Bilkom garantili değil özellikle garantisiz olsun diye bu satıcılardan almadım. Yorumlarında kontrol ettim orjinal ürün diyen de var orjinal değil diyende var o yüzden sordum.
950 Euro - 53.200 tl ye geldi gürcistan’dan çıkışda Türkiye tarafında kontrolleri sağladıktan sonra mağaza vardı ordan aldım fiyatlar euro olarak yazıyordu
Es selamun aleykum honcam marka şarj istasyonu gördüm sadece siyah olduğu için almak istiyorum 1.100 tl fiyatı var. Yan marka şarj istasyonu almak tehlikeli olur mu? Orjinalden devam etmem gerekir mi?
Es selamun aleykum gürcistan dönüşünde sarp kapısının Türkiye tarafında ps5 pro aldım kasiyer bana Türkiye bilkom garantili olduğunu söyledi ama emin olamadım doğru mudur? Türkiye’de bilkom garantili ps5 pro dan 24-25 tl bin daha ucuza aldım. Bilkom garanti durumu nasıl öğrene bilirim?
Marvel wolverine, God of War Laufey, ghost of yotei gibi ps özel oyunları oynamak için ps5 almak istiyorum. Düz mü slim mi pro mu en iyi seçim olur? PS özel oyunlarından hariç pek oyun oynayacağımı zannetmiyorum zaten 4070 super ryzen 7 7800x3d li pc mevcut hem pc hem ps5 çıkan oyun olsa fiyat...