Arama sonuçları: *

• Users: exaa
  • Order by date
  1. E

Yardım Modemin bağlantısı aralıklarla kopuyor

Bina kutusundaki kabloyu düzelttim. Eve kadar gelen kısmı duvar içlerinde olduğu için müdahale edemedim. Evden modeme kadar giden dsl kablosunu yenisiyle değiştirdim. Bunları yaptığımdan beri programla kayıt tuttum hala belilrli aralarıklara gidiyor ama dsl ışığı sönmüyor gittiğinde (bu yüzden...
  2. E

Hayır öncesinde nerdeyse hiç bu tarz kopmalar olmuyordu
  3. E

Çok hakim değilim, bu ne demek oluyor? Sorun sağlayıcıda mı modemlik bir problem var mı? ChatGPT yorumu bu: Not: Önceki modemle böyle bir problem yaşamıyorum Değer Analizi ve Yorumları Özellik İndirme (Download) Yükleme (Upload) Yorum SNR Marjı (dB) 11.5 7.6 Yükleme SNR düşük! 10’un altı...
  4. E

1739791762 Nitronet kullanıyorum ama altyapı türktelekom.
  5. E

Selam, evde 100mb internet var. Önceki modem geçenlerde yıldırım çarpması sonucu bozuldu vatandan Tenda AC200 V12 modelini aldım. Belirli aralıklarla örneğin saatte bir ethernet ve wifi bağlantısı tamamen kopuyor 3-5 saniye sonra geri geliyor. İnternet sağlayıcısını aradım onların tarafında bir...
  6. E

North Bayou NB F160ı nereden almalıyım?

Eyw bende alıcam yakında. Kurma fırsatın oldu mu memnun musun?
  7. E

Temu Ajazz Aj159 Pro ne kadar sürede gelir?

Doğrudan Ajazz olması lazım
  8. E

Temu Ajazz Aj159 Pro ne kadar sürede gelir?

4 şubatta sipariş verdim hala havalanı deposuna yola çıktı yazıyor 3 gündür. Birde taşıyıcı firmada gecikmeler yaşanacak uyarısı var.
  9. E

1 Milyon 200 Bin TL araba önerisi.

Honda Civic
  10. E

En iyi lens solisyonu hangisi?

Teşekkürler, bu ürünü link alıyorum o zaman. Birde lensleri kutusuna koyduktan sonra ne kadar temiz davranırsam davranayım kutuyu 1-2 gün sonra açınca içinde tüy oluyor bu konuda fikriniz varmı? Kutusunu ılık suyla vs yıkıyorum 2 gün sonra suyun içinde tüy yüzüyor yine.
  11. E

En iyi lens solisyonu hangisi?

Selam, numaralı lens kullanıyorum. Lens ile birlikte aldığım bio true solisyon bitti. En iyisi hangisidir fikri olan var mı?
  12. E

Çözüldü✓ Ajazz AJ159 PRO Temu Yanlış gelme ihtimali

Doğru seçmişsin sorun yok
  13. E

Çözüldü✓ AJ159PRO için Mousepad Önerisi

Mouse'un hafifliğinden vs. değişebilir diye bir şey okumuştum o yüzden belirttim. Genelde fps oyunları, bu aralar delta force oynuyorum.
  14. E

North Bayou NB F160ı nereden almalıyım?

Rez..
  15. E

Çözüldü✓ AJ159PRO için Mousepad Önerisi

Selam, Bu mouse'u yeni aldım hangi mousepad'i öneririsiniz ? Boyutu çok önemli değil normalde olur large da. Fiyatı 1k'yı geçmezse iyi olur.
  16. E

❌İndirim Bitti! - TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Aynen, şimdi kendi satın aldığıma tıklayıncada stok tükendi yazıyor pro 8k için
  17. E

Önce kendi telefonumdan denedim reklam çıktı ama kampanya uygulanmadı (daha önce alışveriş yapmıştım). Sonra daha önce alışveriş yapmadığım bir telefondan sepete ürünü ekledim. Biraz bekledikten sonra instagram anasayfasında kaydırınca ürünün 100tl olduğu bir reklam çıktı. O reklama tıkladıktan...
  18. E

Şimdi indirimli fiyattan aldım, devam ediyor
Top Bottom