4070 super var 12vhpwr kaplosu kullanıyorum. Kaplo ekran kartına giriyor mandalıda tutuyor ama yan tarafdan baktığım zaman soket ile arasında çok az boşluk var tam dümdüz değil. Ekran kartının içinden çıkan kendi kaplosunu takdığım zaman dümdüz oluyor. Lian li kaplosu mu böyle yoksa benimki mi...
Ekran kartı için lian li stimer wireless aldım ama karta tam oturmuyor gibi bi tarafını bastırsam bi tarafı çok az açık kalıyor kullanan arkadaşlar sizdede durum böyle mi ?
[H3 id=''][/H3]
Cpu için bundan almanız gerek
https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-lian-li-strimer-wireless-argb-pw8-1w-cpu-2x8-pin-uzatma-kablosu-fiyati,968320995.html
Aldım thermalright peerless assassin 120 se hava soğutucu ile kullandım kasa ile uyumlu ama hava soğutucu büyük olduğu için ekran kartı kaplosu soğutmaya deydi tryx panorama ile böyle bi sorun olacağını sanmam. Linktekinin aynısını almayı düşünüyorsanız uyumlu ama bide yeni versiyonu var onun...
Es selamun aleykum elimde 4070 super var hem 2k da hem 4k da kullanıyorum 2k için yeterli bi kart ama 4k da yeni oyunlar için yetersiz. Daha önce konu açıp 5070ti a geçme kararı almıştım ama bütçe o kadar çıkmadı. 5070 MFG 4x ile 4k da daha iyi sonuçlar veriyor nisan ayında 6x de geliyormuş. Tek...
Havit H2002p nin sağ tarafı sol tarafına göre küçük kulağımı tam içine almadı gözlükte kullanıyorum beni rahatsız etmişti. Bana mı öyle geldi yoksa hepsi aynı mı bilmiyorum.
Es selamun aleykum üst seviye klavye arayışındayım genelde oyun için kullanıcam ama yazma hissinin güzel olmasıda önemli. Düz yerine farklı tasarımları olsa daha iyi olur bütçe 8.000.