Sentrk isimli üyenin son içerikleri

1. S

CS2 dikey eşitleme açmadığım zaman microstutter var

hocam ben Türkçe konuştuğumu sanıyorum ama galiba seninle aynı dilde değiliz bildiğin gibi yap.
  2. S

ozaman input lagın artması normal sen vsync açınca diyosun ki ekran kartına bana 400 değil max 150 kare üret yani ekranımın izin verdiği kadar, bu görüntü de bir sorunu yol açmaz senin görüntü hızın 100000fps bile alsan 150 olacak hep ama input değeri fps le beraber düşecek normaldir, ek olarak...
  3. S

hocam kusura bakmayın ama mantığınız başta saçma, birincisi ekipmanların haberleşme hızı input lag ile alakalı görüntü gecikmesi ayrı input gecikmesi ayrı bir olay fps arttıkça gecikme düşsede senin monitörünün vereceği max hızı geçemez hız olarak fps input değerini de etkiler tabii 60fps de...
  4. S

input lag kullandığın ekipmanla alakalı dediğim gibi anakart üzerinden bağla ekipmanları birde, kaç ms gecikme süresi merak ettim? 50-100ms civarlarına çıkmadıkça can sıkacağını düşünmüyorum, o da çok zor o seviyelere çıkmak.
  5. S

amd kullanmadım o sebeple pek bir şey söyleyemem nvida üzerinden anlatıyım bir ayar varsa amd de uygula, öncelikle v-sync açınca gecikme ne kadar çok yüksek değil ise (20-30ms falan) problem olacak bir şey değil v-sync aç kullan, gecikmeyi etkileyen faktörler çok kullandığın monitörden tut mouse...
  6. S

RTX 4060 Tİ vs RTX 5060

vallaha hangisinden ziyade alınır mı önce sorulacak soru o ne 4060ti ne de 5060 2. elde o fiyatları etmez sıfır fiyatına neredeyse 2. el mi olur o fiyatı gördüğün yerden kaç, adam oltayı atmış sazan avına çıkmış.
  7. S

5700x3d ve 5070ti darboğaz yaşar mıyım ?

bu darboğaz muhabbeti hiç bitmeyecek demi, darboğaz olmayan tek bir sistem yok, 9800x3d alıp cs de valoda darboğazım yok diye gezenlerde dahi darboğaz var, iş ki dengeli ve stabil olsun sistem artık şu darboğaz hurafesinden bir vaz geçin.
  8. S

🔥İndirim Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 10.400 TL 🆓🆓🆓🆓

b850 olan bir sürü model var 9-12 arası soğuması daha iyi port destekleri daha iyi olan x870 lerin giriş segmentlerde x ibaresini alabilmesinin tek ebebi usb 4.0, ben üstüne 1-2 daha koyar daha da iyi olan üst segment b850 alırım ki zaten öyle yaptım kendim şahsen 15 e rog b850e aldım indirimde...
  9. S

🔥İndirim Gigabyte X870 EAGLE WIFI7 10.400 TL 🆓🆓🆓🆓

x870 ihtiyacı olan dönüp buna bakmaz dahi bunun üst seviye bir b850 den farkı yok hatta çoğu üst segment b850 den daha aşağıda bir kart, aaa ucuza x870 hemen çök diyen tayfayı yemlemek için bir kart başka bir şey değil.
  10. S

Kulaklık Önerisi Lazım

bende ilk defa gördüm kalitesi de bilinmez ama renk uymuyor siyah üstüne gri gitmez gibi.
  11. S

Kulaklık Önerisi Lazım

Merhaba, yeni bir kulaklık almayı düşünüyorum, şuan ki kulaklığım corsair hs65, kulaklığın ses ve mikrofon kalitesi çok iyi çok memnunum ama ped konusu sıkıntı kulaklık için tr de şöyle kaliteli bir kumaş ped bulamadım bilen varsa yazabilir yok ise kulaklık önerir misiniz?, çünkü pedleri yıkayıp...
  12. S

Rtx 5070 mi 5060 ti 16 GB mi

5060 a 100 gb ram da taksan 5070 in işlem kapasitesine yetişemez, o ram i dolduran veriyi işleyecek işlem gücü yok 5060 da, vram ekran kartında hiçbir zaman temel kıstas değildir.
  13. S

Bu RTX 5070 Hazır Sistemlerinden Hangisi Alınır

hocam bütçe ve kullanım amacına göre değişir, ortalama bir kullanıcı için B850 bir kart şuan geleceğe dönük olarak da ideal, ortalama 10bin bandında fiyatları var.
  14. S

50 k BÜTÇEYE KOMPLE SİSTEM ÖNERİSİ

her türlü oyunu oynarsın, gelişime gelirsek pek gelişime müsait değil yalan yok, işlemci geliştirebilirsin 7500f yerine 7700x yada 9700x gibi işlemciler takabilirsin daha fazlasına anakartın vrm yapısı izin vermez daha üstü için daha iyi anakart lazım o zamanda anakart için 10 bin civarına...
  15. S

Ekran Kartsız Sistem Toplama

7800x önermem alabiliyorsan 9800x3d al bütçe yok dersen 9700x al 7800x den daha ıcuz ve arada %1-2 lik bir fark var sadece, ayrıca ekran kartsız 9800x3d de alsan yüksek fps göremezsin örneğin valorant gibi bir oyunda öyle yüksek fpsler bekleme igpu ile en fazla 200-300 arası gibi bir şey verir...
Geri