i7 7700 o ekran kartı için yeterli değil malesef, i7 7700K olsaydı Oc ile idare ederdin belki ama bu bile kısa süreli bir çözüm olurdu. Bu sistemi alsan...
Facebook gruplarında güvenilir ve uygun ekran kartı satışları oluyor arkadaşın dediği gibi sayfalara bakabilirsin. Şahsen ben elden almayı her zaman tercih...
Ben yıllarca i7 7700 ve 1050ti kullandım, 2 sene önce anakartı-işlemciyi-ekran kartını-hatta mhz'den dolayı ramleri bile değiştirdim. Anakartı 2.elden b450m...
RAWM ER21 PRO, ATK Dragonfly A9 ultra max, Darmoshark M3 Pro Max öncelikli olarak bu mouse'ları önericem duruma göre steel series aerox 3 almasını söyleyecem.
alakası yoktur belki ama kaç hz'de kullanıyorsunuz, 8khz bazen oyunlarda fps düşüşüne hatta fps drop'a bile sebep olabiliyor birde tabi 1khz ile 8khz'de...
yukarıda dediğim gibi 12-13 yaşında çocuk için bakıyorum, abi 3k bütçem var mouse alıcam dedi markaya bakıyor yoksa benlik sıkıntı yok kabul ettiremezsem...
https://wraithesports.com/products/darmoshark-m3-pro-max-wireless-mouse?srsltid=AfmBOoqmTlsAGgWWg5bSA3qOtxrcNE5VBJ-vLpxpURzeYzOBXd87M3av
bu fiyatta ki tek...
1khz'de önerebilirsiniz sistemi ne kadar güçlü emin değilim düşük sistemlerde 8khz fps drop yapabiliyor bütçe dahilinde iyi bir ürün olduğu sürece sorun yok.
Bir arkadaşımın tanıdığına alınacak, çocuk 12-13 yaşında rgb'si olan, yüksek dpi güzel bir mouse almak istiyormuş bütçesi 3k imiş tavsiye edebileceğiniz...