Merhaba,
Kız arkadaşım için mouse almak istiyorum. En fazla 1000 liraya kadar çıkabilirim.
Daha önce Logitech M185'ini almıştık fakat küçük ve uzun süreler kullanınca rahatsız ediyor. Dolayısıyla büyük ve gaming olmayan mouse önerilerine açığım.
Wraith'te şunu gördüm ama kaliteli mi emin...
Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
@ZeusTR Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
Arkadaşlar benim monitör gelmedi yarın teslim edilecek diyor ama hala kargoya vermediler. Çarşamba sabah sipariş verdim. Gidip depodan alabilir miyim acaba verirler mi? :)
Hocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.
Hocam bende dün sizin monitörün 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir yalnız Piksel yazısı vardı açıklamada.