benim ilk kurduğumda kitleniyordu, bios da çok uğraştım en son bulduğum ram ayarlarını zamanlamaları ve voltaj değerleri dahil elle girerek çözdüm 4 gün...
tek tek topladığında ucuz gibi görünmesi ucuz olduğu anlamına gelmez, farklı yerlerden tek tek daha kaliteli parçalarla daha uygun fiyata sistem toplarsın...
benim tavsiyem tek tek toplamak, bende 2. bilgisayarımı toplayalı 1 hafta oluyor nerdeyse tek tek aldım parçaları, oem sistemlere ben bakmadım hiç fiyat...
ikisi de orjinal parçalara göre çok pahalılar, kaldı ki parçaları özelleştirmeden alınmaz durumdalar birde oradan fiyat biner, kendin kurabilirsen yada...
yorgunluktan dolayı normal, bende 2.kez sıfırdan topladım sistem 5-6 saat sürmüş bu işi sürekli yapanla arada bir yapan acemi bir olmuyor, ilk topladığım da...
son olarak unutmuşum eğer kasada kontrolcü varsa onda takılıdır rgb kabloları ondan çıkan argb kablosunu buraya takıcan, yok ise bir çoklayıcı kablo al...
fanların arg ise ve anakartında argb girişi varsa yazılım üzerinden kontrol edersin.
1775103118
anakarta sistesinden baktım, buradaki d_led girişine...
kolay gelsin, senin durumu şu an çok iyi anlıyorum, eğer donanım kaynaklı değilde yazılım ve ayarlardan ise bir kaç gündür iyi tecrübelendim yardımcı olmaya...
hocam kasan ile anakart arasında ki küçük boşluğa önce ekran kartının vidalama kısmı olan o demiri hizala ve arada ki boşluğa girdiğinden emin ol, aynı anda...
şimdi attığın foto ya göre yorumluyorum dostum öncelikle ekran kartını takarken anakartın ve kasan arasında ufak boşluğa girecek o çatal kısım tam oturmayı...