emirhanaydin1
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
Bu mouse u almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Kullananlar ne düşünüyor ve ips değeri hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan varmı kaç ips?
omen 600 tercih edin.Bu mouse u almayı düşünüyorum sizce alınır mı?? Kullananlar ne düşünüyor ve ips değeri hakkında bilgi bulamadım bilgisi olan varmı kaç ips?
bütçe yetiyorsa bence de 400 yerine 600 alınmalı.omen 600 tercih edin.
neden peki bu mouse neden alınmaz ve önerdiğiniz mouse ların ips değerleri nedirbütçe yetiyorsa bence de 400 yerine 600 alınmalı.
ips değeri hakkında bir bilgim yok fakat g203'ün sensörü artık eski bir sensör olarak sayılıyor. omen 400 de bulunan sensör kendi fiyatının çok üstünde fiyatlardaki ürünlerde bulunuyor. tercih edilmesinin sebebi budur.neden peki bu mouse neden alınmaz ve önerdiğiniz mouse ların ips değerleri nedir
peki g203ün sensörü sorun çıkartırmı oyunlarda fps oyunları oynuyorum takılma gibiips değeri hakkında bir bilgim yok fakat g203'ün sensörü artık eski bir sensör olarak sayılıyor. omen 400 de bulunan sensör kendi fiyatının çok üstünde fiyatlardaki ürünlerde bulunuyor. tercih edilmesinin sebebi budur.
Ben hiç yaşamadım, ama bu senin yaşamayacağın anlamına gelmez.peki g203ün sensörü sorun çıkartırmı oyunlarda fps oyunları oynuyorum takılma gibi