Sentrk isimli üyenin son içerikleri

1. S

Yardım Bg3 Oynarken Bir Anda Bilgisayar Bir Ses Çıkarıp Kapanıyor

sistem yeni mi bu durum sistem kurulumundan itibaren mi var yoksa sonradan mı çıktı, işlemci ram yönünde bir arıza var gibi daha fazla detay için ayrıntılar kısmını aç kopyala google ai üzerinde arat spesifik olarak hangi parçadan olduğunu bul, benim tahminim işlemci ram konusunda.
  2. S

hocam whea log var bu donanım arızasını işaret ediyor orda yazan kod ve açıklamayı arat bak sebebi yüksek ihtimal o, psu olsa whea kaydı olmaz direk kernel41 olur, olay günlüğünde özellikle sistem saat kaçta kapandıysa hata verip ozama bak birde kernel41 hatası altında yine whea log vardır...
  3. S

Çözüldü✓ 41k Ram Psu Kasa Sivi Sogutucu

bu arada sen boş lafları takma hocam güzel fiyat sıfırdan kuruyosan sistemi kaçırma.
  4. S

Çözüldü✓ 41k Ram Psu Kasa Sivi Sogutucu

vallaha güzel bundle sıfırdan sistem kuranlar için şuan ram fiyatı aşağı yukarı o kadar zaten, parçaların hepside kaliteli parçalar.
  5. S

Yardım 5.1 Ses Sistemi PC Ye Bağlanmıyor?

olabilir arada yanıyor devreler birazda bu tarz sorular yakıyo benim devreleri kısa devre yapıyo beyin cevap bulamayınca.
  6. S

kanka gördüğün üzere takacak yerin yok sen yine de bir zorla istersen.
  7. S

gözle gördüğünü sorman bir acayip durum, ama illaki dönüştürücüsü vardır bunların bir tane dönüştürücü kablo al tak.
  8. S

kanka sistemin ddr5 diye mantık yürütüyoruz daha yeni sistem bilgilerini yazıyon, docp expo xmp hepsi aynı bunlar hazır ram oc için isimlendirmeler hepsi aynı ismi farklı, dd4 te o kadar etkilemez ama yine de ihtimal var ddr4 sistemler ve anakartlar oturmuş vaziyette ddr5 ise daha tam oturmadı...
  9. S

olay günlüğüne bak kapanma anında yada öncesinde whealog varsa arızayı tespit edebilirsin eğer yoksa sadece kernel41 varsa 2 ihtimal var bios ayalarında problem olabilir expo açıksa expoyu kapat bir test et eğer işe yaramazsa %90 psu şüpheli konuma gelir.
  10. S

Çözüldü✓ Expo Açınca Görüntü Gelmiyor

bellekler micron yada samsungdur cl38 ona göre elle girmen gerek zamanlamaları ve voltajları 6000 e oc yapabilmek için büyük ihtimal oc profili kararlı çalıştıramıyor ramlari, şu rehbere ve tabloya göz at, büyük ihtimal 6000 de çalışır bu zamanlamalar ile çalışmazsa frekans kısarsın.
  11. S

occt testinde hata veripde mi kapanıyor sağ tarafta hiç hata mesajı var mı? birde olay günlüğüne bak orda hiç whea kaydı var mı? eğer hata almıyorsan ve olay günlüğünde sadece kernel41 varsa whea kaydı yoksa hiç psu kaynaklıdır.
  12. S

SSD Anlık Kopuyor ve Ntfs 50, 140 Hatası Alıyorum

birde bir şey sormak istiyorum bu olay başladığında öncesinde bios update yaptın mı, diğer sorum ise işlemci bakımı falan yaptın mı termal macun değişimi falan bu olay başlamadan önce.
  13. S

ssd iki kez bozuk çıkma şansı çok çok düşük iki ihtimal var o zaman driver yada bios uyumsuluğu gibi yazılımsal olabilir chipset de ihtimal dahilinde bir diğer ihtimal pci-E slotunda problem olabilir farklı slotları zaten denemişsindir diye düşünüyorum anakartta varsa birde başka anakart deneme...
  14. S

hocam konu nereye uzadı çok okumadım ama sadece ssd ye odaklanma ram arızası olabilir yada bios ayarlarından kaynaklı olabilir, garantiye almak için bios güncelle bir de memtest testi yap, tabi onlardan önce occt ile cpu ram stabilite testini yap bir bak hata alıyor musun.
  15. S

Yardım Durduk Yere Monitör Bozuldu

itopya üzerinden varsa talep aç direk gigabyte ise markası gigabyte üzerinden de talep açabilirsin seri numarası ile.
Geri