Burak-Y isimli üyenin son içerikleri

1. Burak-Y

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

ray tracing fps i çok düşürüyor o yüzden kapatıp oynuyor genelde
  2. Burak-Y

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

4070 super kullanıyorum hem 2k da hem 4k da 12gb ı zorluyor en az 16gb lik kart tercih edilse daha iyi olacağını düşünüyorum
  3. Burak-Y

Dualsense Şarj İstasyonu Orjinalliği Nereden Öğrenilir

Kullanıp görücez o zaman. Dualsenseleri sürekli olarak çıkar tak yaparsak zararı olur mu? 1-2 saat oynayıp şarjı bitmeden geri koyuyorum.
  4. Burak-Y

Bilkom garantili değil özellikle garantisiz olsun diye bu satıcılardan almadım. Yorumlarında kontrol ettim orjinal ürün diyen de var orjinal değil diyende var o yüzden sordum.
  5. Burak-Y

Dualsense şarj istasyonu orjinalliği nereden öğrenilir?
  6. Burak-Y

PlayStation 5 Pro Ayarları

Ps5 pro da pssr görüntü kalitesini iyileştir ve vrr da desteklenmeyen oyunlara uygula seçeniği açık mı olmalı kapalı mı?
  7. Burak-Y

Ps5 Garanti Durumu - Sarp Kapısı

950 Euro - 53.200 tl ye geldi gürcistan’dan çıkışda Türkiye tarafında kontrolleri sağladıktan sonra mağaza vardı ordan aldım fiyatlar euro olarak yazıyordu
  8. Burak-Y

Sordum bilkoma ürününüz bilkom garantilidir dediler. Aldığım ülke zaten türkiye Gürcistan sınırı içerisinden almadım.
  9. Burak-Y

Yan Marka Dualsense Şarj İstasyonu Alınır mı?

Fiyat dan dolayı değil siyah renk olduğu için tercih etmek istedim. Orjinal alıp yan kapaklarını siyahı boyayacağım artık
  10. Burak-Y

Honcom marka
  11. Burak-Y

Es selamun aleykum honcam marka şarj istasyonu gördüm sadece siyah olduğu için almak istiyorum 1.100 tl fiyatı var. Yan marka şarj istasyonu almak tehlikeli olur mu? Orjinalden devam etmem gerekir mi?
  12. Burak-Y

Es selamun aleykum gürcistan dönüşünde sarp kapısının Türkiye tarafında ps5 pro aldım kasiyer bana Türkiye bilkom garantili olduğunu söyledi ama emin olamadım doğru mudur? Türkiye’de bilkom garantili ps5 pro dan 24-25 tl bin daha ucuza aldım. Bilkom garanti durumu nasıl öğrene bilirim?
  13. Burak-Y

Benim Durumum İçin Hangi Ps5 Sürümü Mantıklı

düz ps5 mi slim mi tercih edilmeli farkları nedir
  14. Burak-Y

Benim Durumum İçin Hangi Ps5 Sürümü Mantıklı

Marvel wolverine, God of War Laufey, ghost of yotei gibi ps özel oyunları oynamak için ps5 almak istiyorum. Düz mü slim mi pro mu en iyi seçim olur? PS özel oyunlarından hariç pek oyun oynayacağımı zannetmiyorum zaten 4070 super ryzen 7 7800x3d li pc mevcut hem pc hem ps5 çıkan oyun olsa fiyat...
  15. Burak-Y

Öneri Curved Ekranlı Sıvı Soğutucu Önerisi

hangileri kullanıyor
Geri