Sentrk isimli üyenin son içerikleri

1. S

Bu RTX 5070 Hazır Sistemlerinden Hangisi Alınır

tek tek topladığında ucuz gibi görünmesi ucuz olduğu anlamına gelmez, farklı yerlerden tek tek daha kaliteli parçalarla daha uygun fiyata sistem toplarsın, aynı fiyata daha iyi parçalar alabiliyor olmak asıl nokta, ha tek tek sistem toplamak zahmetli ben 5 gün uğraştım bios ayarlarıyla ortalama...
  2. S

benim tavsiyem tek tek toplamak, bende 2. bilgisayarımı toplayalı 1 hafta oluyor nerdeyse tek tek aldım parçaları, oem sistemlere ben bakmadım hiç fiyat avantajlı yakalamak istiyorsan istiyorsan hazır paketlerde ilk çıktığı dakka bakıcaksın youtube da falan atıyorlar ya oem sistem önerisi diye...
  3. S

ikisi de orjinal parçalara göre çok pahalılar, kaldı ki parçaları özelleştirmeden alınmaz durumdalar birde oradan fiyat biner, kendin kurabilirsen yada çevrende kuracak biri falan varsa tek tek al parçaları kendin kur sistemini, yada işinden anlayan bir pc teknik servise götür kurdurt, hazır oem...
  4. S

Yardım 9070XT ile başım dertte (Sürekli Çökmeler Yaşanıyor)

hocam naptın çözebildin mi?
  5. S

Yardım Ekran kartımı takamıyorum

yorgunluktan dolayı normal, bende 2.kez sıfırdan topladım sistem 5-6 saat sürmüş bu işi sürekli yapanla arada bir yapan acemi bir olmuyor, ilk topladığım da da benzer durum olmuştu 8 sene falan önce, doğal olarak insan yoruluyor kafa kalmıyor, o yorgunlukta iş yapmamak en iyisi özellikle bu tarz...
  6. S

elimden geldiğince yardımcı olurum hocam sıkıntı yok. 1775104449 olma ihtimali var ama sırayla gitmek bir bir test etmek daha mantıklı, benimde ram ayarları sıkıntıydı en son araştırıp yaptığım ram ayarı 1 gündür çökme donma olmadı, tabii 1 gün oldu daha bir kaç gün daha bakmak gerek emin olmak...
  7. S

Elimdeki sistemle kasa fan RGB’lerini kontrol edebilir miyim?

son olarak unutmuşum eğer kasada kontrolcü varsa onda takılıdır rgb kabloları ondan çıkan argb kablosunu buraya takıcan, yok ise bir çoklayıcı kablo al ortalama 100 lira falan bir şeydir zaten.
  8. S

Elimdeki sistemle kasa fan RGB’lerini kontrol edebilir miyim?

fanların arg ise ve anakartında argb girişi varsa yazılım üzerinden kontrol edersin. 1775103118 anakarta sistesinden baktım, buradaki d_led girişine takıcaksın yukarda arkadaşın gösterdiği kabloyu ama elinde çoklayıcı kablo da olması lazım
  9. S

kolay gelsin, senin durumu şu an çok iyi anlıyorum, eğer donanım kaynaklı değilde yazılım ve ayarlardan ise bir kaç gündür iyi tecrübelendim yardımcı olmaya çalışırım, şu an benim pc normal çalışsa da hala o korku var acaba yine çöker mi donar mı diye.
  10. S

Yardım Ekran kartımı takamıyorum

hocam kasan ile anakart arasında ki küçük boşluğa önce ekran kartının vidalama kısmı olan o demiri hizala ve arada ki boşluğa girdiğinden emin ol, aynı anda soket pci-e yuvasına tam hizlanmış olsun, sonra birazcık kuvettle oturur sen o boşluğu tam hizalayamıyorsun, anladğım kadarıyla kendin yeni...
  11. S

ha birde önce yazılım kısmında DDU kullanarak bir ekran kartı driverı güvenli modda kaldır, sonra sıfırdan manuel olarak kart driverını bul amd sitesinden ve kur.
  12. S

bende bir kaç gündür yeni topladığım sistemle uğraşıyorum şükür son bir ayar yaptım şuanda sistemde çökme kitlenme yok, senin sorun tam olarak nerde onu anlamak için stabilite testi yaparak başla occt ile bir çoğunu yaparsın, ama işlemci için prime 95 ve ekran kartı için furmark kullan, ilk occt...
  13. S

Yeni Sistem ve Kafayı Yedirten Sorunlar Acil Yardım

yok mudur forumda bu işlerden anlayan, benim devreler komple yandı.
  14. S

Yeni Sistem ve Kafayı Yedirten Sorunlar Acil Yardım

sordum zaten hocam ama faydası olmadı.
Geri