Arama sonuçları: *

1. E

Whatsapp arama kayıtları indirme yolu varmı lütfen

Whatsapp da arama kayıtlarını indirmenin bi yolu varsa lütfen biri yardımcı olabilirmi.
  2. E

VIEWSONIC XG2405 vs ASUS VG249Q

2 monitör arasında kaldım tanıdıktan indirimle alıcağım için fiyatları aynı olacak ikisininde, hangisini tercih edeyim sizce ,kararsız kaldım. farklarını bilen söyleyebilirmi viewsonic olan 1ms gtg asus 1ms mprt sanırım ms çok fark eder mi? acaba oyun ve web de kullanıcam monitörü dizi film vs.
  3. E

?

2 monitör arasında kaldım tanıdıktan indirimle alıcağım için fiyatları aynı olacak ikisininde, hangisini tercih edeyim sizce ,kararsız kaldım. farklarını bilen söyleyebilirmi viewsonic olan 1ms gtg asus 1ms mprt sanırım ms çok fark eder mi? acaba oyun ve web de kullanıcam monitörü dizi film vs.
  4. E

Monitörüm Arada 2 Saniye Siyah Olup Düzeliyor

monitörüm eski olduğu için hdmi vga ile pc me bağlıyorum sorun yaklaşık iki aydır oluyor, ben sorunun monitörden olduğunu düşünüyorum ama bu sorunu yaşadığımda ekran kartı driverini güncelleyince 1-2 gün ve ya 1 hafta olmuyor sonra tekrar oluyor bu siyaha dönme sorunu kullandığım ara kablodan da...
  5. E

1

monitörüm eski olduğu için hdmi vga ile pc me bağlıyorum sorun yaklaşık iki aydır oluyor, ben sorunun monitörden olduğunu düşünüyorum ama bu sorunu yaşadığımda ekran kartı driverini güncelleyince 1-2 gün ve ya 1 hafta olmuyor sonra tekrar oluyor bu siyaha dönme sorunu kullandığım ara kablodan da...
  6. E

FORTNİTE OYUNUM TAKILIYOR

Adata Gammix D30 XPG 8 GB 3200 MHz DDR4 CL16 AX4U320038G16A-SR30 Ram En Popüler Ram
  7. E

bir de driverı güncellemeden önce oyun bu sürücüde sorun var diyordu ben güncellemden girdim sonradan güncelledim ondan olmuş olabilirmi
  8. E

indiricem ama kaç derece olması lazım ki işlemcinin max
  9. E

çözümü yokmu gerçekten oynaanmayacak seviyede bir de valorant oynuyorum hep hiç olmadı böyle bir sorun bu zamana kadar gta 5 mount and blade falan hiç kasmadı bu zamana kadar ilk defa bu oyunda kastı çok şaşırdım 1623744105 ram 16 işlemci sıcaklığına nasıl bakabilirim görev yöneticisinde...
  10. E

driverı güncellememiştim oyunu açtım driverı güncelle dedi bi 30dk oynadım çıktım güncelledim 5 saat sonra girdim gene aynı driver son sürüm sıcaklık değerleri 70 dereceye çıkıyor ekran kartı işlemiciyi bilmiyorum ama oyunu başlatınca da 50 derecedede aynı sorun yaşanıyor driver sürümü 466.27
  11. E

Hava durumu çözünürlüğü çok düşük

bende de öyle çözümünü bulursan bende öğrenirsem sevinirim
  12. E

bilgisayar parçalarım (işlemci=amd r5 3500x ekran kartı= rtx 2060) iyi normalde fps im 150 falan ama oyunda bazen 30 a düşüyor kasıyor takılıyor 1sn lik sorun ne acaba bilgisi olan varmı sonuçta bilgisayarım iyi ve normalde kasmıyor ama arada fps çok düşüyor sebebi nedir çözümünü bilen varmı.
  13. E

LOGİTECH G203 LİGHTSYNC Alınır mı?? (KAÇ İPS?)

peki g203ün sensörü sorun çıkartırmı oyunlarda fps oyunları oynuyorum takılma gibi
  14. E

neden peki bu mouse neden alınmaz ve önerdiğiniz mouse ların ips değerleri nedir
  15. E

Bu mouse u almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Kullananlar ne düşünüyor ve ips değeri hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan varmı kaç ips?
  16. E

R5 3600+rtx 2060 Sistem Alınır mı?

link atabilirmisin rica etsem
  17. E

To skip disk checking, press any key within 8 second hatası

kafam karıştı 1615020979 kanka kafam karıştı pc den çok anlamıyorum ben bunu yapmasam bişey olurmu ya çok cahilim bu konularda yanlış bişey yaparım şimdi ben
  18. E

nedir ki bu cmd ne olucak yazınca
  19. E

tmm da ben anlamadım bu yazıyı almak pc de sorun olduğu anlamına mı geliyor
  20. E

tşk ederim yardımın için art arda pc yi açıp kapattım falan hep yazdı da sorun oldu sanmıştım teşekkürler tekrardan :) 1615020214 aslında benim sorunum onu düzeltmek değilde hata niye oluyor yada bu şey hatamı onu öğrenmek pc de sorun var zannettim bu makaledeki yazanları yapmalımıyım sence?
Top Bottom