Burak-Y isimli üyenin son içerikleri

1. Burak-Y

Öneri Hangi Direksiyon Setini Seçmeliyim?

Vites ve debriyaj yok, bunlarla beraber bütçe 35 zaten
  2. Burak-Y

Euas yetkili satıcı diye biliyorum o yüzden euas satıcı tercih ettim hepsiburadadan ve vites olarak daha iyisini tercih ettim. böyle toplayınca 33-34 gibi ediyor...
  3. Burak-Y

Debriyaj ve vitessiz hali 30-31 bin bunlarıda ekleyince beni aşar. Debriyaj ve vites benim için önemli onlarda dahil olarak bütçe 33-34 bin.
  4. Burak-Y

Normalde 20.000 tl yi geçme planım yoktu ama o bütçeye en iyi g29 gördüm ve tavsiye etmeyen çok. Daha sonra pxn vd4 ü gördüm tavsiye edeni var yanında debriyaj ve vitesle beraber 34.000 civarı oluyor bütçe mi buna zorlamak istedim almışken iyisini alıyım diye. Mantıklı bir seçim olur mu? Bu...
  5. Burak-Y

Yardım Çakma Limited Edition Dualsense Var mı?

Yotei 276 gram Orjinal olan 278 ve 280 gram arasında değişiyor terazi pek iyi değil yani bu sonuçlara bakarsak yoteide Orjinal. Bu 2-4 gram fark orijinalin CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitmesi ve yotei de CFI-ZCT1W Fc ıd 1B ile bitmesi yani farklı modeller olması yada limited editions da dış...
  6. Burak-Y

Astro bot da Orjinal kol ile karşılaştırdım hoparlör, titreşim ve tetik tuşları aynı orijinaldeki gibi bi fark yok. Sahte dualsense de Orjinal kadar iyi olabilir mi bu özellikler?
  7. Burak-Y

tartıcak alet yok ps yazılım güncelleme kısmında güncelleme önceden kuruldu yazıyor
  8. Burak-Y

İsimleri aynı gözüküyor son güncellem yüklü olduğundan güncelleme deniyemiyorum. Tuş seslerinde az bi değişiklik var yotei de tuşlar biraz daha sert gibi hissettiriyor. Tetiklerde Orjinal olan biraz daha güçlü gibi. Orjinal olan modeli CFI-ZCT2W ve Fc ıd si 2A ile bitiyor yotei de CFI-ZCT1W Fc...
  9. Burak-Y

kutusunun üzerinde bilkom etiketi var ama bu kutu bu kolun mu ondan emin olamadım nasıl emin olabilirim
  10. Burak-Y

2. el ghost of yotei edition dualsense aldım ama orjinal mi kesin emin olamadım limitied edition larında çakmaları oluyor mu? Elimde orjinal dualsene de var yotei biraz daha hafif gibi geldi bana ve sıktırdığımda orijinalden biraz daha fazla gıcırdama yapıyor. Sizce durum nedir?
  11. Burak-Y

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

ray tracing fps i çok düşürüyor o yüzden kapatıp oynuyor genelde
  12. Burak-Y

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

4070 super kullanıyorum hem 2k da hem 4k da 12gb ı zorluyor en az 16gb lik kart tercih edilse daha iyi olacağını düşünüyorum
  13. Burak-Y

Dualsense Şarj İstasyonu Orjinalliği Nereden Öğrenilir

Kullanıp görücez o zaman. Dualsenseleri sürekli olarak çıkar tak yaparsak zararı olur mu? 1-2 saat oynayıp şarjı bitmeden geri koyuyorum.
  14. Burak-Y

Bilkom garantili değil özellikle garantisiz olsun diye bu satıcılardan almadım. Yorumlarında kontrol ettim orjinal ürün diyen de var orjinal değil diyende var o yüzden sordum.
  15. Burak-Y

Dualsense şarj istasyonu orjinalliği nereden öğrenilir?
Geri