feiseN isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim MSI A750gl 750w 4.500 TL

4800'e 3 taksit Raijintek Cratos siparişi verdim. Onun yerine tercih edilir mi? (Taksitli en net kampanyayı Raijintek'te bulduğum için tercih ettim)
  2. F

Montech Xr Wood Alınır mı?

Kasaya genel baktığımda bende dolu dolu bir içerik ile karşılaştım. Marka hakkında güzel yorumları görünce bu kadar içerik boşuna koyulmamıştır hissine kapıldım. Genel olarak piyasaya baktığımda da "bu bütçeye alternatif ne alınabilir?" diye sorulduğunda başka ne vardır pek emin olamadım.
  3. F

Montech Xr Wood Alınır mı?

Merhaba arkadaşlar. Aktif olarak 8 yıldır Aerocool Aero 300 kasasını kullanıyorum ve artık kasa değiştirmeye ihtiyacımın olduğunu düşünüyorum. Sistemim DDR4 ve ileri safhada DDR5 upgrade yapmayı düşündüğüm için bir bakıma kasanın da potansiyeli olmalı. Montech XR Wood kasasını gördüm ve hoşuma...
  4. F

Iphone 17 Almak mı, iPhone 17 Pro Zorlamak mı Daha Mantıklı?

Teşekkür ederim hocam. Axess ve Bonus ticari kartlara 3 taksit olduğunu gözlemledim. Ben gümüş renk alacağımdan dolayı en uygun ve güvenilir satıcı olan Troy satıcısından aldım, ancak şu an Gürgençler satıcısında da ürün mevcut. Fiyat olarak 109 bin TL'ye aldım; Gürgençler satıcısında 108 bin...
  5. F

Arkadaşlar merhaba, N11 üzerinden ticari kartlara 3 taksit yapıldığını gördüğüm için taksitli bir şekilde kendime 17 Pro siparişi verdim. 18 Pro serisine bütçem gerçekten yetmeyeceğini düşündüğüm için, aynı zamanda düz 18 için de 2027 bahar etkinliği sırasında tanıtımı yapılacağı söylentileri...
  6. F

🔥İndirim Sharkoon 6 Fanlı Type C Kasa 1.749₺

Yaklaşık 5 senedir Aerocool Aero300 kullanıyorum ve kasama artık upgrade lazım. Almışken TG7M modeline direkt yazılayım mı? F/P kralı bir kasa arıyorum.
  7. F

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Benzer senaryoyu paylaşıyor olacağız bu nedenle mesajınız değerli. Kafamda bazı şeyler oturmaya başladı ama tam emin olmak adına birkaç gün daha kendime bekleme payı vereceğim.
  8. F

AppleOGZ nedir hocam? güvenilirliği ve güvencesi nedir bu konuda bilgilendirme yapar mısınız? İlk defa duydum ve taksit muhabbetini bu cihazlarda nasıl yapıyorlar merak ettim açıkçası. Yerleri bana yakın ama ciddi soru işareti bıraktığını söylemeden edemeyeceğim. 18 serisi çıktığında büyük...
  9. F

Hocam aslında dediğim gibi arada kalmamın tek nedeni uzun vade düşünüyor olmam. Şu an 15 kullanan arkadaşım var ve keşke o zaman pro alsaydım diyor. 15 Serisi için düz ve pro modellerinde ciddi farklar var ama 17 için bu kadar olmadığının farkındayım. Lakin onu bir mini referans alarak acaba...
  10. F

iPhone'lar her sene benzer yapıda ilerliyorlar maalesef. Benim tek amacım güncel bir telefon alıp bir süre piyasadan elimi ayağımı çekerek her sene kendime bir telefon masrafı çıkarmamak. Bunu söyleyenler çok gerçekten. Bu yüzden şartları zorlamak istiyorum ama bir yandan da aradaki farkı...
  11. F

Arkadaşlar herkese merhaba, Kısaca: Yurtiçi iPhone 17 ile 17 Pro arasında kaldım. Arada yaklaşık 30 bin TL fark var. Telefonu 3-4 yıl kullanacağım için sizce Pro'ya çıkmaya değer mi? Şu an YD iPhone 16 Pro Max kullanıyorum. İki hattımın da süresi yakında dolacağı için bu kez yurtiçi cihaz...
  12. F

❌İndirim Bitti! Zoko Emperor 2.750 TL Siyah ve Beyaz Akvaryum Kasa 7 Fanlı

Valla süper olurdu, almak için yer arıyorum ama gözümden kaçan bir detay olmuş. Kasa genişliği bilgisi 27.7 olarak girilmiş ve benim masamda kasa modülümün içten içe ölçüsü 25 olduğundan sığdırabilmem mümkün değil gibi duruyor. Fiyat ve potansiyelini görünce biraz atlamış bulundum ama elimde...
  13. F

Sitesinde 155mm desteklediği yazarken benim işlemci soğutucum için de 158mm uzunluğa sahip olduğu bilgisini elde ettim. Sağlık olsun diyelim.
  14. F

Mevcut olarak Aerocool Aero 300 modelini kullanıyorum ve kasam çok eskidiği için yenilemeyi düşünüyorum. Bu bütçede mantıklı bi model midir? Noctua NH-U12S model işlemci soğutucuya sahibim ve uzunluk desteğinin seviyesi iyi olmak zorunda.
  15. F

🔥İndirim Wraith yıl başı indirimleri başladı!

Bu konuda ilerde de soru işaretleri yaşamamak adına Ultimate modelini satın aldım. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Geri