İnsan en iyi kendinin öğretmenidir. Nasıl daha iyi öğrendiğini keşfet. Başkasının sana nasıl çalışılacağını söylemesi sadece seni kısıtlar. Eğer bu şekilde...
Evet hocam doğrudur. Normalde Nvidia üçüncü parti yazılımların hotspot sıcaklık değerini okumasına izin vermiyordu. HWmonitorün son güncellemesiyle sensör...
X3 OC ve iCHILL X3 Modelleri (Başarılı): Bu modellerde buhar odası (vapor chamber) teknolojisi kullanılıyor. Kart nispeten ince olmasına rağmen bu teknoloji...
RX9070 XT ekran kartlı güzel bir OEM kasa almayı düşünüyorum. Bu ekran kartıyla beraber sweet spot denebilecek donanımlar ile 70k altına düşmek mümkün müdür...
Bana ithafen yapman ne yazık ki bir şey değiştirmiyor. Ben onları atmamdaki amaç kesin al f/p bundan iyisi bulunmaz diye değil güncel olarak İpad kullanmam...
Evet attığın klavye blue switch. Benim attığım ise kahverengi. Bu klavyeyi brown switch olarak almak benim tercihimdi. Kullanıcı hangisi switchi isterse onu...
Tamam o zaman bunu bana değil konuyu açan kişiye göndersen daha güzel bir hamle olur. Ben bu klavyeyi aldığımda bu model ne yazıkki yoktu. Bu attığın model...
Olabilir evet ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum . Ayrıca dediğim gibi ileride tekrar klavye ve maus almamak için masaüstüne böyle bir yola...
Redragon K530 Pro Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz - Bluetooth 2.4g Brown Switch Mekanik Siyah Klavye
https://app.hb.biz/lMOubXC4rNRJ
(Ara sıra 300...