sokete oturtmamışsın ki ssd yi dışarda duruyor giriş kısmı, vidayı sök ssd yi çıkar tamamen hafif çapraz açıyla sokete ittit hafif güç uygula korkma ama...
eski 5700x kullanıcısı olarak tavsiyem elinde 5700x varsa en az altı borulu güzel bir kule tipi al sessiz çalışsın istiyorsan, benim önerim arctic 36 duo...
marka çok fark etmiyor genelde fason üretim bunlar, 2 şeye bak bir kesinlikle 6 borulu olsun ikincisi yorumları oku bazı markalar maliyetten kısmak için...
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-xg27acdms-rog-strix-0-03ms-280hz-ips-qhd-qd-oled-gaming-monitor.html 5k daha koyabilirsen bunu öneririm o zaman...
benim hz takımtım yok monitörde xg27acdms kullanıyorum 280hz çok fazla geliyor hikayeli AAA oyunlarda max hz ulaşmak zor 2k da 4k yı zaten es geçiyorum 5090...
sistem yeni mi bu durum sistem kurulumundan itibaren mi var yoksa sonradan mı çıktı, işlemci ram yönünde bir arıza var gibi daha fazla detay için ayrıntılar...
hocam whea log var bu donanım arızasını işaret ediyor orda yazan kod ve açıklamayı arat bak sebebi yüksek ihtimal o, psu olsa whea kaydı olmaz direk...
kanka sistemin ddr5 diye mantık yürütüyoruz daha yeni sistem bilgilerini yazıyon, docp expo xmp hepsi aynı bunlar hazır ram oc için isimlendirmeler hepsi...