Arama sonuçları: *

1. san_ozsaho

F/P sistem topladım.

Oyun içinse amd sistem toplamaya çalışın, https://www.itopya.com/yusuf-kayaalp-holiday-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-radeon-rx-6600-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2_h28188
  2. san_ozsaho

Çözüldü✓ Biostar B650MP-E Pro Alınır Mı ?

B650m anakartlar içerisinde f/p olan bir anakart, msi, asus gibi markaların başlangıç seviyesi anakartlarından daha iyi soğutmaya ve onlara nazaran mosfet'e sahip, 2 adet m.2 yuvası olmasıda avantaj ayrıca köklü de bir marka olduğudan sorun yaşamazsın uyguna bulduysan alabilirsin. Ama daha üstü...
  3. san_ozsaho

İlk Oyun Bilgisayarım İçin Yardım ve 25 k 50 k

7500f yada 7600 oyun performansında 8400f'den üstündür ancak video edit render gibi çoklu çoklu çekirdek performansında 8400f diğer ikisinden daha iyi performans verir. Öncelik oyun performansıysa 7500f yada 7600 alın, oyun açısından fps farkı çok
  4. san_ozsaho

Yurtdışı Xiaomi 14 Ultra alınır mı

Birinde telefonu güncelleyince imei gidiyor diğerinde telefonu sıfırlayınca bunu bile anlayamayacak kıt bir düşüncedesin, insanları aşağılamaya çalışacak kadar boş bir zamanın varsa git kendine yarar birşeyler yap karaktersizliğini ve saygısızlığını bu seferlik görmezden geliyorum. Konu hakkında...
  5. san_ozsaho

Kafan mı güzel senin, telefoncudan alıyoruz işlemi ben yapmıyorum, ayrıca bir çok imei kayıt işlem türü var adamın hangisini yaptığını bilmiyoruz sende soracağına boş boş konuşuyorsun. Senin olduğuna inandığın şey direnç ile imei işlemi, anakarta yapılır ve bir çok risk taşır direnç işlemi...
  6. san_ozsaho

Ne boş yapıyorsun, bende bu telefonu alacaktım yurt dışı global imei atılmış versiyonu sordum satıcıya güncelleme yaparsam imei gidermi diye gider dedi xiaomi'nin üst modellerinde gidiyor dedi boş yapan sensin madem biliyorsun açıkla, senin gibi cahilleri bu foruma almaları hata olmuş önüne...
  7. san_ozsaho

Yurtdışı olup, telefoncuların yaptığı İmeilerde güncelleme sonrası imei kayboluyor,
  8. san_ozsaho

Rx 6600 1. el ve rx 6600 2. el ekran kartı farkı var mıdır arada

Rx 6600 2.el'den 5k'ya bulursun rahat, sıfırı 10-12k arasıdır muhtemelen. Bütçe kısıtlıyor 2.el alınır güzel karttır
  9. san_ozsaho

İlk Oyun Bilgisayarım İçin Yardım ve 25 k 50 k

Nvidia alacaksan rtx 4070 almaya çalış, 4060 pek önermem eğer hikayeli oyunlar oynuyorsan 1738959937 https://www.incehesap.com/curious-pbm-hazir-sistem-fiyati-62708/?hsu=1606943,1537802,591542,2067275,1657125,591545 Bu siteden eğer özelleştirirseniz rtx 4070'li sistemi ortalama 45k'ya...
  10. san_ozsaho

8.000 TL ile bilgisayarımı yükseltecem parça tavsiyesi

R5 5600 işlemci, 16gb cl16 3000mhz ram, ekran kartıda 2.el'den temiz gtx 1660ti-rx6600-rtx2060super. (Psu 500watt civarıysa bir sorun çıkmaz)
  11. san_ozsaho

1.7k bütçeli kablosuz oyuncu faresi önerisi

Attack shark'ın mcu'su hakkında olumsuz şeyler duymuştum sanki aj159 pro daha iyi bir tercih olur
  12. san_ozsaho

Yardım GeForce experience kurunca çok fazla ram kullanıyor

Bende de 32 gb ram var %40 ile %60 arasında ram kullanıyor hemde boşta nvidia app görev yöneticisinden baktığımda 5-6 tane gözüküyor ddu ile silince sorun çözülüyor driver'ı indirdiğimde yeniden meydana geliyor
  13. san_ozsaho

2. el 5700 xt alınır mı ?? 2-3k tl arası e.kartı tavsiye plss

Facebook gruplarına takip edersen 4-4.5k'ya bulma şansın var, ama yinede o fiyata da alınır bence rtx 3060 dediğimiz kart 6-7k diye başlıyor
  14. san_ozsaho

TEMU AJAX 159 ALMAK İSTİYORUM

Denesin zaten link paylaştım ama herkeste olmadığını bilerek denesin
  15. san_ozsaho

Link attım zaten o indirime gidebilsin diye ancak herkeste işe yaramıyor uygulamayı sildim yeni hesap açtım ve wifi kapatıp uçak moduna da aldım olmadı
  16. san_ozsaho

Sadece mouse'u ekle al, evet vergiyle o civarda tutuyor. Wincredit yazıp alırsan kredi iadesi yapıyor bir sonraki alışverişlerinde kazandığın kredi miktarını indirim olarak kullanabiliyorsunuz. Canlı desteğe %20 kupon istediğini yada temu kredisi istediğini söylersen yardımcı olabilirler...
  17. san_ozsaho

Hepsini aynı anda alamazsın 1075tl'yi sepet tutarı olarak geçemezsin, vergi dahil tutar olarak anca geçebilirsin, 8khz ve şarjlı stand istiyorsan pro alacaksın, 1khz ve şarj standı istiyorsan P olanı alacaksın, 1k hz ve düz dongle istiyorsan MC yazanı alacaksın
  18. san_ozsaho

Çözüldü✓ 2K oyun ağırlıklı bilgisayar tavsiyesi - Sadece ekran kartı kaldı

R7 78003dx rtx 4080 super yada rtx 4070tisüperli bir hazır sistemi özelleştirip alabilirsin, eğer fiyat değişmiyorsun da kendin tek tek toplayabilirsin 3dx işlemciler oyunlarda çok iyi fps artışı sağlar 90k bütçen varken eklememek olmaz.
  19. san_ozsaho

Çözüldü✓ Ramlerim boşta %60 kullanıyor

Ddu ile driverlari silip yeniden yükledim sorun çözüldü, teşekkürler herkese
  20. san_ozsaho

Çözüldü✓ Ramlerim boşta %60 kullanıyor

Kaspersky ile bir tam tarama yapmayı deneyeceğim bir şey bulamazsa dediğiniz gibi de denerim 1738579785 Evet işlemcim r7 78003dx ekran kartım rtx 4070ti super 1738579878 Tam ne zaman başladı bilmiyorum ama belki nvidia'nın programını güncelledimten sonra olmuştur
Top Bottom