Rajintekden devam edebilirsiniz
1788603556
Fan bir tık sesli ancak 4000 TL için kesinlikle değebilir.
1788603600
Gold olması kaliteli olduğu anlamına...
Kasaya genel baktığımda bende dolu dolu bir içerik ile karşılaştım. Marka hakkında güzel yorumları görünce bu kadar içerik boşuna koyulmamıştır hissine...
sağlam kasa, siyah olanını 2. sistemde kullanıyorum, ürün sayfasında yorumum da var, 4 tarafında dust filter var, 4x12 cm fanlar ile geliyor ( sessiz ) 42cm...
Merhaba arkadaşlar.
Aktif olarak 8 yıldır Aerocool Aero 300 kasasını kullanıyorum ve artık kasa değiştirmeye ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Sistemim DDR4...
Teşekkür ederim hocam. Axess ve Bonus ticari kartlara 3 taksit olduğunu gözlemledim. Ben gümüş renk alacağımdan dolayı en uygun ve güvenilir satıcı olan...
Arkadaşlar merhaba,
N11 üzerinden ticari kartlara 3 taksit yapıldığını gördüğüm için taksitli bir şekilde kendime 17 Pro siparişi verdim. 18 Pro serisine...
Yaklaşık 5 senedir Aerocool Aero300 kullanıyorum ve kasama artık upgrade lazım. Almışken TG7M modeline direkt yazılayım mı? F/P kralı bir kasa arıyorum.
Bilgilendirme için teşekkür ederim. Benzer senaryoyu paylaşıyor olacağız bu nedenle mesajınız değerli. Kafamda bazı şeyler oturmaya başladı ama tam emin...
ben yurtdışı 16 pro kullanıyordum. Türkiye cihaza geçmeye karar verdim düz 17 aldım. Pişman mıyım dersen değilim. 16 prodan bir farkını göremedim telefonun...
AppleOGZ nedir hocam? güvenilirliği ve güvencesi nedir bu konuda bilgilendirme yapar mısınız? İlk defa duydum ve taksit muhabbetini bu cihazlarda nasıl...
Hocam aslında dediğim gibi arada kalmamın tek nedeni uzun vade düşünüyor olmam. Şu an 15 kullanan arkadaşım var ve keşke o zaman pro alsaydım diyor. 15...
benzer durumda arkadaşım yd aldı pro aldı 55 liraya. bence zaten kullanıyormuşsun çok uğraşmıyorsun 4 ayda bir kere sonuçta iki katı fiyata gerek yok diye...
Evet hocam düz modellerde de peak attılar o konuda haklısın ama mini hobi olarak kullanacağın alanlar olacaksa uzun vadede Pro senin işini daha çok görür...