Elimde iade değişim raporu var ancak tekliflerini belirli bir süresi var mı durum nasıl işliyor tam bilmiyorum şuan arzalanan monitörü servise teslim etmiş...
2025 ocak ayında almış olduğum MSİ G274QPX monitörümde yatay çizgiler oluştu bu nedenle msi servise gönderdim ve para iadesi yada değişim kararı çıkardılar...
garanti olayını da sordum bana kendi ürününüzün garantisi kadar garantisi olur dediler benim monitörün garantisi de ocak ayında bitiyordu, iş böyle olunca...
Konudan bağımsız benimde msi G274qpx monitörüm panel arzası verdi, çok şükür garanti süresi içerisinde oldu da değişim yada para iadesi yapılacak. Sanırsam...
Msi mag 274qpf x32 (320hz) model monitörü vermeyi öneriyorlar sizce kabul etmelimiyim yoksa para iadesi alıp mini led ktc yada tcl monitöre mi geçmeliyim ?
monitörü servis point'e verdim değişim yada para iadesi raporu çıkardılar, şimdi bu raporu incehesaba attım gerekli belgeleri ilgili birime ilettim 1 hafta...
Dolar kuruna falan bakmazlar da şu an 210 hz 2k monitorler ortalama 7-10 arası 13-20 arası miniled/oledler var yani direk para alman daha iyi gibi geldi...
o zaman qd mini led bakmak daha mantıklı olabilir dediğiniz gibi, şuan ktc M27T6S (200HZ) yada TCL 27G64 (180HZ) monitörler bu bütçede var sanırım, başka...
Anladım, benim rapor bugün çıktı amazon üzerinden incehesap satıcısına gönderdim 1 hafta içerisinde ilgili birim size dönüş yapacak dediler beklemedeyim...
Hocam bende dediğim gibi gigabyte g27f2 modeli vardı. İtopyadan almıştım 3 sene garantiyle. 2 sene 8 ay sonra ortaya çıktı bu durum. İtopya'ya garantiye...
yani o özelliklere yok şu anlık uğraşırım diyorsan değer kaybı falan hesaplanır o da uzun iş. Yerinde olsam iade isterim direkt LG 27G640A-B alabilirsin.
Teklif edilecek ürünü öğrenip red etme hakkın elbetteki var sen mağdur oluyorsun. THH başvurabilir fiyat farkını bile alabilirsin de uğraştırır yerinde...