Arama sonuçları: *

1. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

trol müsün yoksa kafa mı buluyorsun inan bilmiyorum ama adam kendisi zaten demiş sistemimi güncelleme aşamasındayım maksimum bütçem 10k yazmış, sen gelmişsin adama 10k değil 15k ver bunu al knk diyorsun adam 15k verebilecek olsa zaten 15k yazar, arttırmanın sınırı yok sonuçta 15 verebiliyorsa 5k...
  2. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

orada anlatmak istediğim şey rampage deyip laf attığın marka bile önerdiğin markayla aynı ürünleri kullanabiliyor, kanıtlarıyla sana sundum direct drive mevzusuna gelirsek söylediğin ürünler yeni başlayanlar için yüksek fiyatlı maliyetli ürünler yine benim dediğime geldik bu adam ne kadar...
  3. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

Kardeşim anlamadığın şey şu, bu tarz oyunlar niş kitlelere hitap ediyor, herkes öncesinde diyor direksiyon setim olsa bu oyun zevk verir gidip alayım bir tane deyip sıfır yada 2.el satın alıyor 1 hafta-2 hafta bilemedin 1 ay sonra çoğu kişi direksiyon setinin yüzüne bakmıyor herkesin seti...
  4. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

Direksiyon seti alanların %90'ı hevesleri kaçınca satıyorlar, ilanlar direksiyon seti dolu, Bu tarz setler ancak niş kitlelere hitap ediyor, onlarda zaten parasına bakmıyor en iyisini alıyor. Alırsın ortalama bir şey, bakarsın heves değil gideri var hoşuna gidiyor alırsın sonra en iyisini. Boş...
  5. san_ozsaho

Direksiyon seti önerisi?

genelde direksiyon setleri bir süre heves giderilip satışa sunulduğundan mütevellit, çok pahalı bir şey almanızı tavsiye etmem, standart logitech'ten devam etmeniz en mantıklısı olur hep 2.el'de çok fazla var hemde marka güvenirliği yüksek. Benzer tarzda rampag'de var ama ben olsam şahsen ilk...
  6. san_ozsaho

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

jaecoo 7, kia sportage, nissan qashqai, cherry tiggo 7, citroen c5, duruma göre citroen c4 X, peugeot 2008, hyundai tucson gibi araçalar bütçeniz dahilinde alabileceğiniz araçlar. kia sportage'ın boş paketleri gelir bu fiyata, jaecoo 7 4x2 evolve alırsanız özellik olarak dolu bir araca binmiş...
  7. san_ozsaho

2 Milyon Civarı Araç Önerisi

jaecoo 7 4x2 evolve 2.270 civarına bayilerde veriliyor sanırım, istanbuldaysanız kağıthane fim oto şubesi en uygun fiyatları veren yerlerden birisi oraya sorabilirsiniz, revive modeli boş versiyon dolu istiyorsanzı evovle olana bakmanızı tavsiye ederim. En dolusu 4x4 evovle, 4x2 evolve versiyona...
  8. san_ozsaho

Thomson' M27QG5Y14 modelinin aldım

Monitörün renkleri standart ayarlarda bile iyi olarak geliyor, display port girişi ile 180hz alabiliyorsunuz, ghosting yok denecek kadar az, pivotu gayet sağlam ve sallanma yok, hoparlörü var ancak her monitörde olduğu gibi pek iyi değil, sol tarafında 2 adet kolay erişilebilir mavi yani 3.0...
  9. san_ozsaho

Yardım Thomson M27QG5Y14 Monitör Alınır mı ?

Birkaç tane ölü piksel çıktı şanssızlığıma iade edip yeniden sipariş verme sürecindeyken donanım arşivin rampage glacier monitörü indirime girince onu aldım. Ama monitörün renkleri çok iyiydi, parlaklık çok ekstrem yüksek değil, 350nit yazıyor yetiyor ama biraz daha olsa daha iyi olabilirdi, ama...
  10. san_ozsaho

Yardım Rampage glacier monitör ayarları eksik

Donanım arşivi videosunda ayarlar kısmında birçok seçenek varken bende doğru dürüst ayar kısmı yok, internetten driver bulmaya çalıştım ama sanırım monitörü driverları da yok, kullanan yada çözüm bilen birisi varsa yardımcı olursa sevinirim, monitör bugün elime geçti
  11. san_ozsaho

Monitördeki bu noktalar nedir?

İnternette araştırdığım takılı piksel, tembel piksel olduğu ölü piksel olmadığı yazıyor tabi pek bildiğim konular değil yinede dediğiniz gibi bu kadar fazla olması çok absürt, bundan önce aynı monitörü bir kez daha almıştım aldığımda birkaç tane beyazda yakındna bakınca gözüken ölü piksel vardı...
  12. san_ozsaho

Thomson monitörü 2.kez sipariş ediyorum ilkinde çok dikkat etmemiştim ama beyaz ekranda birkaç tane piksel görünce iade etim yeniden sipariş ettim bu sefer detaylı bir inceleme yapayım dedim ve beyaz ve diğer renklerde neredeyse hiçbirşey yok gibi gözükse de siyahta aşırı derecede fazla nokta...
  13. san_ozsaho

Bu sorunu fark ettiğim sıralarda donanıma arşivin bildirimini görüp rampage glacier monitörünü de sipariş verdim sizce yeterince iyi bir monitör mü ?
  14. san_ozsaho

Yeni aldığım bu monitörde bu sorunu fark etmişken donanım arşivi indirimini gördüm ve onu da sipariş ettim, duruma göre iptal ederim düşüncesiyle, sizce bu rampage glacier monitör iyi midir, Thomson m27qg5y14 1766010904 Thomson m27qg5y14
  15. san_ozsaho

Sizce ne yapayım
  16. san_ozsaho

❌İndirim Bitti! Rampage 27" 200hz 2K Monitör 6.499₺

2k monitöre göre fiyat iyi, almak istiyorsan alınabilir. Ama indirimsiz fiyattan denk gelirsen alternatifler doğar
  17. san_ozsaho

Monitör bugün elime geçti ve bu manzarayla karşılaştım, iade edip Abdullah abinin paylaştığı rampage 2k monitörü alsam mı diye düşünüyorum
  18. san_ozsaho

Sadece siyahta belli oluyorlar diğer renklerde pek göremedim, ölü piksel olsalar her renkten gözükürüm diye düşünüyorum sizce nedir bunlar? (Yaklaşık 20-25 tane var)
  19. san_ozsaho

Monitörümdeki ışık sızması

Telefonla çekince her monitör bu şekilde gözükür önemli olan dediğim gibi kullanırken rahatsız etmemesi
Geri