fan ışığı yanıp sönmesi kısa devre işareti değil anakart üzerinde pc kapalı da olsa elektrik dolaşıyor anakarta göre değişsede bekleme modunda ledlere güç...
anlattığından hiçbirşey anlaşılmıyor hocam kusura bakma, eğer bilgisayara güç verdiğinde bazı ledler yandıysa start tuşuna basmadığın halde bunda problem...
ikinci el ikinci eldir isterse dün almış bugün satıyor olsun farketmez o fiyatı etmez 2. elde o kart 10k bandına çok daha iyi kartlar bulursun en azından...
kanka 1-1.5 senedir millet aynı soruyu soruyor senle gir bak bakıyım akakçeye düşer mi cevabı net alırsın, eğer bütçe varsa bazı güzel indirimler oluyor...
fsp vita tavsiye ederim taş gibi güç kaynağı ben çok memnunum özellikle korumaları çok sağlam, şuan yeni versiyonları da çıkmış onlar platinium sertifikalı...
pompa 100% kullanmanın hiç bir manası yok ilk aldığında %100 çalıştır test et hava boşluğu falan var mı aşır sonra çek aşağılara %80 gibi, hem pompa ömrü...
sokete oturtmamışsın ki ssd yi dışarda duruyor giriş kısmı, vidayı sök ssd yi çıkar tamamen hafif çapraz açıyla sokete ittit hafif güç uygula korkma ama...
eski 5700x kullanıcısı olarak tavsiyem elinde 5700x varsa en az altı borulu güzel bir kule tipi al sessiz çalışsın istiyorsan, benim önerim arctic 36 duo...
marka çok fark etmiyor genelde fason üretim bunlar, 2 şeye bak bir kesinlikle 6 borulu olsun ikincisi yorumları oku bazı markalar maliyetten kısmak için...