Arama sonuçları: *

1. Emre Başar

Yks İçin Koçluk Almalımıyım

İnsan en iyi kendinin öğretmenidir. Nasıl daha iyi öğrendiğini keşfet. Başkasının sana nasıl çalışılacağını söylemesi sadece seni kısıtlar. Eğer bu şekilde yol kat edebilirsen gerçekten çok daha iyi sonuçları olacaktır.
  2. Emre Başar

Öneri Ekran Kartı Seçiminde Kararsız Kaldım

Evet hocam doğrudur. Normalde Nvidia üçüncü parti yazılımların hotspot sıcaklık değerini okumasına izin vermiyordu. HWmonitorün son güncellemesiyle sensör kilidini açmışlar ve hotspot değerini de görünce baya olay olmuştu bazı Gigabyte modellerinde 100-112 arası değerler okunduğu söyleniyor ama...
  3. Emre Başar

X3 OC ve iCHILL X3 Modelleri (Başarılı): Bu modellerde buhar odası (vapor chamber) teknolojisi kullanılıyor. Kart nispeten ince olmasına rağmen bu teknoloji sayesinde soğutması gayet başarılı. Uzun oyun seanslarında bile çekirdek sıcaklığı 63°C - 67°C civarında, oldukça serin kalıyor. Eğer kasan...
  4. Emre Başar

https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/inno3d-rtx5080-x3-oc-16gb-256bit-gddr7-ekran-karti/?fbclid=PAVERFWATRu_9wZG9mAmV4dG4DYWVtAjEwAHNydGMGYXBwX2lkDzEyNDAyNDU3NDI4NzQxNAABpxpK-7R8qmT2JuuvEtZ8Bhdzde-Umun--ZrnUDtKgHYEmppmDxBj5mSrGM-l_aem_ID1zzHns6t1xqtciDetLzQ Bence Nitro+ almayın ...
  5. Emre Başar

Gigabyte Rx9070xt'li OEM Kasa İçin Fiyat

RX9070 XT ekran kartlı güzel bir OEM kasa almayı düşünüyorum. Bu ekran kartıyla beraber sweet spot denebilecek donanımlar ile 70k altına düşmek mümkün müdür fiyatta yoksa hayal mi? Hikaye tabanlı oyunlar oynadığım için bunu seçtim.7500F+9070XT kombinasyonlarını düşünüyorum fakat 75k-80k bandında...
  6. Emre Başar

Ipad İçin Klavye ve Mouse Önerisi

Bana ithafen yapman ne yazık ki bir şey değiştirmiyor. Ben onları atmamdaki amaç kesin al f/p bundan iyisi bulunmaz diye değil güncel olarak İpad kullanmam ve memnun kalmam. Kullanıcının nasıl bir şey aradığını da bilmediğim için f/p olup olmamasına bakmadım. Öneri yapılırken de illaki f/p...
  7. Emre Başar

Evet attığın klavye blue switch. Benim attığım ise kahverengi. Bu klavyeyi brown switch olarak almak benim tercihimdi. Kullanıcı hangisi switchi isterse onu tercih edebilir. Ayrıca dediğim gibi klavyenin tek renk olması şartı yoksa güzel klavye.
  8. Emre Başar

Tamam o zaman bunu bana değil konuyu açan kişiye göndersen daha güzel bir hamle olur. Ben bu klavyeyi aldığımda bu model ne yazıkki yoktu. Bu attığın model yeni bir model büyük ihtimalle. Ayrıca 500 etmez demek baya abartı olur. Ayrıca ok tuşlarını gereksiz gören biri olarak bana hitap eden bir...
  9. Emre Başar

Olabilir evet ama ben uzun zamandır kullanıyorum ve memnunum . Ayrıca dediğim gibi ileride tekrar klavye ve maus almamak için masaüstüne böyle bir yola başvurdum. + Yani vasat olabilir belki ama kötü olduğunu düşünmüyorum.
  10. Emre Başar

Redragon K530 Pro Draconic Türkçe Q 60% Kompakt Kablosuz - Bluetooth 2.4g Brown Switch Mekanik Siyah Klavye https://app.hb.biz/lMOubXC4rNRJ (Ara sıra 300 liralık kupon+ indirimlerle 1900tl lere düşüyor) Ve Havit Gamenote Maus 2.4G+Bluetooth https://ty.gl/jfmnoz72r1h5d (bu da indirimle 1100vs...
Geri