olay günlüğüne bak kapanma anında yada öncesinde whealog varsa arızayı tespit edebilirsin eğer yoksa sadece kernel41 varsa 2 ihtimal var bios ayalarında...
bellekler micron yada samsungdur cl38 ona göre elle girmen gerek zamanlamaları ve voltajları 6000 e oc yapabilmek için büyük ihtimal oc profili kararlı...
occt testinde hata veripde mi kapanıyor sağ tarafta hiç hata mesajı var mı? birde olay günlüğüne bak orda hiç whea kaydı var mı? eğer hata almıyorsan ve...
birde bir şey sormak istiyorum bu olay başladığında öncesinde bios update yaptın mı, diğer sorum ise işlemci bakımı falan yaptın mı termal macun değişimi...
ssd iki kez bozuk çıkma şansı çok çok düşük iki ihtimal var o zaman driver yada bios uyumsuluğu gibi yazılımsal olabilir chipset de ihtimal dahilinde bir...
hocam konu nereye uzadı çok okumadım ama sadece ssd ye odaklanma ram arızası olabilir yada bios ayarlarından kaynaklı olabilir, garantiye almak için bios...
monitör sürekli mi bu şekilde eğer yeni açtığında veya kapatıp açtığında ise ve zamanla düzeliyorsa panel arızasıdır, kasayı varsa başka monitöre bağla yada...
ekran kartında olan problem düzelmez öyle beklemeyle monitörden sorun, panel kaynaklı pc yi yeni açtınğında yada ekranı kapatıp açtığında oluyor panel...
1-2 sene öyle kullandım panele parmağımla köşeden biraz bastırınca ekrana ekran direk düzeliyordu en son sinirle sert bastırıp paneli çatlatana kadar ama...
panel gidik yüksek ihtimal benzerini samsung monitörümde yaşamıştım garantisi bittikten sonra oldu için bozulana kadar öyle kullandıydım, garantisi varsa...
Direct x hatası ne ne hata verdiğini tam yazman yada görsel atman lazım, furmark testi yanında occt gpu testi, occt power testi ve occt vram testi yaz eğer...
[H2 id='arctis+nova+3x+eer+bteyi+yukar+karm+dersen+5x+ben+prime+day+indiriminde+6500+e+almtm+gzel+ve+rahat+bir+kulaklk']arctis nova 3x, eğer bütçeyi yukarı...
son zamanlarda driver güncelledin mi eğer güncellediysen ondan olabilir nvidia app üzerinden ayarları yeniden yapılandır gölge önbelleğini 10gb falan yap...