Arama sonuçları: *

1. san_ozsaho

Öneri 2. El Modem Satarken Neye Dikkat Etmeliyim

turkcell ve vodafone'un bazı modemlerine 2.el modem ararken denk gelmiştim bildiğim kadarıyla sadece o firmanın internetini kullanacaklarsa kullanabiliyorlar. Tabi dediğim gibi kontrol amaçlı müşteri temsilcisini arayıp modemin MAC adresi ve seri numarası üzerinden kontrol ettirmen gerek modem...
  2. san_ozsaho

Öneri 2. El Modem Satarken Neye Dikkat Etmeliyim

Elinizdeki modem nedir, internet sağlayıcıların standart modemlerinden mi, mesela turksat kablonet modemleri sisteme kayıtlı oluyor, 2.el'de satsanız bile siz eğer sistem kaydından o modemi kaldırmazsanız sattığınız arkadaş kullanamıyor, yada modem kiralama bedelini ödememişsinizdir modem'de...
  3. san_ozsaho

Yardım Donanım Arşivi G3 Sisteme Sahibim Bu Sıcaklıkları Nasıl Düşürebilirim ?

hocam güzel bir kule tipi soğutucu işlemci sıcaklığını ciddi oranda düşürecektir, değiştirmek için bütçe yoksa da işlemci fanı'na güzel bir bakım yapın termal macununu değiştirin tozunu almaya çalışın, kasa uzun süre temizlenmediyse onun bir rutin temizliğini yapın.
  4. san_ozsaho

Yardım Türk Telekom Mevcut Aboneye Faturalı Tarife Önerisi

hocam ben uygulaması üzerinden kontrol ettim ana menüde size özel fırsatlar kısmında bana 35gb+2000dk+250sms sunuyorlar 527tl, vodafone ve turkcell'in güncel abonelik fiyatlarına baktığımda 560tl ve üzerine anca 30gb verdiklerini görüyorüm. Güncel tarife fiyatları sana pahalı geliyorsa ve daha...
  5. san_ozsaho

Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

daha önce bende hyperx fury serisinden 2.el ram aldım 2666mhz idi, benim kulladnığım ram'de aynı marka ama 2400mhz idi farklı zamanlarda üretilmiş olmalarıan rağmen gayet sorunsuz dual channel çalıştı ama bazen dual channel çalışmayabiliyor şans meselesi, Dolap'tan yada sahibinden gibi...
  6. san_ozsaho

Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

uyumlu çalışıp çalışmaması biraz da şans meselesi, alıp takarsın kontrol edersin sorun olursa iade edersin. Yalnız her iki ram'de cl22'de çalışır onu da söyleyelim
  7. san_ozsaho

Ryzen 5 7500x3d Vs 9700x: En İyi Oyun İşlemcisi Hangisi?

en az çift fanlı bi kul tipi soğutucu gerekiyor
  8. san_ozsaho

2k Monitör Önerisi Lazım

hocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.
  9. san_ozsaho

İkinci El Excalibur Alınır mı

excalibur pek önermem genelde sorun çıkarıyorlar, piyasaya göre uyguna bulduysan bu fiyata alterantifim yok diyorsan al, seni wp'ye çekip oradan sahte link falanla kandırmaya çalışmasın dikkat et birde genelde bu tarz uygulamalarda kargo tesliminden itibaren 24 saat süren oluyor, bu süre...
  10. san_ozsaho

2k Monitör Önerisi Lazım

G3-G5'lerde çokça ghosting olduğu söyleniyor fps oyunları için pek tavsiye etmem şahsen.
  11. san_ozsaho

Yardım 9000 TL Bütçe ile 2k Monitör Tavsiyesi?

hocam ona bakıyordum ama maks bütçe 9k bir de tabi garantilik bir durumda uğraştırıp dururlar diye daha bilinen bir marka tercih etmek istedim.
  12. san_ozsaho

karışık, hikaye ve fps
  13. san_ozsaho

Hocam ghosting problemi var diye biliyorum bu modelde
  14. san_ozsaho

Pivot özellikli ips 2k monitör arayışındayım aklımda birkaç model var ama yine sizlere de sormak istedim sizce hangi monitör alınmalı ? Aoc Q27G4XF https://app.hb.biz/7lsh2RUGMuX5 Lenovo Legion R27QE gen2...
  15. san_ozsaho

🔥İndirim Dominos Pizza 🍕2 Orta Boy Bol Malzemos Dublex Cheddar Hamurlu 357 TL🔥

Bizim orada Minimum sipariş limiti 450tl cepte30 kodu kullansakta 450tl yapmadan sipariş veremiyorsun, yani her yerde aynı şekil işlemiyor.
  16. san_ozsaho

1.5 Milyon Bütce Araba Önerisi

Şans veririm dersen 2023-2024 mg hs'ler var o paralara, denk getirebilirsen luxury donanım bak, gelmezse de comfort bakabilirsin.
  17. san_ozsaho

Yardım Acil Araç Tavsiye Lütfen

Mg Hs luxury bakabilirsin gelir o paralara,
  18. san_ozsaho

🔥İndirim Pazarama 500tl Hediye Çeki 300tl

Milleti yanlış yönlendiriyorsun birde utanmadan üste çıkmaya çalışıyorsun, kupon detaylarını incele sonra yorum yap.
  19. san_ozsaho

🔥İndirim Pazarama 500tl Hediye Çeki 300tl

Yalan amq, indirim herhangi bir kupondan dolayı değilse üzerine indirim yapıyor
  20. san_ozsaho

Hepsiburada'dan Gelen Ölü Pikselli 2k Monitör Değişime Gönderilir mi?

Hocam vallaha iade et yeniden sipariş ettim yada başka monitor bak, ben değişim diye gönderdim şirket üzerineydi değişimde iade faturası gerekmiyordu ama adamlar değişim istememe rağmen iade gibi görüp fatura yok deyip bana ürünü geri gönderdiler 2 kere kargolara zorunda kaldım sonra aynı...
Geri