Aslında ikisi arasındaki farklar sensörünün PAW 3395 Ultra'dan PAW 3950 Ultra'ya yükselmesi ve switchlerinin mekanikten optik switch'e geçmesi. Onun dışında aynı gördüğüm kadarıyla. Normalde Ultra Max 2.0 alacaktım 3k TL'ye ancak, indirimler ile birlikte Ultimate modeli de bütçeyi ufak esnetilip...
Hocam görüşünüz için teşekkür ediyorum. Wraith üzerinden şahsen alışveriş yapmadım ama yakın çevremde alışveriş yapanlar oldu. Aldığın ürüne güveniyorsan wraith senin için sadece ürün tedariği yapan bir firma, ama en ufak bir sorunda hiç muhatabın da yok. Bu konuda deneyimlerim oldu ve ekstra...
Hocam öncelikle öneriniz için teşekkür ediyorum. Attığınız üzere ürünü inceledim. MCU'su, sensörleri vs. bu fiyat bandı için gayet güzel bir içerik sunuyor. Ancak tasarım olarak dediğinizde sonuna kadar haklısınız. Her bir kelimenizin altına imzamı atıyorum.
Tasarım olarak ürün hiç içime...
Arkadaşlar merhabalar, iyi forumlar diliyorum.
Başlıkta da belirttiğim gibi 4k TL bütçeye göre bir mouse arayışındayım. Uygun bir şey alıp yoluma da bakabilirim, o kadar profesyonel bakmıyorum bu işlere ama aldığım ürünün de kalitesinden şüphe etmeden alıp uzun yıllar sorunsuz kullanmak...
Arkadaşlar merhabalar! Herkese hayırlı geceler diliyorum.
Bir süredir maksimum 15-16k bütçelere ekran kartı bakıyordum ve bu süreç zarfında kasım ayında her türlü araştırmayı yaptım. En sonunda forumda da gördüğüm Sapphire markasının RX 9060 XT 16GB modelini satın aldım. Şimdiye kadar NVIDIA...
Daha güncel olması ve fiyat olarak da 5060 ekran kartlarına oranla daha alınabilir bir fiyatla çıkacağının düşünülmesi üzerine 9060 XT 16GB modelinin TR fiyatının açıklanmasını bekliyorum hocam.
Bu sene bana yetse de uzun vadede direkt sorun yaratmaya başlayacaktır diye düşünüyorum bende...
Fiyatlar o seviyelere çıkarsa satması çok zor. NVIDIA tarafında 379 dolar MSRP fiyatı olan 5060Ti 8GB 19 bin TL civarlarına bulunabiliyorken 429 dolar MSRP fiyatına sahip 5060Ti 16GB modeli 21-22 bin TL civarlarına bulunabiliyor. Hal böyleyken 349 dolar MSRP fiyatı olan 9060 XT 16GB modelinin...
RTX 5060 299 dolar MSRP fiyatı ile tanıtıldı. Şu anda en ucuzu 15K ile başlayıp 20K'ya kadar çıkan modelleri mevcut. RX 9060XT 8GB MSRP fiyatı 300 dolar, 16GB modeli 350 dolar olarak açıklandı. AMD'nin fiyat politikasından dolayı ben 9060XT 8GB modelini 13-14K bandında, 16GB modelini 16-17K...
Düşünmüyor değildim hocam ama rx 9060 xt kartının yerel fiyatlandırmasını takip edeceğimden şu anda acele etmiyorum. Fiyatlar ikisinin de 8GB VRAM'li modeli için aynı civarda olursa NVIDIA tek tercihim olur. Ancak NVIDIA tarafında 8GB VRAM fiyatlarına AMD 16GB VRAM sunarsa bu büyük bir avantaj...
Vaktim var hocam evet. Bilerek bu kartların globalde fiyatlarının açıklanmasını bekledim diyebilirim aslında. Bundan sonraki süreç için de karşılaştırıp alabileceğimin en iyisini alarak yola devam etmek istiyorum. Bu yolda da sizlerden gelen bu tarz desteklerle en doğru seçeneği seçeceğime...
Açıklanan fiyatlara göre 8GB modeli bu fiyatta ise 16GB modeli bütçemin üstünde olur gibime geliyor. Eğer piyasada bir düşüş yaşanmazsa. Yine de değerlendirmeye alacağım, teşekkür ediyorum.
1747817663
Hepsiburada'da mevcut ve peşine taksit yapılabiliyor ama parasını hak eder etmez konusunda...
Aerocool Aero-300 kasasını kullanıyorum. Gördüğüm kadarıyla da 7700xt modelleri 3 fanlı olarak mevcut. Bu ekran kartı, kasama sığar mı? O konuda bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartı için 300 küsür mm'lik bir alan olduğunu hatırlıyorum da net bilgiye şu an sahip değilim.