san_ozsaho isimli üyenin son içerikleri

1. san_ozsaho

Oyunlarda Drop Yiyorum ve FPS Tatmin Etmio Yardımcı Olurmusunuz ?

Bilgisiz deneyimsiz arkadaşların mesajlarını görmezden gel, yapacağın şey basit sistemine bütçenin yettiği bir 2k monitör al bütün fps drop problemin çözülecek, ram'ini sat dual channel yap diyenlere de bakma ddr5'te dual channel çok fazla fark ettirmiyor bütçe varsa tabi yapılabilir ama...
  2. san_ozsaho

Oyunlarda Drop Yiyorum ve FPS Tatmin Etmio Yardımcı Olurmusunuz ?

2k'da oynamalık sistemde 1080p monitör kullandığından ayarlarında 1920x1080'de kalıyor ekran kartına gerektiği kadar yük binemediğinden fps drop yiyorsun. 1789373553 çözünürlüğün tabi ki de fps dropla alakası var bilmiyorsanız konuşmayın be abi, ekran kartına yeterince yük binmezse fps drop...
  3. san_ozsaho

Yardım Msi G274qpx Monitörde Sorun Var

2025 ocak ayı gibi aldığım monitörde başlarda saliselik olarak yeşil ışık şeridi yanıp sönüyor gibi oluyordu servis biraz uzak olduğu içn vakit ayıramamıştım şuanda da yatay çizgi şeritler ortaya çıktı. Monitör 240hz'de iken bu çizgiler saniyelik belirip kayboluyor ama ne zaman hz ayarını 180 ve...
  4. san_ozsaho

Rx6600 Bit Yolu Uzunluğu

600w psu varsa o zaman rx6650 yada 6700 düşürmeye çalış 8k bandına, baktın olmuyor rx 6600 alırsın, güncel durum nasıl bilmiyorum ama şans verilebilirse intel b580 ekran kartıda 8k bandına bakılabilir.
  5. san_ozsaho

Rx6600 Bit Yolu Uzunluğu

rx 6600'ler 6k bandına satılıyor. Bende r5 5600 2x16 3200mhz ram ve rx6600 kullanıyorum 500watt psu bile genel olarak yetiyor. 8k'ya kadar bütçen varsa arkadaşların dediği gibi diğer ekran kartlarına da bakabilirsin tabi senin psu kaç watt onu bilemiyorum eğer 500watt ise 6650- 6700 kurtarmayabilir.
  6. san_ozsaho

Öneri 2. El Modem Satarken Neye Dikkat Etmeliyim

turkcell ve vodafone'un bazı modemlerine 2.el modem ararken denk gelmiştim bildiğim kadarıyla sadece o firmanın internetini kullanacaklarsa kullanabiliyorlar. Tabi dediğim gibi kontrol amaçlı müşteri temsilcisini arayıp modemin MAC adresi ve seri numarası üzerinden kontrol ettirmen gerek modem...
  7. san_ozsaho

Öneri 2. El Modem Satarken Neye Dikkat Etmeliyim

Elinizdeki modem nedir, internet sağlayıcıların standart modemlerinden mi, mesela turksat kablonet modemleri sisteme kayıtlı oluyor, 2.el'de satsanız bile siz eğer sistem kaydından o modemi kaldırmazsanız sattığınız arkadaş kullanamıyor, yada modem kiralama bedelini ödememişsinizdir modem'de...
  8. san_ozsaho

Yardım Donanım Arşivi G3 Sisteme Sahibim Bu Sıcaklıkları Nasıl Düşürebilirim ?

hocam güzel bir kule tipi soğutucu işlemci sıcaklığını ciddi oranda düşürecektir, değiştirmek için bütçe yoksa da işlemci fanı'na güzel bir bakım yapın termal macununu değiştirin tozunu almaya çalışın, kasa uzun süre temizlenmediyse onun bir rutin temizliğini yapın.
  9. san_ozsaho

Yardım Türk Telekom Mevcut Aboneye Faturalı Tarife Önerisi

hocam ben uygulaması üzerinden kontrol ettim ana menüde size özel fırsatlar kısmında bana 35gb+2000dk+250sms sunuyorlar 527tl, vodafone ve turkcell'in güncel abonelik fiyatlarına baktığımda 560tl ve üzerine anca 30gb verdiklerini görüyorüm. Güncel tarife fiyatları sana pahalı geliyorsa ve daha...
  10. san_ozsaho

Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

daha önce bende hyperx fury serisinden 2.el ram aldım 2666mhz idi, benim kulladnığım ram'de aynı marka ama 2400mhz idi farklı zamanlarda üretilmiş olmalarıan rağmen gayet sorunsuz dual channel çalıştı ama bazen dual channel çalışmayabiliyor şans meselesi, Dolap'tan yada sahibinden gibi...
  11. san_ozsaho

Arkadaşlar Bu Rami Alsam Sorun Yaşar Mıyım

uyumlu çalışıp çalışmaması biraz da şans meselesi, alıp takarsın kontrol edersin sorun olursa iade edersin. Yalnız her iki ram'de cl22'de çalışır onu da söyleyelim
  12. san_ozsaho

Ryzen 5 7500x3d Vs 9700x: En İyi Oyun İşlemcisi Hangisi?

en az çift fanlı bi kul tipi soğutucu gerekiyor
  13. san_ozsaho

2k Monitör Önerisi Lazım

hocam tcl ülkemizde beko arçelik fabrikalarında üretiliyor asla güvenipte almam, tamam qd-mini led eyw ama ben şahsen o riske girmem, uzun süreli deneyim videosu ve gerçek kullanıcı yorumları tam oluşmadan tcl'den hiçbir şey almam.
  14. san_ozsaho

İkinci El Excalibur Alınır mı

excalibur pek önermem genelde sorun çıkarıyorlar, piyasaya göre uyguna bulduysan bu fiyata alterantifim yok diyorsan al, seni wp'ye çekip oradan sahte link falanla kandırmaya çalışmasın dikkat et birde genelde bu tarz uygulamalarda kargo tesliminden itibaren 24 saat süren oluyor, bu süre...
Geri