Teklif alıp deneyebilir bence, sonuçta denemesi bedava pahalı gelirse farklı bir şekilde çözer, ayrıca aradığım şey türkiye'de yok demiş yani pek bir alternatifi yok ya akraba/tanıdık aracılığıyla alacak yada bu tarz bie uygulamayla
Hiç denemedim ama bir ara Glocalzone diye bir uygulama vardı, oradan istediğiniz ürünü linkle birlikte paylaşıyorsunuz yurt dışında olup getirebilecek kişiler size teklif veriyor işte diyelim ürün 500tl diyor ki 700'e okeysen getireyim diyor buluşup uygulamadan onaylama yapıp elden ürünü...
O kadar da değl be hocam, bozuluyorsa da garantiye gönderirsin. Zaten normal fiyatı 600tl imiş, buyuk ihtimal satamadılar stok eritmeye çalışıyorlar, acil durumlarda iş görür. Ana kullandığın mouse bozulursa kısa süre idare eder tercih meselesi saygı duyarım.
Anakartında m.2 ssd için PCI EX-1 portu varsa oraya dönüştürücü ile m.2 ssd takabilirsin. Tabi ne kadar hızlı destekler ona bir bakmak lazım. Duruma göre gen 3 ssd alman gerekebilir. Yada usb üzerinden veri aktarmaya izin veren m.2 aparatları var onu alabilirsin, Sata ssd'ler yeterince hızlı...
Bizim arkadaş ssg ile dust 2 mid door'dan kapı arkası headshot attığından birkaç günlük ceza yemiştik. Hile falan kullanmıyordu ama beraber maça girdiğimiz için bana bile birkaç günlük ceza gelmişti.
trol müsün yoksa kafa mı buluyorsun inan bilmiyorum ama adam kendisi zaten demiş sistemimi güncelleme aşamasındayım maksimum bütçem 10k yazmış, sen gelmişsin adama 10k değil 15k ver bunu al knk diyorsun adam 15k verebilecek olsa zaten 15k yazar, arttırmanın sınırı yok sonuçta 15 verebiliyorsa 5k...