3 aylik mutfak masrafi 8 bin tl değildir hocam be öyleyse 4 kişilik bir aile ayda yaklaşık 3 bin tl likmi yemek yiyor günlük 100 tl yapar kişi başı 1 simit...
2 yıl önce tebilon üzerinde hazır sistem olarak almıştım, artık kullanmıyorum. Hiçbir sorunu yok, sadece oyun için kullandım. Son bir yıldır doğru düzgün...
Sana kalem kalem söyleyeyim. Rakamlar tahmini
İşlemci: 4000
Anakart: 2500
GPU:10000
Ram: 20000
SSD: 10000
max 40 eder eğer temizse biraz pazarlık ile test...
nothing phone 3 almıştım, çok güzel cihazdı ama parasına içim acıdığı için gidip bana daha uygun başka bir telefon aldım :kekw: fiyat algım şaştı, şimdi...
Konsoldaki 30 fps bilgisayardaki gibi olmuyor. Bende aynı ikilemde kalıp slim almıştım. Şuan hiç pişman değilim. Proyu almak da çok yeterli olmayacak...
Toplu tasimaya binmek varken araba almanin mantigini hic anlamadim hic alayamiycam. Metrobus , metro , marmaray , otobus vs varken ne yapacaksin degil mi...
Satabiliyorsan eger PS5 Pro al. Yorumlara bakma , geneli sacma sacma yorumlar yapmis. Bende konsol almayi dusunuyorum yeni XBOX Helios ciktigi zaman , artik...
Ayrıca bana kullanım amaçları farklı geliyor, iş olarak yoğun çalışıyorum. Ps'nin kullanım kolaylığı çok iyi. İki yıl önce görece iyi bir pc toplamıştım...