Arama sonuçları: *

1. san_ozsaho

Çözüldü✓ Gigabyte RTX 3070 Ekran Kartlı İntel İ7 7700 İşlemcili Toplama Kasa Alınır mı

i7 7700 o ekran kartı için yeterli değil malesef, i7 7700K olsaydı Oc ile idare ederdin belki ama bu bile kısa süreli bir çözüm olurdu. Bu sistemi alsan bile anakart işlemci değişecek b450m bir anakart ve r5 5600 gibi bir işlemci alman gerekecek bu ikisi zaten ortalama 5-6k tutar, ramler büyük...
  2. san_ozsaho

Yardım Bilgisayarım Sitelere Girmiyor

tarayıcı ayarlarından çerezleri temizlemeyi deneyin
  3. san_ozsaho

Sarı Siteden 2.El Tavsiye

Facebook gruplarında güvenilir ve uygun ekran kartı satışları oluyor arkadaşın dediği gibi sayfalara bakabilirsin. Şahsen ben elden almayı her zaman tercih ediyorum ama grupta ref'i olup ödeme sonrası kargolayanlarda var, yeri yurdu olup satış yapanda var, her zaman dikkatli olmak lazım.
  4. san_ozsaho

Öneri 1050 Ti Ekran Kartına Hangi İşlemci Gider

Ben yıllarca i7 7700 ve 1050ti kullandım, 2 sene önce anakartı-işlemciyi-ekran kartını-hatta mhz'den dolayı ramleri bile değiştirdim. Anakartı 2.elden b450m aldım işlemci ileriye dönük olsun diye r5 5600 aldım uygundan buldum, ramlerim 16+8gb 2400mhz idi ama amd sistemlerde mhz çok önemliymiş o...
  5. san_ozsaho

Hangi Arabayı Almaliyim?

2008 Toyota corolla bulunabilir
  6. san_ozsaho

Öneri Maks 3k'ya mouse tavsiyesi

RAWM ER21 PRO, ATK Dragonfly A9 ultra max, Darmoshark M3 Pro Max öncelikli olarak bu mouse'ları önericem duruma göre steel series aerox 3 almasını söyleyecem.
  7. san_ozsaho

sağ olun hocam.
  8. san_ozsaho

ATK Dragonfly A9 Ultra Max 2.0 sorunu

alakası yoktur belki ama kaç hz'de kullanıyorsunuz, 8khz bazen oyunlarda fps düşüşüne hatta fps drop'a bile sebep olabiliyor birde tabi 1khz ile 8khz'de aynı dpi ile aynı hassasiyeti alamıyorsunuz. Mouse'u 1khz veya 4khz gibi daha stabil çalışan hz'lere düşürmeyi denediniz mi ?
  9. san_ozsaho

yukarıda dediğim gibi 12-13 yaşında çocuk için bakıyorum, abi 3k bütçem var mouse alıcam dedi markaya bakıyor yoksa benlik sıkıntı yok kabul ettiremezsem diye bir sorayım dedim
  10. san_ozsaho

peki sence popülerbilindik markalardan 3k bandına ne alınabilir?
  11. san_ozsaho

1khz'de önerebilirsiniz sistemi ne kadar güçlü emin değilim düşük sistemlerde 8khz fps drop yapabiliyor bütçe dahilinde iyi bir ürün olduğu sürece sorun yok.
  12. san_ozsaho

Bir arkadaşımın tanıdığına alınacak, çocuk 12-13 yaşında rgb'si olan, yüksek dpi güzel bir mouse almak istiyormuş bütçesi 3k imiş tavsiye edebileceğiniz mouse var mıdır acaba ? Benim aklıma ilk olarak RAWM ER21 PRO ve ATK Dragonfly A9 ultra max oldu ama rgb'si olmadığından istemeyebilir o...
  13. san_ozsaho

Yardım Kaçak telefonun eksileri nelerdir

Alırken şunu sorun, telefonu sıfırlasam yada güncellesem imei gider mi?
  14. san_ozsaho

🔥İndirim Şimşek McQueen Kachoww Lego 1019TL!

O zaman hemen bir başlık parası alalım senden 🤣
  15. san_ozsaho

Araç yükseltme tavsiyesi (2M bütçe – sıfır araç)

Ford puma gayet iyi bir araçtır donanımı da yerindedir 2.el piyasasını bilmiyorum ama 1.0 motor oluşu ve B segment oluşu sizin açınızdan bir eksi olabilir belki. Skoda kamik 2.el satışı biraz ağır bir arabadır ama konfor ve kalite açısından üzmez tabi B segment bir araç, citroen c4x hakkında...
  16. san_ozsaho

Yani tabi ki piyasada yılardır olup satılan araçlar kadar Çinlilerin hızlı bir piyasası yok ama gayet satanda satıyor onu söyliyeyim, uzun süre binmeyi hedefliyorsanız şahsen pek bir sorun olacağını zannetmiyorum, yedek parça konusuna gelirsek burada araçların yedek parça depoları mevcut ancak...
  17. san_ozsaho

Hocam dolu olsun, geniş olsun, sıfır olsun diyorsan bu bütçede chery tiggo 7, jaecoo 7 yada omada 5 gibi araçlara bakabilirsin, hyundai i20'den sonra bu araçlar konfor, teknoloji ve iç hacim olarak memnun edecektir.
  18. san_ozsaho

Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Teklif alıp deneyebilir bence, sonuçta denemesi bedava pahalı gelirse farklı bir şekilde çözer, ayrıca aradığım şey türkiye'de yok demiş yani pek bir alternatifi yok ya akraba/tanıdık aracılığıyla alacak yada bu tarz bie uygulamayla
  19. san_ozsaho

Yurtdışından Nasıl Ürün Alabilirim?

Hiç denemedim ama bir ara Glocalzone diye bir uygulama vardı, oradan istediğiniz ürünü linkle birlikte paylaşıyorsunuz yurt dışında olup getirebilecek kişiler size teklif veriyor işte diyelim ürün 500tl diyor ki 700'e okeysen getireyim diyor buluşup uygulamadan onaylama yapıp elden ürünü...
  20. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! INTEL ARC B580 + INTEL Core Ultra 5 225F Bundle - 0,06 TL

Fazladan alıp yardımcı olmak isteyen olursa sevinirim
Geri