Arama sonuçları: *

1. S

Yardım 9070XT ile başım dertte (Sürekli Çökmeler Yaşanıyor)

elimden geldiğince yardımcı olurum hocam sıkıntı yok. 1775104449 olma ihtimali var ama sırayla gitmek bir bir test etmek daha mantıklı, benimde ram ayarları sıkıntıydı en son araştırıp yaptığım ram ayarı 1 gündür çökme donma olmadı, tabii 1 gün oldu daha bir kaç gün daha bakmak gerek emin olmak...
  2. S

Elimdeki sistemle kasa fan RGB’lerini kontrol edebilir miyim?

son olarak unutmuşum eğer kasada kontrolcü varsa onda takılıdır rgb kabloları ondan çıkan argb kablosunu buraya takıcan, yok ise bir çoklayıcı kablo al ortalama 100 lira falan bir şeydir zaten.
  3. S

Elimdeki sistemle kasa fan RGB’lerini kontrol edebilir miyim?

fanların arg ise ve anakartında argb girişi varsa yazılım üzerinden kontrol edersin. 1775103118 anakarta sistesinden baktım, buradaki d_led girişine takıcaksın yukarda arkadaşın gösterdiği kabloyu ama elinde çoklayıcı kablo da olması lazım
  4. S

kolay gelsin, senin durumu şu an çok iyi anlıyorum, eğer donanım kaynaklı değilde yazılım ve ayarlardan ise bir kaç gündür iyi tecrübelendim yardımcı olmaya çalışırım, şu an benim pc normal çalışsa da hala o korku var acaba yine çöker mi donar mı diye.
  5. S

Yardım Ekran kartımı takamıyorum

hocam kasan ile anakart arasında ki küçük boşluğa önce ekran kartının vidalama kısmı olan o demiri hizala ve arada ki boşluğa girdiğinden emin ol, aynı anda soket pci-e yuvasına tam hizlanmış olsun, sonra birazcık kuvettle oturur sen o boşluğu tam hizalayamıyorsun, anladğım kadarıyla kendin yeni...
  6. S

ha birde önce yazılım kısmında DDU kullanarak bir ekran kartı driverı güvenli modda kaldır, sonra sıfırdan manuel olarak kart driverını bul amd sitesinden ve kur.
  7. S

bende bir kaç gündür yeni topladığım sistemle uğraşıyorum şükür son bir ayar yaptım şuanda sistemde çökme kitlenme yok, senin sorun tam olarak nerde onu anlamak için stabilite testi yaparak başla occt ile bir çoğunu yaparsın, ama işlemci için prime 95 ve ekran kartı için furmark kullan, ilk occt...
  8. S

Yeni Sistem ve Kafayı Yedirten Sorunlar Acil Yardım

yok mudur forumda bu işlerden anlayan, benim devreler komple yandı.
  9. S

sordum zaten hocam ama faydası olmadı.
  10. S

5 gündür yeni sistemle uğraşıyorum kafayı sıyırmak üzereyim, anakartım asus rog B850E, ramlarim (F5-6400J3239G16GX2-TZ5NR), oc falan yapma derdim yok tek derdim stabil olması asus biosundan ilk yaptığım DOCP(EXPO) yu açmaktı ve işlemcinin (9700X) dahili grafik kartını devre dışı bırakmaktı, occt...
  11. S

Öneri 5070 ti model tierlist?

tuf 5070ti aldım çok memnunum furmark ile 20 dakka fırınladım kartı kasa içinde td500 vs fan ayarları sessiz 600 rpm de neredeyse dönmüyor kasa fanları o şekilde, 65 i geçmedi fanları %62 ye kadar çıktı ve aşırı seesizdiler o seviyede bile oyunlarda en baba cyberpunkta 62 dereceyi gördüm buz...
  12. S

GAMİNG LAPTOPUM ANİDEN YAVAŞLADI

işlemcine göre değişir işlemcinin modeline göre internete yaz ör: ryzen 9600x diyelim 5.4 ghz de çalışır normal oyunlarda aşağı yukarı 5.2 ile 5.4 arası frekansta 60-70 derece arası gider gelir, laptoplarda sıcaklık biraz daha yülsektir 10-15 derece daha sıcak olabilir normal değerleri, eğer...
  13. S

işlemci yada gpu yavaş yavaş kısmaz frekans zaten, belli bir sıcaklığa geldiği an artık soğuyamıyorsa o zaman kısar, sen son ana kadar beklemişsin gelmişsin sıcaklıkdan değil diyorsun, afterburner ile bak değerlere eğer sıcaklıklar ve frekans değerleri normal ise sıcaklıktan değildir öyleyse...
  14. S

kendin yapabiliyorsan temizle, yapamıyorsan temizlet, normal yani thermal throttling yapmıştır.
  15. S

Asus Armoury Crate sonrası problemler

[H3 id='Armoury+Crate+silince+dzeldi+ancak+ykleyince+geri+geldi+yazlmla+beraber+yklenenlerden+biri+bozuyor+silmek+zorunda+kalcam+kt+oldu+baya+gzel+yazlmlar+vard.']Armoury Crate silince düzeldi ancak yükleyince geri geldi, yazılımla beraber yüklenenlerden biri bozuyor, silmek zorunda kalıcam kötü...
  16. S

güncellemeler bitti amasorun devam ediyor, dediğin programın bir rehberi var mı, yanlış bir şekilde silip tekrar aynı sorunu yaşamayım
  17. S

tamam öyle de denerim, önce bir iki update var yazılımda onları yükleyim olmazsa dediğin gibi silerim.
  18. S

Gigabyte 5060 Eagle OC 16155₺! Taksit var

bu terslikte bir iş var 🤣
  19. S

bilmiyorum ama benim sorun armory create den sonra oldu, yazılımı yükledim updateleri yükledi sonra yeniden başlat istedi ve durum bu şuan. 1774563207 silsem bile yeniden yükleyince tekrar çakışmaz mı?
  20. S

Gigabyte 5060 Eagle OC 16155₺! Taksit var

bütçe dahilinde iyi fiyat bence (bu piyasada normalde pahalı ki ucuzu mu kaldı?),1080p kartı zaten, gidip 2k açmazsa alan vram sorunu yaşamaz.
Geri