Arama sonuçları: *

1. Burak-Y

Yardım Lian Li Strimer Wireless Gpu kullanan var mı?

4070 super var 12vhpwr kaplosu kullanıyorum. Kaplo ekran kartına giriyor mandalıda tutuyor ama yan tarafdan baktığım zaman soket ile arasında çok az boşluk var tam dümdüz değil. Ekran kartının içinden çıkan kendi kaplosunu takdığım zaman dümdüz oluyor. Lian li kaplosu mu böyle yoksa benimki mi...
  2. Burak-Y

Yardım Lian Li Strimer Wireless Gpu kullanan var mı?

Ekran kartı için lian li stimer wireless aldım ama karta tam oturmuyor gibi bi tarafını bastırsam bi tarafı çok az açık kalıyor kullanan arkadaşlar sizdede durum böyle mi ? [H3 id=''][/H3]
  3. Burak-Y

Yardım Gpu kaplosu tam oturmuyor

4. Burak-Y

Yardım Gpu kaplosu tam oturmuyor

Lian li strimer aldım ekran kartı için ama tam oturmadı sorun olur mu?
  5. Burak-Y

Lian Li Beyaz Sistem Toplama Bi Allahın Kulu Yok Yardım Edicek :(

Cpu için bundan almanız gerek https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-lian-li-strimer-wireless-argb-pw8-1w-cpu-2x8-pin-uzatma-kablosu-fiyati,968320995.html
  6. Burak-Y

4 slotlu anakartta 1 adet ram nereye takılır

Genlikle 2. slot öneriliyor.
  7. Burak-Y

Yardım Lian Li O11 Vision Compact ile bu GPU dikey aparatı uyumlu mudur?

Aldım thermalright peerless assassin 120 se hava soğutucu ile kullandım kasa ile uyumlu ama hava soğutucu büyük olduğu için ekran kartı kaplosu soğutmaya deydi tryx panorama ile böyle bi sorun olacağını sanmam. Linktekinin aynısını almayı düşünüyorsanız uyumlu ama bide yeni versiyonu var onun...
  8. Burak-Y

Öneri MFG 4x için 4070 super den 5070 e geçmek mantıklı mı?

Es selamun aleykum elimde 4070 super var hem 2k da hem 4k da kullanıyorum 2k için yeterli bi kart ama 4k da yeni oyunlar için yetersiz. Daha önce konu açıp 5070ti a geçme kararı almıştım ama bütçe o kadar çıkmadı. 5070 MFG 4x ile 4k da daha iyi sonuçlar veriyor nisan ayında 6x de geliyormuş. Tek...
  9. Burak-Y

Öneri 4k için rtx 4070 super den hangi karta geçilir?

Multi frame generation 4x için 9070xt elemek mantıklı olur mu
  10. Burak-Y

50.000 civarına kadar çıkabilirim
  11. Burak-Y

Elimde 4070 super var 4k da kullanmak için daha güçlü karta geçmek istiyorum hangi kartı önerirsiniz?
  12. Burak-Y

Max 1300-1400 TL Civarına Kulaklık Önerisi

Havit H2002p nin sağ tarafı sol tarafına göre küçük kulağımı tam içine almadı gözlükte kullanıyorum beni rahatsız etmişti. Bana mı öyle geldi yoksa hepsi aynı mı bilmiyorum.
  13. Burak-Y

Öneri Üst seviye klavye önerisi.

Es selamun aleykum üst seviye klavye arayışındayım genelde oyun için kullanıcam ama yazma hissinin güzel olmasıda önemli. Düz yerine farklı tasarımları olsa daha iyi olur bütçe 8.000.
  14. Burak-Y

Masaüstündeki oyun simgeleri nasıl büyür?

Es selamun aleykum masüstündeki simgelerin bazıları küçüldü bunları nasıl diğerleri gibi büyültebilirim?
  15. Burak-Y

Yardım Beyaz mouse sarardı çözümü var mı?

Renk açıcı ve oksidan yok elimde ama bunu bi deniyeyim.
  16. Burak-Y

Bi daha beyaz mouse alıcağımı zannetmem bende
  17. Burak-Y

Denedim olmadı
  18. Burak-Y

Es selamun aleykum Gloious Model O mouse um sarardı bu sarılığı gidermek için ne yapabilirim?
  19. Burak-Y

Çözüldü✓ Ryzen 7 7800x3d Rtx 4070 super yüksek işlemci kullanımı

Bios güncellemesinden sonra düzeldi.
Geri