ama bütçe kısıtlıysa napacak adam parası olan adam zaten sormaz gider alır, yürüttüğün mantığı seviyim senin.

bir oyun için konsol alma mantığını hiç anlamadım hiç anlayamıycam, gta serisini hiç sevmedim bilmiyorum bu takıntıyı ama imkan varsa pc diz eninde sonunda pc ye çıkacak ve ps5 pro değil ps6 çıksa kaliteli bir pc de alacağın performans ve kaliteyi asla vermiycek.
Valla GoW oyunları bana konsol aldırdı ne yalan söyleyim. PS2 ve PS3'ten bahsediyorum.

Geri