bybabi isimli üyenin son içerikleri

1. bybabi

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Evet. Sabah olan bu konuyla ilgili. İlk defa başıma böyle bir şey geldi diyorum. Bende gördüklerime inanamıyorum, müdürüme iletmem gerek yarın sabah dedi.
  2. bybabi

@ZeusTR Yazdım şimdi, monitörü eldivenle aldım, kutuyu cope biraktim dedim. İyi yapmışsın, eline saglik diyor. Yarin sabah müdürü ile görüşecekmiş. Henüz sonuçlanmadı, görselleri paylaştım dönüş bekliyorum.
  3. bybabi

Monitörü test ettim hocam hiçbir problem ölü piksel yok, dediğim gibi sıfır yüksek ihtimalle.
  4. bybabi

İade vermemek daha mantıklı gibi. Stant harici kullanılabir gözüküyor. Destek ne için para iadesi verebilir, stant için mi?
  5. bybabi

Yeni farkettim yakmamışlar depoda fare yemiş. Kötü koku da ondan geliyor. Fare boku vardı straforda. Kusacağım keşke yaksalardı.
  6. bybabi

Straforu yakmışlar asit mi döküp iade verdi anlamadım umarım monitörde yanmamıştır. Acayip kötü kokuyor.
  7. bybabi

Arkadaşlar Monitör geldi sonunda. Kutuda bir problem gözükmüyor.
  8. bybabi

Arkadaşlar benim monitör gelmedi yarın teslim edilecek diyor ama hala kargoya vermediler. Çarşamba sabah sipariş verdim. Gidip depodan alabilir miyim acaba verirler mi? :)
  9. bybabi

Hocam bende dün Asusun 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir. Kabul edilebilir ve ölü piksel yazıyordu açıklamada. Benim korkum diğer sorunlar, birkaç kişinin vidalar stand falan eksik gelmişti.
  10. bybabi

Hocam bende dün sizin monitörün 4k olanını aldım. Sizin monitörün kondisyonu iyi duruyor, umarım bizimde iyi gelir yalnız Piksel yazısı vardı açıklamada.
  11. bybabi

Bende öyle aldım 4k olanını stok yetişmediği için, gelince göreceğiz artık.
Geri